işte en mutlu günüm :) yoğun istek üzerine albümü yaptım

fotoğraflar ve sen her şeyinle on numara olmuşsun bayıldım hep böyle mutlu olursun umarım

canım herşey çok güzel bayıldım resimlere tek kelimeyle, hep mutlu olursunuz inşallah.

okadar guzel seyler yazmıssınız kı
cok utandım :78: ve cok cok mutlu oldum
yuregınıze saglık
cok tesekkur ederım

İşte buu yaa aynı trenin orda converslerle olan fotolardan bende istiyorum :84:hep hayalimdi sen gerçekleştirmişsin inşallah bana da nasip olur:119:

ezgi tek kelimeyle muhteşemsin..
Allah mutluluğunu daim etsin..
darısı başımıza inşallah

çok güzeler değişik ama ben eşinle fazla fotonu göremedim
sanki sadece sen varsın

çok beğendim
gelinliğiniz çok güzelmişş
mutluluklar
çok çok teşekkür ederim gelinliğimin üst kısmı istediğim gibi olmadı aslında
İşte buu yaa aynı trenin orda converslerle olan fotolardan bende istiyorum :84:hep hayalimdi sen gerçekleştirmişsin inşallah bana da nasip olur:119:
canım benım ınsallah senınkıler dahada guzel olur
cok farklı cok harıka cok manyak olmuş mutluluklar
cok tesekkur ederımm
ezgi tek kelimeyle muhteşemsin..
Allah mutluluğunu daim etsin..
darısı başımıza inşallah
amin insallah canımm
Ay müthiş olmuşsun.Süperr..Allah mesut etsin canım.
cok tesekkur ederım
harika olmuş canım :)
cok cok tesekkurler
çok güzel. resimlere bayıldım. bu kadar doğal görünebilir bir insan
canım cok tesekkur ederım aslında bazı pozlar harıc bır cogu dogal anımızda cekıldı
çok güzeler değişik ama ben eşinle fazla fotonu göremedim
sanki sadece sen varsın

tesekkurler canım daha cok fazla resım var esım cok hoslanmadıgı ıcın onunla olan resımlerın cok azını koydum

Çok hoş bir gelin olmuşsunuz, enerjiniz harika..Ayakkabılar maskeler vs süper..Konsept mükemmel..Maşaallah diyorum ve bir ömür mutluluklar diliyorum..

canım çok güzel olmuşsunuz.
resimler harika!
en kötü gününüz böyle olsun.
mutluluğunuz her gün artarak bir ömür boyu devam etsin inş

aşkım süppersin ya ne kadar farklı resimler mekanlarrr mutluklar ayrıca tebrikler resim hakkını vermişiz

Ezgicim duru bir güzelliğin var , çok hoş olmuşsun

Bir ömür boyu mutluluklar canım...

xzgim güzel arkadasim resimleri buraya yükledigini yeni gördüm...
taa en basindan biliyordum zaten senin muhtesem su gibi ,asil bir gelin olacagini, resimlere sende bakarkende söyledim yine söyliyeyim bir icim susun canim , gelinligin sacin muhtesem. hele o ayna karsisindaki halin bebek gibi yüzün yaa o kadar sevimli o kadar güzel, babanin alnini öptügü resim ayri bir güzel insani duygulandiriyor, herseyden önemlisi ben senin yüregini biliyorum o bu resimlerden cok cok daha güzel .
Aynen bu resimdeki kareler gibi mutlulugunda kalici olsun olsun güzel minigim , agzinin tadi hic ama hic bozulmasin..
SENI COOOK AMA COK SEVIYORUM

Xzgicim harika olmussun tatlim; resimler de muhtesem...
Babanin alnindan öptügü resim beni duygulandirdi; uzaklara götürdü
Rabbim yuvanizdan sagligi, mutlulugu ve huzuru hic bir zaman eksik etmesin insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…