• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Esad'ın işkence belgesi

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Dünyanın sessiz kaldığı Esad'ın akıl almaz işkencelerle öldürdüğü 11 bin masuma ait insanlığı dehşete düşüren fotoğraflar yayınlandı.
$700x126287_esad_1.jpg
Anadolu Ajansı, Suriye'de Esad rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen rapor ve fotoğraflara ulaştı. Suriye ordusunda 13 yıl askeri polis olarak görev yapan bir kişi, ülkede yaşanan iç savaş boyunca, rejime bağlı askeri hastanelere ölü olarak getirilen kişilerin fotoğraflarını çekmekle görevlendirildi. Hastaneye getirilen kişilerin tamamı gözaltındayken işkence, elle boğma ve aç bırakılarak öldürülen Suriyeli muhaliflerden oluşuyordu. Askeri polis her gün, ölü olarak getirilen bu kişilerin yüz ve beden fotoğraflarını çekerek, numaralandırıp üstlerine teslim ediyordu. Daha sonra düzenlenen sahte belgede kişinin “kalp krizi” ya da “solunum yetmezliği” sebebiyle öldüğü öne sürülüyordu. Öldürülen kişilerin aileleri sorduğunda bu sahte belge veriliyordu. Cesetlerin yüz ve bedenleri üzerine elle yazılan şifreli notlarla beraber çekilen bu fotoğraflar, Suriye ordusu içinde sistematik olarak verilen öldürme emirlerinin yerine getirildiğine dair belge olarak kabul gördü. Çalışma arkadaşlarıyla iki yılda 55 bin kare fotoğraf çeken askeri polis, sistematik işkenceyle öldürme politikasına dayanamayarak Suriyeli muhaliflerle gizlice irtibat kurdu. Kod adı “Sezar” olan ve ismi açıklanmayan askeri polis, iki yıl boyunca çekilen fotoğrafları düzenli olarak bir flaş belleğe kaydetti ve gizlice muhaliflere verdi. Muhaliflerin girişimleri sonucunda, İngiltere'de savaş suçu ve insanlığa karşı işlenen suçlar konusunda söz sahibi uluslararası hukukçular ile adli tıp ve adli fotoğraflar konusunda uzman kişilerden oluşan özel bir komisyon kuruldu. Laboratuvarda incelenen materyallerin tümünün müdahale edilmeyen gerçek fotoğraflar olduğu tespit edildi. Komisyon, tüm bulguların, savaş suçu için kurulacak hukuk mahkemesince kabul edilebilir “açık deliller” olduğuna karar verdi.

BM bizim yasalarımızı nasıl çıkarıp çıkarmayacağımıza karışıacağına Suriye deki insanların dramına el atsın

hı hı, dünya kamuoyunun gözü üzerindeyken, esad rejimi öldürdüklerinin fotoğraflarını çekmek için asker görevlendirir, ölülere numara verir, sıraya koyar falan. yaptığı suçların delillerini bizzat kendisi oluşturup, bir de üstüne arşivler, hı hı çok mantıklı.

en az ergenekondan yargılananların evlerinde bulunan deliller kadar mantıklı. malum darbe planları yapıp kendi bilgisayarlarında saklıyorlardı. casuslukla suçlanan subayların evindeki bilgisayarlarda "casus" isimli dosyalar vardı. bir de askerler hep aynı renk siyah poşetle sözde delilleri buzdolaplarının arkasına yapıştırmak suretiyle saklamışlardı, tek kişide değil yani, hepiciğinin aynı yöntemi kullanması, çok çok mantıklıydı.

yazıııııık el kaideye, el nusraya falan. katledilmişler.

çok ilginçtir, bu esad muhaliflerinin sakalları normalde göbeğine kadar iner fekat resimlerdeki kişiler asker traşı olmuş gibilerdi.
ölenlerin esadın askeri, öldürenlerin de amerika beslemesi islami teröristler olduğuna bahse girerim.

hı hı, dünya kamuoyunun gözü üzerindeyken, esad rejimi öldürdüklerinin fotoğraflarını çekmek için asker görevlendirir, ölülere numara verir, sıraya koyar falan. yaptığı suçların delillerini bizzat kendisi oluşturup, bir de üstüne arşivler, hı hı çok mantıklı.

en az ergenekondan yargılananların evlerinde bulunan deliller kadar mantıklı. malum darbe planları yapıp kendi bilgisayarlarında saklıyorlardı. casuslukla suçlanan subayların evindeki bilgisayarlarda "casus" isimli dosyalar vardı. bir de askerler hep aynı renk siyah poşetle sözde delilleri buzdolaplarının arkasına yapıştırmak suretiyle saklamışlardı, tek kişide değil yani, hepiciğinin aynı yöntemi kullanması, çok çok mantıklıydı.

