işte en mutlu günüm :) yoğun istek üzerine albümü yaptım

öncelikle herkese teşekkür ederim

evet rahmi koç müzesinde ve holiday inn otelinde oldu
en mutlu günüm le anlaştık inanılmaz iyiler bu konuda
kesinlikle tavsiye ederım

TANRIIIM SÜPEEER!!!!

Oha oha oha bayıldım hepsine öldüm bittim hatta mükemmel yaa ayyy korkuyorum nazar değdiricem ama beğenim yani kelimelerle anlatılamaz bir şey. Öncelikle gelinlik ve converse! Budur abi! İstediğim şey! Gerçi benim gelinliğim kısa olacak ama, mükemmel durmuş yaa ben de böyle bir şey istiyorum kesinlikle. Çok eskiden beri aklımda.
Ayy Londra'da mıydınız???

resimlere bayıldımm bayıldımmm bayıldımmmm muhteşem olmuşlarrr
hele babanın resmi alnından öperken çok dugulandırdı benii mutluluğunuz daim olsunnn

Canim seninle daha önce hiç konuşmamıştık ama harikaaaaaaaaaaaaaa ötesi çıkmışsiniz....muhtesemsin....dilerim hep mutlu olursun.....

çok guzel değişik fotolar
teşekkürler
ne kadar güzel yorumlar bunlar çok teşekkür ederim
sende renkli topuklu ayakkabı giyersin farklı olur
şimdiden mutluluklar diliyorum sana

resimlere bayıldımm bayıldımmm bayıldımmmm muhteşem olmuşlarrr
hele babanın resmi alnından öperken çok dugulandırdı benii mutluluğunuz daim olsunnn
ay benimde hala baktıkça gözlerim doluyor
çok çok teşekkürler amin canım benim

Canim seninle daha önce hiç konuşmamıştık ama harikaaaaaaaaaaaaaa ötesi çıkmışsiniz....muhtesemsin....dilerim hep mutlu olursun.....

amin teşekkür ederim hepimiz inşallah

reimlerin tarihi yanlış aklımda kalmadıysa 2011 yılına ait aradan 1 yıl geçmiş hoş belki de 8 ay geçti ama olsun geçmiş işte:)resimler çok güzel değişik olmuş mutluluklar dilerim umarım güzel geçiyordur evlilik:)ben bir şey sorucam yalnız burdaki pek çok kişi resimlerini paylaşıyor bu sıkıntı bir durum yapmıyor mu:)

Fotoğraflar farklı ve çok hoş. :)

süpersin canım ya.. enerjin harika.. hep öyle kalman dileğimlee
çok teşekkürler kızlar

tesekkur ederim 2010 yılına ait suan 6 aylık kızım var :)
burdakiler mi benim resimlerimi paylaşıyor anlayamadım
onun haricinde zaten bagdat caddesınde dergılerde hatta en son cnnturk de bile gösteriliyor

model misin canım dergilerde tv.da var deyince sen:)benim sorum şu idi düğün resimlerini bu siteye koymuşsun ya hani senin gibi pek çok insan düğün olsun nişan olsun doğum günü yeni yıl işte ne biliyim bugün ne giydiğinin falan resmini koyuyor bu siteye bu sorun olmuyor mu diye merak ettim:)senin için demiyorum örnek vermek için yazıyorum birisi mesela sevgilisiyle sorun yaşamış anlatıyor burada ya da ailesiyle baya sorun yaşayanlar var ve resimlerini koyuyor onu anlayamıyorum:)

çoook şirin ve güzel hepsi, 6 aylık kızınıza da sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim, böyle şirin annesi olduktan sonra eminim çok mutlu olacaktır:)

çoook şirin ve güzel hepsi, 6 aylık kızınıza da sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim, böyle şirin annesi olduktan sonra eminim çok mutlu olacaktır:)

hayır canım model değilim resimlerimizi çeken en mutlu günüm kendi tanıtımlarını yapıyorlar

çok teşekkür ederim güzel sözlerin için şirin mi bilmem ama canından çok seven bir annesi olduğu kesin :)

Maşallah canım ya, gelinliğini çok beğendim ve fotoğraflar muhteşem ötesi!
Çok doğal ve tatlı çıkmışsınız. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…