İşte Esad'ın işkence belgesi

Elifcim.....dosyaların üzerinde isim soyisim ve tc kimlik numarasının yazıldığını söylemeyi unuttun
Suriye de daha önce kimyasal silah kullanıldığına dair haber yapılmıştı........haber tutmadı çünkü risya uydu görüntüleriyle kimyasal saldırıyı muhaliflerin yaptığını kanıtlamıştı....olay kapanmıştı:26::26::26:

Fotoğrafı kimin çektiği belli değil cesetlerin kim olduğu belli değil orası neresi belli değil......belki dünyanın öteki ucunda çekilmiş fotolardır.........daha önce rusyaesadın kimyasal silah kullandığı haberini uydu görüntüleriyle yalanladı..........koskoca amerika nükleer silah var yalanıyla koca bir ülkeyi işgal etti............bu fotoğgraflarla kimi inandırabilirler.......ancak inanmak isteyen müslü-manları inandırabilirler
Bir de bu fotoları çeken sezar kod isimli askerin finansörü muhaliflere yardım eden katarmış...........durum evlere şevlik

bu yazdığını bilmeyen ve duyduğunda inanmayan ne çok insan var. ve hatta sırf akpye muhalefet olduğumuz için böyle yazdığımızı düşünenler var. uleeen sırf muhalefet olsun diye çanak tutulcak şey mi bu? bize sırf muhalefet olsun diye esadı desteklediğimizi söyleyenler, sırf yalakalık olsun diye akpyi destekliyor o zaman, öyle mi?

adamın kafasını kesip, kalbini çıkardıktan sonra, o kalbin tadına bakan el kaide görüntülerini gördüler mi hiç acaba? üstelik o görüntülerin bizzat bu vahşeti yapanlar tarafından çekilip, kameraya bakışlarını izlediler mi?

esadın askerine kelimei şehadet getirtip de boğazladıklarını gördüler mi? gencecik çocuğu koyun gibi boğazladılar. sanki bir tek onlar müslüman, müslümanlığı tekeline almış gibiler.

gutadaki cesetlerin fotoğraflarına tekrar bakın, o minicik yanmış vücutlara.

esad kendi halkına karşı savaşıyormuş!!! el kaide cennet vaadiyle ortadoğu ülkelerinde esada karşı savaşacak adam topluyor halen. muhaliflerin çoğu suriyeli değil.

yazıda resimleri tek başına çektiğini söyleyen şahıs, bir kişinin resmini en az 15-20 dakikada çektiğini söylemiş. üşenmedim hesapladım. üç yıl boyunca günde 13 saat aralıksız ve seri bir şekilde resim çekmesi gerekiyor, hiç tatil olmadan, her gün.

mümkünatı yok bunun.

At izinin it izine karıştığı ülkede esad süzme salaktı da yaptırdığı işğencelerin resmini çektirdi hrm de tam 50 000 resim olana kadar.....birkaç tane kaçak göçek fotoğraf değil.......bir de askeri hastane de çekiliyor resimler........dağda mağarada değil...........esad ve çevresi o kadar gerizekalı olması lazım ki cesettelere boy boy fotoğraf çektirsin ya da birileri kumpas kursun askeri hastanede esadgillerin haberi olmasın........kendini savaş suçlusu ilan etmek için elinden geleni yapsın.......inş cnm yaaaa

elifcino söylediklerine katılıyorum şüpheli durumlar var ve artık neye inanacağımızı şaşırdık

ama sen de biraz sert bi giriş yapmışsın esadı savunur gibi olmuş o yüzden tepki çekmişsin ilk etapta
konuyu açan arkadaş biraz hükümet yanlısı sanırım o yüzden sert bi cevap vermşsin gibi görülüyo
yani aynı konuyu seninle aynı görüşteki arkadaşların açsa üslubunun daha farklı olurdu diye düşünüyorum
belki ben yanlış anlıyo da olabilirim yanlışım varsa düzelt ama burdan öyle görünüyo biraz o zaman da tartışma çıkıyo durduk yere

yoksa kimse tek suçlu esad muhalifler masum demiyodur heralde
ben arada kalan zavallı halka üzülüyorum sadece

