hı hı, dünya kamuoyunun gözü üzerindeyken, esad rejimi öldürdüklerinin fotoğraflarını çekmek için asker görevlendirir, ölülere numara verir, sıraya koyar falan. yaptığı suçların delillerini bizzat kendisi oluşturup, bir de üstüne arşivler, hı hı çok mantıklı.
en az ergenekondan yargılananların evlerinde bulunan deliller kadar mantıklı. malum darbe planları yapıp kendi bilgisayarlarında saklıyorlardı. casuslukla suçlanan subayların evindeki bilgisayarlarda "casus" isimli dosyalar vardı. bir de askerler hep aynı renk siyah poşetle sözde delilleri buzdolaplarının arkasına yapıştırmak suretiyle saklamışlardı, tek kişide değil yani, hepiciğinin aynı yöntemi kullanması, çok çok mantıklıydı.
yazıııııık el kaideye, el nusraya falan. katledilmişler.
çok ilginçtir, bu esad muhaliflerinin sakalları normalde göbeğine kadar iner fekat resimlerdeki kişiler asker traşı olmuş gibilerdi.
ölenlerin esadın askeri, öldürenlerin de amerika beslemesi islami teröristler olduğuna bahse girerim.
Fotoğrafı kimin çektiği belli değil cesetlerin kim olduğu belli değil orası neresi belli değil......belki dünyanın öteki ucunda çekilmiş fotolardır.........daha önce rusyaesadın kimyasal silah kullandığı haberini uydu görüntüleriyle yalanladı..........koskoca amerika nükleer silah var yalanıyla koca bir ülkeyi işgal etti............bu fotoğgraflarla kimi inandırabilirler.......ancak inanmak isteyen müslü-manları inandırabilirler
Bir de bu fotoları çeken sezar kod isimli askerin finansörü muhaliflere yardım eden katarmış...........durum evlere şevlik
yazıda resimleri tek başına çektiğini söyleyen şahıs, bir kişinin resmini en az 15-20 dakikada çektiğini söylemiş. üşenmedim hesapladım. üç yıl boyunca günde 13 saat aralıksız ve seri bir şekilde resim çekmesi gerekiyor, hiç tatil olmadan, her gün.
mümkünatı yok bunun.
elifcino söylediklerine katılıyorum şüpheli durumlar var ve artık neye inanacağımızı şaşırdık
ama sen de biraz sert bi giriş yapmışsın esadı savunur gibi olmuş o yüzden tepki çekmişsin ilk etapta
konuyu açan arkadaş biraz hükümet yanlısı sanırım o yüzden sert bi cevap vermşsin gibi görülüyo
yani aynı konuyu seninle aynı görüşteki arkadaşların açsa üslubunun daha farklı olurdu diye düşünüyorum
belki ben yanlış anlıyo da olabilirim yanlışım varsa düzelt ama burdan öyle görünüyo biraz o zaman da tartışma çıkıyo durduk yere
yoksa kimse tek suçlu esad muhalifler masum demiyodur heralde
ben arada kalan zavallı halka üzülüyorum sadece
fotoğrafların ne zaman çekildiğinin bana göre bi önemi yok. burada Esed tarafından bir katliam yapılmışmı yapılmamışmı? tüm dünya bu katliamın varlığını kabul ederken burada bir kişi kabul etmese ne değişir? O bir kişi bu fotoğraflar sahte dese ne farkeder? bu, bu fotoğrafları bir katliam belgesi olmaktan çıkarar mı? diyelim o arkadaş inandık. Bu Esedi masum mu ilan eder? ayrıca arkadaşım sadece hükümet yanlılarımı suriyedeki halk için üzülüyor? Sadece hükümet yanlıları mı Esedi katil olarak görüyor? Bir insanlık dramı yaşanırken siyasi görüşlerin esamesi okunur mu? Çocuklar evsiz kalırken, kadınlar her gün tecavüze uğrarken hala siyaset düşünülüyorsa ben o siyasetin............
ayrıca bu forumda kimse ile, siyasi görüşümüz farklı diye üslup değişikliğine gitmedim. siyasi görüşü farklı olabilir ama konu ile ilgili görüşümüz ayndır. Beğendiğim yorumları olmuştur. Elifcino arkadaşımından bundan kaynaklı bir asabiyeti olduğunu düşünmüyorum. yer gelmiş oda benim açtığım konuyu , yaptığım yorumu beğenmiştir. yeri gelmiş beğenmemiştir. buradaki yorumunu da fikri kanaati dolayısı ile yapmıştır. her düşünce saygı kuralları çerçevesinde eleştirilebilir.
yazıda resimleri tek başına çektiğini söyleyen şahıs, bir kişinin resmini en az 15-20 dakikada çektiğini söylemiş. üşenmedim hesapladım. üç yıl boyunca günde 13 saat aralıksız ve seri bir şekilde resim çekmesi gerekiyor, hiç tatil olmadan, her gün.
mümkünatı yok bunun.
