Gelinlik Modelleri İşte Gelinliğim Bitti :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim kızlar bende büyük bir zevkle giydim.

Çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk güzeellllll tammm benim istediğim gibiiiii tabi bu modeli nişanımda giymek istiyorummm çooookkkkkk güzellll her seferinde böyle model çiziyordum çok beğendim

Gelinliğini bende çok beğendim çok şık ve sade
Evlenmişsin bile ben gelinliği görene kadar kaydirigubbakcemile3
Allah mutluluğunuzu daim etsin diyim ozaman opuyorumnanaktan

çok güzelmiş çok beğendim maşallahh çok da yakışmış...Allah mutlulukla , huzurla giymek nasip etsin...

gelinliğin çok güzelmiş .. bende böle birşey tasarlıyordum aklımda.. hazır mı yoksa diktirdin mi çok güzel olmuş çiçek arkasında rahat oturabildin mi bir de duvağın uzun muydu kısa mıydı

ya çok güzelmiş gelinliğiniz.maşallah çokda yakışmış.:3: rabbim ömür boyu mutluluk nasip etsin inş.çok güzel ya...

gelinliğin çok güzelmiş .. bende böle birşey tasarlıyordum aklımda.. hazır mı yoksa diktirdin mi çok güzel olmuş çiçek arkasında rahat oturabildin mi bir de duvağın uzun muydu kısa mıydı

Öcelikle çok teşekkür ederim. diktirdim ben gelinliğimi. arkadaki çiçketkte rahatsız etmedi beni otururken. duvğım uzundu. benim açtığım konulara bakarsan düğün fotoğraflarım var oradan daha rahat görebilirsin.

Diğer yorum yapan arkadaşlarada çok teşekkür ederim. Rabbim gönlünüze göre versin. ben çok severek giymiştim. kaydirigubbakcemile3

Ayyy cnmm çooo...okkk güzel gerçekten, gelinlikte hiç beğenemem kolay, ama seninkine bayıldım gerçekten..:) Allah çok çok mutlu mesut etsin cnm:)

bencede cok guzel sanada cok yakısmıs 1 ömür boyu mutlu olursun inş :)

cnm çok güzel olmuşsun, özellikle sırt kısmına bayıldımkaydirigubbakcemile5

CANIM BENİM DİKİME VERDİĞİM GELİNLİĞİN HEMEN HEMEN AYNISI. EYLÜL GELİNŞ OLACAM BEN İNŞALLAH. ON KISMI SENINKI GİBİ V YAKA OLACAK AMA BEN ARKASINI DA V YAKA İSTEDİM. ASLINDA SENINKI DE COK HOS DURMUŞ. HANGİSİNİ YAPSAM KI bilmiyorumkismile
GÖĞÜS ALTINDAN SENINKI GIBI DRAPELER OLACAK VE YIRTMAÇINDA DA O KOLLARINDAKI GÜPÜRLER ÇIKACAK.UMARIM SENINKI KADAR GUZEL OLUR.kafamçokkarıştı

çok güzel çokda güzel yakışmış mutluluğunuz daim olur inş.:Saruboceq: ama damat bayağı uğraşcak düğmelerle sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok güzel çokda güzel yakışmış mutluluğunuz daim olur inş.:Saruboceq: ama damat bayağı uğraşcak düğmelerle sanırımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Amaç oydu zaten :roflol::
Şaka maka bu pazartesi yani ağustosun 2 sinde bir sene olacak evleneli :delphin:

Back