fotoğrafların ne zaman çekildiğinin bana göre bi önemi yok. burada Esed tarafından bir katliam yapılmışmı yapılmamışmı? tüm dünya bu katliamın varlığını kabul ederken burada bir kişi kabul etmese ne değişir? O bir kişi bu fotoğraflar sahte dese ne farkeder? bu, bu fotoğrafları bir katliam belgesi olmaktan çıkarar mı? diyelim o arkadaş inandık. Bu Esedi masum mu ilan eder? ayrıca arkadaşım sadece hükümet yanlılarımı suriyedeki halk için üzülüyor? Sadece hükümet yanlıları mı Esedi katil olarak görüyor? Bir insanlık dramı yaşanırken siyasi görüşlerin esamesi okunur mu? Çocuklar evsiz kalırken, kadınlar her gün tecavüze uğrarken hala siyaset düşünülüyorsa ben o siyasetin............
ayrıca bu forumda kimse ile, siyasi görüşümüz farklı diye üslup değişikliğine gitmedim. siyasi görüşü farklı olabilir ama konu ile ilgili görüşümüz ayndır. Beğendiğim yorumları olmuştur. Elifcino arkadaşımından bundan kaynaklı bir asabiyeti olduğunu düşünmüyorum. yer gelmiş oda benim açtığım konuyu , yaptığım yorumu beğenmiştir. yeri gelmiş beğenmemiştir. buradaki yorumunu da fikri kanaati dolayısı ile yapmıştır. her düşünce saygı kuralları çerçevesinde eleştirilebilir.

Suriyedeki halka sadece hükümet yanlıları üzülmüyor.Hiçbir insan evladı orda yaşanan vahşete gözlerini yumamaz.
Aradaki tek fark,kendi adıma; Sayın muktedir orda yaşananların suçunu sadece ESAD a bağlarken,ben muhalif grubu da bir terörist grup olarak görüp onlarıda enaz ESAD kadar suçlu buluyorum.
Pepe nin parmak bastığı nokta kilit nokta aslında.
Kimyasal silahla öldürülen o bebekler içinde hepimiz çok üzülmüştük,hükümet ve yanlıları ısrarla ESAD ı suçlarken bizler belli değil demiştik.Ve Rusya delilleriyle birlikte açıkladı kimyasal slahı muhaliflerin kullandığını.Siz bu olaydan sonra nasıl hala muhalifleri masum halk olarak görüyorsunuz aklım almıyor benim.
Bu fotoğraflar içinde aynı şeyi söylüyorum ,bu cesetler ESAD yanlılarına mı ait,MUHALİFLERE mi,yoksa her ikisine mi ait bilemiyoruz.Üzülmüyor muyuz?Evet üzülüyoruz ,ama ESAD ı suçlamak için yeterli delil yok diyoruz aynı kimyasal silahta olduğu gibi.

Son düzenleme:

hesapta yanlışlık yaptığımı gece yatınca farkettim. 55000 adet resimi, 55000 kişi olarak değerlendirmişim, o nedenle sonuç hatalı.

yok canım, konuyu karşıt görüş açmış falan diye sert yapmadım. biraz agresif yazmış olabilirim, fakat datlucadunın konusu olduğu için değil. bu forumda karşıt görüşten konuşabileceğim, nadir insanlardan. yazım tarzımın kendisiyle hiç bir alakası yok.
ayrıca esadı ben, diğerlerinin aksine "kendi vatandaşını katleden biri olarak görmüyorum". dediğim gibi bu işkenceyi esatın yaptığına inanmıyorum.

bu konuda beni neden eleştirdin anlamadım
suriyedeki olaylara ben de çok üzülüyorum içim acıyo o vahşetlere ayrıca ailemin yaşadığı yerde pekçok suriyeli insan geldi onların halini gördükçe kamplardaki insanları gördükçe zaten içim sızlıyo sadece hükümet yanlıları üzülüyo diye birşey insalığa ters zaten
orada bi katliam yapıldığını herkes kabul ediyodur o yüzden halkına çok üzülüyorum ama esad da muhalifler de yapıyo bunu bence
bu katliamı esad yapmamıştır demiyorum sadece sürekli olarak bilgiler değişiyo biz esad diye düşünürken sonra muhalifler yaptı diye iddialar ortaya çıkabiliyo o yüzden neye inanacağımı şaşırıyorum
kim yapıyosa da Allahından bulsun bu vahşetleri
ama ben hem esat hem de muhaliflerin acımasız olduğunu düşünüyorum
iki tarafında bunları yaptığını düşünüyorum özellikle o kimyasal gaz olayından sonra