elifcino söylediklerine katılıyorum şüpheli durumlar var ve artık neye inanacağımızı şaşırdık
ama sen de biraz sert bi giriş yapmışsın esadı savunur gibi olmuş o yüzden tepki çekmişsin ilk etapta
konuyu açan arkadaş biraz hükümet yanlısı sanırım o yüzden sert bi cevap vermşsin gibi görülüyo
yani aynı konuyu seninle aynı görüşteki arkadaşların açsa üslubunun daha farklı olurdu diye düşünüyorum
belki ben yanlış anlıyo da olabilirim yanlışım varsa düzelt ama burdan öyle görünüyo biraz o zaman da tartışma çıkıyo durduk yere
yoksa kimse tek suçlu esad muhalifler masum demiyodur heralde
ben arada kalan zavallı halka üzülüyorum sadece
fotoğrafların ne zaman çekildiğinin bana göre bi önemi yok. burada Esed tarafından bir katliam yapılmışmı yapılmamışmı? tüm dünya bu katliamın varlığını kabul ederken burada bir kişi kabul etmese ne değişir? O bir kişi bu fotoğraflar sahte dese ne farkeder? bu, bu fotoğrafları bir katliam belgesi olmaktan çıkarar mı? diyelim o arkadaş inandık. Bu Esedi masum mu ilan eder? ayrıca arkadaşım sadece hükümet yanlılarımı suriyedeki halk için üzülüyor? Sadece hükümet yanlıları mı Esedi katil olarak görüyor? Bir insanlık dramı yaşanırken siyasi görüşlerin esamesi okunur mu? Çocuklar evsiz kalırken, kadınlar her gün tecavüze uğrarken hala siyaset düşünülüyorsa ben o siyasetin............
ayrıca bu forumda kimse ile, siyasi görüşümüz farklı diye üslup değişikliğine gitmedim. siyasi görüşü farklı olabilir ama konu ile ilgili görüşümüz ayndır. Beğendiğim yorumları olmuştur. Elifcino arkadaşımından bundan kaynaklı bir asabiyeti olduğunu düşünmüyorum. yer gelmiş oda benim açtığım konuyu , yaptığım yorumu beğenmiştir. yeri gelmiş beğenmemiştir. buradaki yorumunu da fikri kanaati dolayısı ile yapmıştır. her düşünce saygı kuralları çerçevesinde eleştirilebilir.
yok canım, konuyu karşıt görüş açmış falan diye sert yapmadım. biraz agresif yazmış olabilirim, fakat datlucadunın konusu olduğu için değil. bu forumda karşıt görüşten konuşabileceğim, nadir insanlardan. yazım tarzımın kendisiyle hiç bir alakası yok.
ayrıca esadı ben, diğerlerinin aksine "kendi vatandaşını katleden biri olarak görmüyorum". dediğim gibi bu işkenceyi esatın yaptığına inanmıyorum.
Kimyasal saldiriyi muhalifler mi yapmis cidden? Inanamiyorum coluk cocugun katiline hukumet eliyle silah yolluyoruz Allahim sen affet bizi.
Suriyede kimyasal silahı kimin kullandığı belgelendiFHA-Rusya yayınladığı uydu fotoğraflarıyla, Muhaliflerin Suriyede kimyasal silah kullandığını ispat etti.
FHA-Rus diplomatlar, uydu fotoğraflarıyla Suriye'deki kimyasal saldırıyı aslında Muhaliflerin gerçekleştirdiğini ispat ettiler.
Lübnan'ın El Safir Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, Çarşamba günü Şam'da gerçekleşen kimyasal saldırının faillerinin Muhalifler olduğu ispatlandı.
Batı ülkeleri, ellerinde Esad hükümetinin kimyasal silah kullandığına dair herhangi bir kanıt olmamasına rağmen Esad hükümetine karşı ağır ithamlarda bulunmuşlardı. Rus yetkililer bu iddiaların asılsız olduğunu ispat ettiler. Yetkililer Şam'da Guta bölgesinde gerçekleştirilen kimyasal saldırının belgelerini yayınladı.
Rus uyduları, Muhaliflerin kimyasal silahları Duma bölgesinden Şam'ın Guta bölgesine fırlattıkları sahneleri an be an görüntüledi.
Suriye yetkilileri, Muhaliflerin Suriye'de yaşanan gerginliği daha da artırmak için böyle bir oyuna girdiklerini dile getirdi.
GERÇEK BÜTÜN DETAYLARIYLA İFŞA OLURKEN TÜRK HÜKÜMETİ HALA ESAD YAPTI DİYOR.. NEDEN???!!!
Suriye'de silahlı teröristlerin acemi planları aceleci davranmaları ile gün yüzüne çıktı. Teröristlerin kimyasal silah kullanmasına rağmen olayları araştırmadan direkt "Suriye Ordusu Kimyasal Silah Kullandı" şeklinde haberler yapan büyük medya organlarının taraflı tutumu iste bir kez daha gözler önüne serildi. İşte İslamidavetten aktarılan tüm detaylar:
Suriye Ordusu'nun başkent Şam'ın bazı bölgelerinde kimyasal silah saldırısı yaptığı haberi El Cezire televizyonu tarafından ilk defa http://blogs.aljazeera.com/topic/sy...-gas-attack-government-forces-activists-said adresinde 09:28′te verildi.