çok ilginçtir, bu esad muhaliflerinin sakalları normalde göbeğine kadar iner fekat resimlerdeki kişiler asker traşı olmuş gibilerdi.
ölenlerin esadın askeri, öldürenlerin de amerika beslemesi islami teröristler olduğuna bahse girerim.

he esadın askerleri işkence görüyor dogru söylüosun.. allahım ya ne akıl ne hizmet.. allah akıl fikir versin. yüzlerce resim var.. senn kalbin kirlenmiş. esadın yolundan git bence

he esadın askerleri işkence görüyor dogru söylüosun.. allahım ya ne akıl ne hizmet.. allah akıl fikir versin. yüzlerce resim var.. senn kalbin kirlenmiş. esadın yolundan git bence

ben esadın yolundan gidiyorum zaten. adam ülkesini savunuyor. size kim ne söylerse, siz de gidin ona inanın, sorgulamayın, düşünmeyin, araştırmayın, zahmet olmasın size. senin kalbin kirlenmiş esas, suriye askerlerini öldürüp de kalbini çıkarıp ısıran ve sözde islamiyet için, cihad için bunu yapan islami teröristlerin yaptıkları hoşunuza gidiyor zaar. desteklediğinize göre.

bizde pkk neyse suriyede öso, el kaide, el nusra o.

yıllar önce ırağa da "saddamın olmayan nükleer silahları" bahane edilerek saldırıldı.

şimdi çok daha güzel bir yöntem uyguluyorlar, müslümanları müslümanlara öldürtüyorlar.

dibimde el kaide istemiyorum, dibimde el-nusra istemiyorum.

ben esadın yolundan gidiyorum zaten. adam ülkesini savunuyor. size kim ne söylerse, siz de gidin ona inanın, sorgulamayın, düşünmeyin, araştırmayın, zahmet olmasın size. senin kalbin kirlenmiş esas, suriye askerlerini öldürüp de kalbini çıkarıp ısıran ve sözde islamiyet için, cihad için bunu yapan islami teröristlerin yaptıkları hoşunuza gidiyor zaar. desteklediğinize göre.

yıllar önce ırağa da "saddamın olmayan nükleer silahları" bahane edilerek saldırıldı.

şimdi çok daha güzel bir yöntem uyguluyorlar, müslümanları müslümanlara öldürtüyorlar.

neyin kafasını yaşıyosun sen ? neyi araştırdın ? işine geleni araştırıp işine gelmeyeni araştırmayı unttmuşsun belliki .. islamiyeti sevmeyen sensin.. o yüzden esadcısın belli.. esadın askerleri :) güldürme insanı sen esadın askerleri işkence çekecek ama esadd keyfini sürecek adama dokunan bişey yok ozaman böle birinimi savunuyorsun sne.. elhamdülillah müslümanım ben ve beşar esed günümüzün deccalidir.

Sayın Cino arkadaşın yazdığı gibi muhalefetten gözünüz karamış;

"Rapor, Suriye ordusundaki bir askeri polis tarafından son iki yılda hastanelere ölü olarak getirilen kişilerin fotoğraflarına dayanıyor. Doğruluğu komisyon tarafından teyit edilen 55 bin karenin 11 bin kişiye ait olduğu tespit edildi."
deniyor.
buraya aktarılmış tek kare fotoğrafa (diğerlerini eklemye içim elvermedi) , bir gazete haberine itibar etmiyorsanız lütfen perspektifinizi geniş tutup diğer tüm haber kanallarını araştırın. yada size; hı hı, Esed çok masum, o savaş yapmıyor ki, silahçılık oynuyor, onlar kan değil ki salça , şeklinde bir özet mi geçelim. ya da lafnızın altında; evet Esed yapıyor ama bunları kamu oyu ile paylaşmayacak kadar kurnaz mı ima ediliyor.
elbetteki insanları yakıp yok edemezler, bi şekilde ölen insanların rapor edilmesi gerekiyor. ve işkencede ilk hedef saç, sakaldır.
yazdıklarınız karşısında inanın kanım dondu. benzetmeniz karşısında dudağım uçukladı size yazacak başka şey bulmaıyorum . sizin teraziniz şaşmış. kefenizin bir tarafında şu anda adil yargılanıp yargılanmadığı konuşulan bir grup varken , beri tarafta katliedilen insanlar var. yoksa sizce, Türk ırkı dışında özellikle Arap olanlar işkence ile katledilmeye mahkum mu?

