Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu işte eşyalarım kızlar, bakalım beğenecek misiniz????

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

merakli_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
111
0
46
Ankara
bunlar salon takımlarımız;

$IMAG0373.webp

$IMAG0378.webp

$IMAG0376.webp

$IMAG0374.webp

$IMAG0381.webp

oturma odası için aldığımız;

$Adsız.webp

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah... :16::16::16: Doğru halı perde seçilirse çok güzel olacak salonunuz...

canım nasıl bir perde ve halı önerirsin?

Bende bunu sormandan korkuyordum :1::1::1: Benim aklıma nedense ilk olarak kruvaze perde geldi. Eşyalarınız kahve tonlarında perde ışığı kırmamalı ki eviniz karanlık görünmesin... Bu yüzden kruvaze iyi bir tercih olabilir... Hem camlarda kapanmamış olur :34::34::34:

Bende bunu sormandan korkuyordum :1::1::1: Benim aklıma nedense ilk olarak kruvaze perde geldi. Eşyalarınız kahve tonlarında perde ışığı kırmamalı ki eviniz karanlık görünmesin... Bu yüzden kruvaze iyi bir tercih olabilir... Hem camlarda kapanmamış olur :34::34::34:

tamam canım bende inşallah ayarlayacam bu hafta çok teşekkür ederim fikirlerin için....

bence güzel sanırım klasikcilerdensin sende koltuğun renkleri güsel çok beğendim güle güle otur

tatlım bu sitede çok yeniyim bana azönce msj attın özelden ama sana cevap vermem izin verilmiyor.. sana yardım etmek seninle irtibata geçmek istiyorum.. nasıl yapalım msn falan veriliyormu burda?? çokda kuralları bilmiyorum ama bana ulaş bir şekilde !

Back
X