işte gidiyorum birşey demeden,arkamı dönmeden şikayet etmeden....

isoldecim daha güzel bi iş imkanıyla aramıza geri dönecegini düşünügümden ben bu veda dolu sözlere boş kalacagım...çok seviyoruz senı..biraz zamana bırak herşey çok güzel olacak:Şeniz

canım en kısa zamanda daha hayırlı bir iş bulup aramıza dönmen dileğiyle çok öpüyorum seni:teselli:

inşallah kızlar yaa.
çok saolun...

Valla veda konuşması gibi olmuş yazdıkların hüzünlendim okurken
Umarım gönlüne göre istdiğin gibi bi iş bulursun ve tekrar aramıza katılırsın
Herşey gönlünce olsun işallah a.s.

Valla veda konuşması gibi olmuş yazdıkların hüzünlendim okurken
Umarım gönlüne göre istdiğin gibi bi iş bulursun ve tekrar aramıza katılırsın
Herşey gönlünce olsun işallah a.s.

saol eylülüm yaaaaa..
inşalalh geri dönerim ve bi iş bulurum yoosam evde büsbütün kafalrı yerim

saçmalama ya
bu nasıl bir yazı
pöfff çok kötü oldum bak....
ne yapar ne eder yine gelirsin...

birbirimizin mesajlarını çok gördük,belki hiç mesajlaşmadık,tanışmadık fakat yazdıkların beni ziyadesiyle etkiledi.umarım hayatın yeni güzelliklere gebedir.kimbilir belki yine gelirsin.herşey yoluna girer kk da paylaşımlarına devam edersin.belki evet belki o zaman tanışır güzel şeyler paylaşırız.en kısa zaman da aramıza dönmen dileklerimle...herşey gönlünce olsun.tüm arzularına kavuşman dualarımla,sevgiyle kal...

bende kötü bişey oldu sandım yaa :nazar:
başka bi işe girersin yada evine bağlatırsın canım ya.
bişey oldu sandım cidden.

saçmalama ya
bu nasıl bir yazı
pöfff çok kötü oldum bak....
ne yapar ne eder yine gelirsin...

birbirimizin mesajlarını çok gördük,belki hiç mesajlaşmadık,tanışmadık fakat yazdıkların beni ziyadesiyle etkiledi.umarım hayatın yeni güzelliklere gebedir.kimbilir belki yine gelirsin.herşey yoluna girer kk da paylaşımlarına devam edersin.belki evet belki o zaman tanışır güzel şeyler paylaşırız.en kısa zaman da aramıza dönmen dileklerimle...herşey gönlünce olsun.tüm arzularına kavuşman dualarımla,sevgiyle kal...

bende kötü bişey oldu sandım yaa :nazar:
başka bi işe girersin yada evine bağlatırsın canım ya.
bişey oldu sandım cidden.

sizi seviorum kızlar yaaa...

X