neyin kafasını yaşıyosun sen ? neyi araştırdın ? işine geleni araştırıp işine gelmeyeni araştırmayı unttmuşsun belliki .. islamiyeti sevmeyen sensin.. o yüzden esadcısın belli.. esadın askerleri :) güldürme insanı sen esadın askerleri işkence çekecek ama esadd keyfini sürecek adama dokunan bişey yok ozaman böle birinimi savunuyorsun sne.. elhamdülillah müslümanım ben ve beşar esed günümüzün deccalidir.

esadın sünni olmaması, müslüman olmadığı anlamına mı geliyor? bana islamiyeti öğretecek son kişi bile olamazsınız, ayranı az içtiğiniz bir günde görüşelim.

Sayın Cino arkadaşın yazdığı gibi muhalefetten gözünüz karamış;

"Rapor, Suriye ordusundaki bir askeri polis tarafından son iki yılda hastanelere ölü olarak getirilen kişilerin fotoğraflarına dayanıyor. Doğruluğu komisyon tarafından teyit edilen 55 bin karenin 11 bin kişiye ait olduğu tespit edildi."
deniyor.
buraya aktarılmış tek kare fotoğrafa (diğerlerini eklemye içim elvermedi) , bir gazete haberine itibar etmiyorsanız lütfen perspektifinizi geniş tutup diğer tüm haber kanallarını araştırın. yada size; hı hı, Esed çok masum, o savaş yapmıyor ki, silahçılık oynuyor, onlar kan değil ki salça , şeklinde bir özet mi geçelim. ya da lafnızın altında; evet Esed yapıyor ama bunları kamu oyu ile paylaşmayacak kadar kurnaz mı ima ediliyor.
elbetteki insanları yakıp yok edemezler, bi şekilde ölen insanların rapor edilmesi gerekiyor. ve işkencede ilk hedef saç, sakaldır.
yazdıklarınız karşısında inanın kanım dondu. benzetmeniz karşısında dudağım uçukladı size yazacak başka şey bulmaıyorum . sizin teraziniz şaşmış. kefenizin bir tarafında şu anda adil yargılanıp yargılanmadığı konuşulan bir grup varken , beri tarafta katliedilen insanlar var. yoksa sizce, Türk ırkı dışında özellikle Arap olanlar işkence ile katledilmeye mahkum mu?

3 yıldır suriye karışık ve bu fotoğraflar, tam da cenevre toplantısından bir gün önce servis ediliyor. cenevre toplantısında suriyenin kararı verilecek. ve bu toplantıya normalde iran da katılacakken BM tarafından son anda, ön şartları taşımadığı için katılımı engellendi. bilmiyorsanız açıklayayım:iran suriyeye müdahaleyi desteklemiyor. ama diğer yandan suriye muhalifleri cenevre toplantısına katılacak. karar çoktan verilmiş beyler bayanlar. zaten önce bahaneyi buluyorlar, o bahaneye uygun kanıtlar öne sürüyorlar. ırakda da böyle oldu, suriyede de böyle oluyor.

hala demogoji yapıyorsunuz. BOP projesinde kuzey afrika ve ortadoğu ülkelerinin emperyalizmin çıkarları doğrultusunda parçalanacağını bilmiyor olabilir misiniz? suriyeden sonra sıranın Türkiyeye geleceğini göremiyormusunuz? seçimlerden sonra Türkiyede iç savaş sinyalleri veren amerikan istihbaratcılarını ve ekonomi yazarlarını hiç okudunuz mu?

ülke savunması masum insanalrı katlederek olmaz, terör ile öyle mücadele edilmez. PKK lı teröristlerin kılına dokunun ne oluyor? savaş kirli bir oyundur. ülkeyi bile bile bir gruptan ayıklamak için savaş ortamına çekerseniz masum savaşçı kalmaz. savaşın masumu da olmaz. en kötü barış en haklı savaştan iyidir.

Suriyede olanlar filler cimenler hikayesi. Biri zalim biri mazlum degil . Iki zalim tepisirken olan aradaki masum halka oluyor.

