• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İşte Evolet'in İncileri,Buyrun Kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım çok güzel hepsi de .. inşallah herşey dilediğin gibi olur ;)
Bakalım benim bohçamda cuma gelecek nişanım da cumartesi sositososito

Güle güle kullan cnm , çok fazla ayakkabı terlik vs var ama bence daha az ama daha kaliteli olabilirdi.Biraz kalitesiz gözüküyor bazıları.Ayakkabılar , tüylü terlik , iç çamasırlarından pierre cardin dışındakiler yani.
Senin damada aldıkların daha az ama cok daha kaliteli duruyor..Hepsini güle güle kullan cnm

Hepsini iyi günlerde kullan inşallah..
Çok güzel duruyor hepsi
Ayrıca ilk iç çamaşırının renklerine bayıldım :))

bişey sorucam belki size komik gelebilir ama çok merak ediyorum bohçaya alınları siz mi beğeniyosunuz yoksa onlar kendileri mi alıyorlar ve eğer siz beğeniyorsanız onlar bu kadar şeye gerek yok birer takım yeter felan diyolar mı çok merak ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim.:)

canım bırer tane yeter diyip yda çokça almaları tamamen onlara kalmış bişey.kayınwalide iyiyse seviyosa imkanı varsa alır çok çok.onlar kendileri aldılar benımkılerın hepsını bi tek pembe çamaşır takımı ve ayakkabılar/çantalar hariç.onları beraber beğenıp aldık.

vay süper maşallah maşallah çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın canım birşey soracağım makyaj malzemelerin nelerden oluşuyor tek tek söylersen sevinirm markaları falan ne makyaj çantası alındı bana böyle asansözlü oluyor ya metal onun içine mi koyayım yoksa böyle bir kutu alsk mı acaba ne dersiniz kızlarr masrafta ettirmek istemiyorum amaa çok hoş görünüyorç benm kaynvaldemde şemsiye alalım diye tutturdu bi şemsiye 50 lira böyle küçük kutulu çantalı bişi çok hoştu annem aldırmadı ama desenleri farklı olsaydı ben kabul ederdim araba gibi deseni vardı o yüzden sesimi çıkarmadım:) bana epilasyon aleti saç kurutma makinası alındı bornoz takımı falan hamam takımı diyorlar erzurumlular ın adetler ağır malum:)

yalnız bişeyi merak ettim acaba neden bu kadar ayakkabı ve iç çamaşırı var oranın adetimi yoksa kayınvalidenlerin durumu baya iyi mi:)

yalnız bişeyi merak ettim acaba neden bu kadar ayakkabı ve iç çamaşırı var oranın adetimi yoksa kayınvalidenlerin durumu baya iyi mi:)

adet değil canım gezerken hadi bunu da beğendık alalım,hadi şu da güzelmiş alalım diye aldık hep.. makyaj kutum pierre cardin.makyaj malzemelerımın hepsi maybelline..içinde 4 adet oje,2 ruj,bi allık.allık fırçası.kapatıcı süngeri.pudra süngeri.far fırçası.4 adet far.bir fondoten.bir pudra.bir göz altı kapatıcısı.lancome un kremi.loreal in yuz temızleme jeli.bi tane rimel.bi tane eyeliner.manikur/pedikur seti.makyaj temızleme pamukları. bunlar vardı......

şemsiye celal birsen'in.türkiye'nin en iyi şemsiye öncüsü..otomatık şemsiye alt üst okları var basınca kendisi otomatık açılıyor:) ben söylemedım benden önce almıslar kendileri.sonra nasıl beğendin mi diye göstermışlerdi.yani sen bilirsin aldır istersen.

adet değil canım gezerken hadi bunu da beğendık alalım,hadi şu da güzelmiş alalım diye aldık hep.. makyaj kutum pierre cardin.makyaj malzemelerımın hepsi maybelline..içinde 4 adet oje,2 ruj,bi allık.allık fırçası.kapatıcı süngeri.pudra süngeri.far fırçası.4 adet far.bir fondoten.bir pudra.bir göz altı kapatıcısı.lancome un kremi.loreal in yuz temızleme jeli.bi tane rimel.bi tane eyeliner.manikur/pedikur seti.makyaj temızleme pamukları. bunlar vardı......
anladım canım güzel günlerde kullan inş.
şemsiye celal birsen'in.türkiye'nin en iyi şemsiye öncüsü..otomatık şemsiye alt üst okları var basınca kendisi otomatık açılıyor:) ben söylemedım benden önce almıslar kendileri.sonra nasıl beğendin mi diye göstermışlerdi.yani sen bilirsin aldır istersen.

gittigidiyorda var galiba celal birsen marka şemsiyeler. geçti borun pazarı bu saatten sonra olmaz:) annem çoğu şeye burnunu soktu beni sinir etti zatenkötükedihüso

Back