Suriye'deki teröristleri destekleyen öncü internet sitelerinden biri ise "Baas rejimin dün gece 03:30 civarında Şam Doğu Guta'da, Cobar'da, Ain Tarma ve Zamalka'da ve Batı Guta'da, Muaddamiye'de kimyasal silah kullandığı iddia edildi. Çoğunluğu kadın ve çocuk yüzlerce şehit var. Saldırının kurbanlarına müdahale edecek ekipman ve personel yetersizliği sebebiyle muhtemelen ölü sayısının artması bekleniyor şeklinde bir haber yayınladı.
Suriye'deki teröristlerin Youtube'daki ana kaynaklarından biri olan SHAMSNN sitesi 17 saat önce yani 21 Ağustos 2013 günü saat 03:00-04:00 aralığında bir anda arka arkaya onlarca video yüklemeye başladı. Yüklenen videoların altında ise yüklenme tarihi olarak hep 20 Ağustos 2013 yer alıyordu.
Reuters ise haberi http://preview.reuters.com/2013/8/21/syrian-activists-say-nerve-gas-attack-near bu bağlantıdan 06:26′ta verdiğini duyurdu. Bu da TSİ 09:26 yapar.
Uluslararası basın olayı haber alıp verinceye kadar Suriye'deki teröristler onlarca video, yalan içerikli haberle zaten ortamı uygunlaştırmayı başarmıştı. Ama unuttukları tek şey acele ederken, sıralama hatası yaptıkları oldu. Olayın 03:30′ta olduğu bile kabul edilse kimyasal silah atılan bölgeye hemen gidip çekim yapılıp internete yüklense bile bu kadar hızlı yapılamayacağı aşikardır. Bu da katliamların senaryosunun daha önceden planlandığının bir başka delili olarak değerlendirilebilir.
Aslında sorular cevapları da veriyor!
1- Suriye'nin başkenti Şam'ın Doğu Guta bölgesindeki katliam yapılmadan nasıl görüntüleri çekildi? Suriye'nin başkenti Şam'ın Cober bölgesindeki katliam yapılmadan nasıl görüntüleri çekildi?
2- Katliam 21 Ağustos 2013'te yapıldıysa 20 Ağustos 2013'te nasıl yüklendi?
3- Suriye'de katliam yapılmadan görüntüleri çekilip Youtube'a nasıl yüklendi?
4- Suriye yönetimi muhalifi yayın yapan Youtube sayfalarından http://www.youtube.com/user/syriafredoom katliam yapılmadan görüntülerini çekip, Youtube'a nasıl yükledi?
5- Suriye'deki teröristler katliamı yapmasalar görüntüleri önceden nasıl elde edebilirler?
FHABERAJANSI
Muhaliflerin yaptığı kanıtlanınca Türk basınında çok yer verilmedi doğal olarak,unutuldu gitti.Suriye'de muhalifler sarin gazı kullandı'
BM, Suriyeli muhaliflerin sarin gazı kullandığını gösteren bulgulara ulaştığını duyurdu. BM yetkilisi Carla del Ponte, "Suriye'deki şiddet olayları kurbanlarının ifadeleri, muhaliflerin sinir gazı (sarin) kullandığını gösteriyor" dedi. Esad rejiminin kimyasal silah kullandığına dair kanıt ise yok.
ntvmsnbc
Güncelleme: 14:59 TSİ 06 Mayıs. 2013 Pazartesi
Bir İsviçre televizyonuna konuşan BM Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu Başkanı Carla del Ponte, muhaliflerin sarin gazı kullandığına dair güçlü, somut şüpheler bulunduğunu, ancak bu konuda henüz kesin kanıtlara ulaşamadıklarını söyledi.
BM yetkilisi Del Ponte, Esad rejiminin kimyasal silah kullandığına dair bir kanıta ise rastlamadıklarını belirtti.
NEREDE VE NE ZAMAN KULLANILDIĞINI AÇIKLAMADI
Eski Yugoslavya için Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi'nin başsavcılığını da yapan İsviçreli eski savcı Carla del Ponte, ellerindeki verileri doğrulamak için daha fazla sayıda tanık ifadesi dinlemek istediklerini vurguladı. BM yetkilisi Del Ponte, sarin gazının nerede ve ne zaman kullanıldığı konusunda ise bilgi vermedi.
NTVMSNBC
Muhaliflerin yaptığı kanıtlanınca Türk basınında çok yer verilmedi doğal olarak,unutuldu gitti.
[O fotoğraflar sahte"
Suriye Adalet Bakanlığı, işkence fotoğraflarının sahte olduğuna dair bir açıklama yaptı.
Bakan,"bu fotoğrafların zamanlaması gerçek amacın farklı olduğunu gösteriyor" dedi.
http://www.odatv.com/n.php?n=o-fotograflar-sahte-2201141200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?