Bir de sosyal medyada eyyy Geziciler agac icin bunlari yaptiniz Suriyeliler icin ne yapiyorsunuz diyenler neyin kafasini yasiyorlar anlamiyorum.Ayran kafasi zaar.:47:

ülke savunması masum insanalrı katlederek olmaz, terör ile öyle mücadele edilmez. PKK lı teröristlerin kılına dokunun ne oluyor? savaş kirli bir oyundur. ülkeyi bile bile bir gruptan ayıklamak için savaş ortamına çekerseniz masum savaşçı kalmaz. savaşın masumu da olmaz. en kötü barış en haklı savaştan iyidir.

nası olacak o barış? suriye işgal edilecek, bakalım kaç parçaya bölünecek? bakalım el kaide ye destek için BM ayağıyla hangi emperyalist ülkeler suriyenin nerelerine konuşlanacak?

esadın sünni olmaması, müslüman olmadığı anlamına mı geliyor? bana islamiyeti öğretecek son kişi bile olamazsınız, ayranı az içtiğiniz bir günde görüşelim.

GÖRÜŞCEZ ZATEN...bu ülke sizin gibiler yüzünden çekiyor ne çekiyorsa... esadın sunni olp olmadığı konusunda ben bişey demedim. siz bu akıl ve mantıkta devam edin. allah sizin gibileri ıslah etsin.. türkiye içinde türkiye düşmaları var müslüman düşmanları var.. sizler gibi

3 yıldır suriye karışık ve bu fotoğraflar, tam da cenevre toplantısından bir gün önce servis ediliyor. cenevre toplantısında suriyenin kararı verilecek. ve bu toplantıya normalde iran da katılacakken BM tarafından son anda, ön şartları taşımadığı için katılımı engellendi. bilmiyorsanız açıklayayım:iran suriyeye müdahaleyi desteklemiyor. ama diğer yandan suriye muhalifleri cenevre toplantısına katılacak. karar çoktan verilmiş beyler bayanlar. zaten önce bahaneyi buluyorlar, o bahaneye uygun kanıtlar öne sürüyorlar. ırakda da böyle oldu, suriyede de böyle oluyor.

hala demogoji yapıyorsunuz. BOP projesinde kuzey afrika ve ortadoğu ülkelerinin emperyalizmin çıkarları doğrultusunda parçalanacağını bilmiyor olabilir misiniz? suriyeden sonra sıranın Türkiyeye geleceğini göremiyormusunuz? seçimlerden sonra Türkiyede iç savaş sinyalleri veren amerikan istihbaratcılarını ve ekonomi yazarlarını hiç okudunuz mu?

bilgelik şükür ki tekelinizde değil. Dünyada neler oluyor konusunu incelerseniz İran haberini oraya eklediğimi görürsünüz. Mesele zamanlma değil mesele ortada bir vahşetin olduğunun kabul eidlmesi ve müdahale. konuya direk Esedi savunarak giriş yapıyorsunuz. onun dışında ben fikirlerinize yanlış demiyorum ki. evet ortadoğu güdümlü bir şekilde iç savaşa sürüklenmiş Türkiye arap baharı başladığından beri bu hesabın içine çekilmeye çalışılmıştır. Gezi olayları, alevilik meselesi, son olaylar bunun en güzel ispatıdır. asıl büyük bomba seçimden sonra gelecek bunda da hem fikiriz. Önümüzdeki seçimler, bugüne kadar uygulamaya konulmuş oyunlar tuttumu tutmadımı, acaba tek başına iktidarı bu sefer doğal yollardan yıkabilecekmiyizi anketleşerek gösterecek. tutmadıysa daha ne oyunlar oynanacak. ama Türkiye Suriye olmayacak.

Türkiyeden giden silah dolusu tırlar, otobüslerde bulunan silahlardan hiç bir masum insan ölmüyordur kesin. sadece esadın askerleri ölüyordur? o silahları ellerinde bulunduranlar sırf esadın savunma alanı içinde oturduğu için, kadınlara tecavüz etmiyordur? köyler yakılıp yıkılmıyordur.

o silahlarla çatışma ortasında kalan evlerdeki çocuklar öldürülmüyordur. o silahları veren devletimiz masumdur, eline o insanların kanı bulaşmamıştır.