hükümet yanlısı derken burada gördüğüm konularda konudan çok konuyu açan kişiye göre yorum yapıldığı dikkatimi çekti
yani üslup ona göre sert ya da yumuşak olarak değişebiliyo o yüzden yazdım elifcinonun söylediklerinde doğruluk payı olabilir ama girişi sert yapmış dedim yani elifcinoyu kötülemek amacıyla yazmadım zaten sadece yanlış anlaşılıyo diye düşünüyorum mesela sen öyle düşünmemişsin ama ben öyle düşündüm ve yazdım beni ister dinler ister dinlemez kendi bileceği birşey
yoksa herkesin düşüncesini açıklaması olması gereken yoksa hepimiz tek taraftan bakıp düşünmeden yorumlarız olayları

ben yukarıda yazdım zaten tekrar bana öyle geldi demek ki konu sahibide öyle düşünmediğini yazmış zaten

Kimyasal saldiriyi muhalifler mi yapmis cidden? Inanamiyorum coluk cocugun katiline hukumet eliyle silah yolluyoruz Allahim sen affet bizi.

Muhaliflerin yaptığı kanıtlanınca Türk basınında çok yer verilmedi doğal olarak,unutuldu gitti.

Muhaliflerin yaptığı kanıtlanınca Türk basınında çok yer verilmedi doğal olarak,unutuldu gitti.

yani esadın yaptığı söylendiğinde, bütün haber kanalları balıklama atlayıp vahşeti lanetlerken, esadın yapmadığı kanıtlandığında haber değeri taşımıyor, ya da geçiştiriliyorsa; bu durumda anlaşılıyor ki dertleri orda vahşice katledilen canlar değil.

Yorumlarımda sanki esadcıymışım gibi bir sonuç çıkmış......adam diktatör yahu....elbet cinayetleri vardır.........lakin hiçbir ortadoğu lideri bir batılı silah şirketi kadar aşağılık soykırımcı olmadı
Irak savaşında da tüm dünya medyaları bangır bangır savaş çığırtkanlığı yaptı.......ırak ta 72 milletten asker konuşlandı.............peki hakikat degişti mi .......degğişmedi elbet

Esadin cani cehenneme de o mu yapti kusku olustu simdi kafamda. Kimyasal saldiriyi da Esad yapti demislerdi. O yapmamis..
Dedigim gibi iki zalim arasinda olan masum halka oluyor ve biz de diger bir zalime hukumet eliyle yardim ediyoruz. Allahim affetsin.

[

[/B][/B][/B][/URL][/I][/B]

[h=1]"O fotoğraflar sahte"[/h]
66

22.01.2014 11:00
Karakter boyutu :

Suriye Adalet Bakanlığı, ülkenin resmi haber ajansı olan SANA’ya yaptığı açıklamada, işkence fotoğraflarını yalanladı.

Suriye hapishanelerinde işkence yapıldığına dair yayınlanan fotoğrafların ‘sahte’ olduğunu söyleyen Bakan, fotoğraflarla ilgili yaptığı açıklamada “politikleştirilmiş, objektiflik ve profesyonellikten eksik” yorumu yaptı.

Bakan ayrıca fotoğrafların bazılarının yabancı teröristlere ait olduğu iddia etti.
Hiçbir uzmanın bu fotoğrafları kolayca bulamayacağını ve fotoğrafların sahte olduğunu söyleyen Bakanlık, ve "Suriye’deki cezaevlerinde tutuklu bulunanlarla hiçbir ilişkisi yok" dedi.
Sezar kod adlı Suriye ordusunda 13 yıl görev yapan bir kişi tarafından yayınlandığı öne sürülen fotoğraflar Türkiye ile birlikte dünyanın gündemine oturmuştu.
Suriye rejiminin açık şekilde savaş suçu işlediği iddiasıyla yayınlanan fotoğraflar Cenevre toplantısından bir gece önce sızdırılmıştı.

Odatv.com

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…