Gelinlik Modelleri İşte Gelinliğim Bitti :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üstüne güzel oturmuş... mutlu ol inşallah...

çok teşekkür edrim beğenen herkese. ben çok zevkle giyim.
çok severek taşıdım üzerime. dilerim size daha güzellerini nasip etsin Allah'ım

o arkasındaki güller inci düğmeler tül kollar hepsi süper olmuş darısı başıma inşallah bende böyle güzel içime sinen bi gelinlik bulabilirim

çoook hoşş ama canım benim arkadaki çiçek olmasada daha da bi güzel olacak..

cnm ya çok beğendim ben gelinliğini nerde ve kaça diktirdiğini söyleyebilir misin

rengi beyaz mı cnm yoksa kırık beyaz mı maşallah sana da çok yakışmış....

aaayyyyyyyyyyy gelinlikkkkk akannehir opuyorumnanaktan
benimki de dikilecek inşallah . sabırsızlanıyorum o gün için
çok güzel olmuş
hayırlı olsun arkadaşım

çok hoş bi gelinlik.eldivenleride varmı.yarım kola nasıl bi eldiven kullanılmış onu merak ettim.güle güle giy inş. canım..

çok hoş bi gelinlik.eldivenleride varmı.yarım kola nasıl bi eldiven kullanılmış onu merak ettim.güle güle giy inş. canım..
yok canım eldivenleri yok. zaten pek hoşlanmazdım, ama bu modele de kullanılmaz sanırım

ay çok güzel çok zarif..Güle güle giymeyi nasip etsin Allah'ım İnşallah.bende de fransz danteli hastalığı var.bende bu tarz düşünyorum.çok yakışmış.

çok güzelmiş gelinlik,benim sipariş verdiğim gelinlik modeline benziyor,İnşaallah yakında giyeceğim bende opuyorumnanaktan

çok hoş olmuş çok güzel walla kollara yarasa kolmu diolar ne diolar o tarzda daha güzel olurdu sanırsam ama bölede güzel mutluluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…