Suriye Ortadoğuyu yeniden şekillendirmedki son koz. Büyük savaştan önceki son dönemeç. Çünkü devler kararsız. ABD, Rusya, Avrupa ve bu devlerin arasında söz sahibi olmak için uğraşan İran ve Türkiye.
Türkiye, ABD ve Rusya'nın iran açılımı ile saf dışı bırkaılmaya çalışıldı.Türkiyenin ise İran ile gerginliği düşürecek ataklara girişmesi sonucu Suriyedeki Muhalefetin silah tüccarı olarak lanse ediliyor. İran son müdahale ile tekrar işe yaramaz ilan edilerek depresifleştirilerek Türkiye üzerine salınmak isteniyor .

Artık ABD Bush tarzı ile değil Obama tarzı iş görüyor. Obama Bush gibi asker sevket, durumua bizzat el at kırarken kırıl tarzı ile değil; karıştır, tüm ülklerin onayını al ,müdür ata, kendine kendine kırdır tarzı ile savaşıyor.

Patron şimdi Esedi gönderirken Erdoğanı da yollamayı planlıyor. Sonra irana girmek isteyecek ama bu ona pahalıya patlayacak

Sereften namustan zerre kadar insanlik duygusundan mahrum olan insan kiliginda ki seytan..
Rabbim senin de oyununu bozacak elbet..
Kahhar ismi ile kahredecek seni insaAllah..
Akittigin kanlar icinde bogulacaksin..

Icimden daha nicelerini yazmak geliyor Allah sen dilimi ve gönlümü günaha düsmekten koru..

insanlık vicdanından zerre kadar nasip alamamışları gördükçe çok üzülüyorum.
vermeyince mabud neylesin sultan mahmut..
mazlumların kanı sizin de ellerinize bulaşmış.. yazık..

Dünyanın neresinde ve ne sebeple olursa olsun insanlar işkence görüyor yahut öldürülüyorsa bu insanlık dışı bir olaydır. Suriyeli insanlar Türkiye'ye geliyor. Yok hırsızlık yapıyorlar, yok üniversitelerimizde okuyorlar, yok şöyle böyle diyoruz. Ne yapsın bu insanlar? Nereye gitsin? Kalsa olanları görüyoruz, gitse ayrı mesele. O kadar acı bir durum ki. Kimse istemez yaşadığını toprağı, evini, işini, düzenini bırakıp gitmeyi. Bunu yapanın burada dininin hiç bir önemi yok ya. Müslümanmışsın, Hristiyanmışsın, ateistmişsin, puta tapıyormuşsun falan filan. İstersen git duvara tap ama vicdanın olsun. Vicdan, merhamet....

Son düzenleme:
gutada esad kimyasal silah kullanarak onlarca vatandaşını katletti diye haber yapmışlardı. o zaman da hem hükümetimizin ileri gelenleri, hem de vatandaş esada beddua edip durmuştu, aynen bugünkü gibi. sonra ne oldu? guta vahşetini el kaidenin yaptığı ortaya çıktı.

şimdi de ortada bilmem kaç bin resim olduğu söyleniyor. resimleri çeken tek bir adam, böylesine büyük bir vahşet için tek tanık, ilginç. tanık, resimleri suriye teröristlerine en çok silah yardımında bulunan ülkeye yani katara veriyor. katar ingiliz iş birliğiyle resimler servis ediliyor.

suriye topun ağzında bir ülke, er ya da geç gerçekler ortaya çıkacaktır, umalım da ırakta olduğu gibi suriye işgal edilmeden ortaya çıksın. malum ırak halen işgal altındayken "eee kem küm nükleer silah yokmuş" dendi.

ayrıca aklıma gelmişken açıklayayım. sayın başbakanımız ıraktaki amerikan askerlerinin evlerine sağ sağlim dönmeleri için dua ederken, dua ettiği amerikan askerleri ırakdaki "MÜSLÜMANLARI" katletmiyor muydu? ırakdaki amerikan işgaline, binlerce müslüman kadının tecavüze uğramasına, hapishanelerdeki işkencelere, katliamlara hiç sesini çıkarmayan halkımın, esada horozlanması da iki yüzlülükten başka bir şey değil.

mesajlarımı okuyup da anlamayanlar için dip not:
1-) "ayyy esad bir sürü insanı katletmiş, ama haklııııııııı" manasını çıkarıyorsanız yazdıklarımdan, bu sizin probleminiz. lütfen tekrar deneyiniz. (ne denir ki)
2-) ilk mesajımda belirttiğim üzere, bu vahşetin esada değil, el kaideye ait olduğunu söylüyorum.

Back