Ezgicim maşallah çok güzel bir gelın olmuşşsun,
ben birkaç şey sorsam sana,
Çekım Rahmı Koç Muzesınde mı oldu, yada nerde oldu?
Ve fotografcı olarak kımle anlaştınız? teşekkürler:)
öncelikle herkese teşekkür ederim
evet rahmi koç müzesinde ve holiday inn otelinde oldu
en mutlu günüm le anlaştık inanılmaz iyiler bu konuda
kesinlikle tavsiye ederım
teşekkürlerçok guzel değişik fotolar
ne kadar güzel yorumlar bunlar çok teşekkür ederimTANRIIIM SÜPEEER!!!!
Oha oha oha bayıldım hepsine öldüm bittim hatta mükemmel yaa ayyy korkuyorum nazar değdiricem ama beğenim yani kelimelerle anlatılamaz bir şey. Öncelikle gelinlik ve converse! Budur abi! İstediğim şey! Gerçi benim gelinliğim kısa olacak ama, mükemmel durmuş yaa ben de böyle bir şey istiyorum kesinlikle. Çok eskiden beri aklımda.
Ayy Londra'da mıydınız???
ay benimde hala baktıkça gözlerim doluyorresimlere bayıldımm bayıldımmm bayıldımmmm muhteşem olmuşlarrr
hele babanın resmi alnından öperken çok dugulandırdı benii mutluluğunuz daim olsunnn
Canim seninle daha önce hiç konuşmamıştık ama harikaaaaaaaaaaaaaa ötesi çıkmışsiniz....muhtesemsin....dilerim hep mutlu olursun.....
Fotoğraflar farklı ve çok hoş. :)
çok teşekkürler kızlarsüpersin canım ya.. enerjin harika.. hep öyle kalman dileğimlee
reimlerin tarihi yanlış aklımda kalmadıysa 2011 yılına ait aradan 1 yıl geçmiş hoş belki de 8 ay geçti ama olsun geçmiş işte:)resimler çok güzel değişik olmuş mutluluklar dilerim umarım güzel geçiyordur evlilik:)ben bir şey sorucam yalnız burdaki pek çok kişi resimlerini paylaşıyor bu sıkıntı bir durum yapmıyor mu:)
hayır canım model değilim resimlerimizi çeken en mutlu günüm kendi tanıtımlarını yapıyorlarmodel misin canım dergilerde tv.da var deyince sen:)benim sorum şu idi düğün resimlerini bu siteye koymuşsun ya hani senin gibi pek çok insan düğün olsun nişan olsun doğum günü yeni yıl işte ne biliyim bugün ne giydiğinin falan resmini koyuyor bu siteye bu sorun olmuyor mu diye merak ettim:)senin için demiyorum örnek vermek için yazıyorum birisi mesela sevgilisiyle sorun yaşamış anlatıyor burada ya da ailesiyle baya sorun yaşayanlar var ve resimlerini koyuyor onu anlayamıyorum:)
çoook şirin ve güzel hepsi, 6 aylık kızınıza da sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim, böyle şirin annesi olduktan sonra eminim çok mutlu olacaktır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?