Doğal Saç Bakım Kürleri İşte ipek gibi,parlak,şekilli saçların formülü

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
Gayet basit çok bilinen bi formül arkadaşlar ama bunu yapınca saçlarım mükemmel oluyor hatta soranlar da oldu nası böyle ipek gibi oluyor diye sositososito
Şimdii önce bir bardak sütü cezvemize koyuyoruz sonra üstüne bir kaşık bal ısıtarak karıştırıyoruz bal tamamen eriyene kadar bir de ben bunun içine bir tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum ama asıl tarif süt ile bal benim saçma sapan saçlarım ipek gibi parlak düzgün dalgalara sahip bir saç oluyor neyse bu formülü kafamıza döküyoruz masaj yaparak her yerine yediriyoruz sonra streçleyip(bone,poşet vs. elinize ne gelirse) havluya sarıyoruz. 45 dk bekleyip:kahve: yıkıyoruz şampuan falan da yapıyoruz evet çünkü içinde süt ve zeytinyağı koyduk neyse umarım sizde de işe yarar .
alkisalkisalkis

paylaşım için teşekkürler saçıma süreceğim şeyler listesinde sırasını aldı bu da ama biraz beklemesi gerekecek çünkü o kadar çok şey var ki :)

senin saç tipin nasıl canım? benim yağlı bu tarif daha da yağlandırabilir, sütten dolayı.
bal saç kırıklarına çok iyi geliyormuş.
işe yarayan bir maskedir eminim.:eek:

İyiki hatırlattın bizde de bal bitti neyse biz de turplu suyla idare ederiz artıkşakkıdı

turplu su da pek zahmetli yavmirmirmirmir
işe yarıyor amaa.s
şuan kırkkilit yapıyorum sırada ısırgan var araya da senin ballı bakımı sıkıştırmam lazımdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

turplu su da pek zahmetli yavmirmirmirmir
işe yarıyor amaa.s
şuan kırkkilit yapıyorum sırada ısırgan var araya da senin ballı bakımı sıkıştırmam lazımdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Bende deniycem şu ısırgan olayını hep geçiştiriyodum ama dün bayaı etkilediler ne çok şey var ya kafama sürceğim bi liste yapıyım en iyisi :teytey:

deneyen yokk mu bunuu :) bnde denemek istiyorum yumusacık ve düz dursun istiyorum artık :KK43:

deneyen yokk mu bunuu :) bnde denemek istiyorum yumusacık ve düz dursun istiyorum artık :KK43:

Düz dururur mu bilemem ama benim saçım dalgalı bukleleri normalde insancıl olmazdı ama bunu yapınca gayet şekilli oluyorlar yalnız gerçekten deneyen bi arkadaşımız ben de merak ettim benim saçım mı saçma yoksa formül gerçekten işe yarıyor mu :hooray::hooray:

arkadasLarr ben dün 3 corba kasıgı bal ve 5 corba kasıgı zeytinyagıyla maske yaptım sacımaa yarım saat beklettm vee sonucc mükemmeell :) yumusacıık oldu saclarım hep denicem bunu :)) babam bile sordu yani yumusacık olmus sacların ne yaptın böyle dedi :)) deneyin derim :)

arkadasLarr ben dün 3 corba kasıgı bal ve 5 corba kasıgı zeytinyagıyla maske yaptım sacımaa yarım saat beklettm vee sonucc mükemmeell :) yumusacıık oldu saclarım hep denicem bunu :)) babam bile sordu yani yumusacık olmus sacların ne yaptın böyle dedi :)) deneyin derim :)

Yaşasın o zaman :hooray::hooray:

Bnde daha o akşam denedim. İlk kuruduğunda süperdi yumuşacık ama ertesi gün sadece şampuanımla yıkadım eskiye geri döndü :KK43:

X