İşte en güzel dediğiniz saçlar kimde ?

brunettee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
Kızlar saçlarımız bizim için çok önemli...Bazıları çok şanslı çünkü çok güzel,gür sağlıklı saçlara sahipler yada uyguladıkları bakımlar sayesinde muhteşem görünen saçlara sahipler.Ben Özellikle Tülin Şahin ve Cindy'nin havalı saçlarına bayılıyorum.
peki sizin beğendiğiniz saçlar kimde ?

Cindy Crawford

Tülin Şahin

Tuba Büyüküstün

Alessndra Ambrosia

Adriana Lima

Benimde saçlarımı 1 deki gibi yaparım Model olarak Cindy in saçı ,gürlük bakımından ise Aslı Tandoğanın saçlarını tek geçerim .

Benimde saçlarımı 1 deki gibi yaparım Model olarak Cindy in saçı ,gürlük bakımından ise Aslı Tandoğanın saçlarını tek geçerim .

livim bende o modeli çok sevyrm nasıl yapıyosun anlatabilirmisinolumunekankayizsmile

benm en beğendiğim saçlarda vanessa hesslerde hem gür hem uzunaklinialirimsmile

livim bende o modeli çok sevyrm nasıl yapıyosun anlatabilirmisinolumunekankayizsmile

Tatlım yanımda olsaydın uygulamalı olarak anlatırdım böyle anlatmak çok zor elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım .

Öncelikle hacim verici sampuan kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarını öne atıp öyle kuruttuktan sonra krepe tarağı ile aşagıdan başlayarak krepliyorsun .Sonrasında ise saçı hafifçe bozmadan tarayıp saçlarını öne atıp bol sprey sıkıyorsun .

Son düzenleme:
Eğer sadece saçtan bahsediyorsak kadından değil =) doğal haline bakmak lazım gürlüğünü anlamak için derim .Gayet ince telli ve zayıf duruyor saçları .Zevkler ve renkler tartışılmıyor herkesin beğentisi farklı işte =)
2060.jpg

Son düzenleme:
Bu konuda sadece saçtan bahsettim,cınd nin saçlarıda güzel ama bu resimde güzel değil mesela, vanessa daha güzel :)

Eklentiler

• $cindy-crawford-pur-md.jpg
    $cindy-crawford-pur-md.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Ben Cindy in saçı çok gür demedim =)sadece modelini beğeniyorum demiştim yerimseniben Aman neyse canım olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Tatlım yanımda olsaydın uygulamalı olarak anlatırdım böyle anlatmak çok zor elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım .

Öncelikle hacim verici sampuan kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarını öne atıp öyle kuruttuktan sonra krepe tarağı ile aşagıdan başlayarak krepliyorsun .Sonrasında ise saçı hafifçe bozmadan tarayıp saçlarını öne atıp bol sprey sıkıyorsun.

Liv ben Cindynin saçına bayılıyorum ama saçlaırmı öyle yapamıyorum.Bikaç şey sorcaktım bu konuda.
1.si krepe yapınca saç karışmıyomu iyice ,resimde çok dağol tel tel duruyo saç.
2.si ise bol sprey derken mesela sen hangi spreyi kullanıyosun,ben saçlarım yumuşak kalsın istiyorum :)))
cvp verirsen sevinirim.

Nazarım değerde saçları bitlenir inşallah nihoha :) bencede neyse yeter vanessa reklamı :)
Koptum canım ya :roflol: O kızın yerinde olmak istemezdim delikafadulden
Liv ben Cindynin saçına bayılıyorum ama saçlaırmı öyle yapamıyorum.Bikaç şey sorcaktım bu konuda.
1.si krepe yapınca saç karışmıyomu iyice ,resimde çok dağol tel tel duruyo saç.
2.si ise bol sprey derken mesela sen hangi spreyi kullanıyosun,ben saçlarım yumuşak kalsın istiyorum :)))
cvp verirsen sevinirim.

Canım sadece diplere krepe uygulandığı için karışmıyor .Eğer senin saçların karışıyorsa, saçlarını bozmadan hafif tarayabilirsin .Bir de krepe fırçaları satılıyor ne yazık ki ben İzmirde bulamadım .Eğer bulunduğun şehirde krepe fırçası varsa almanı tavsiye derim .Onunla krepe yapmak daha kolay oluyor .opuyorumnanaktan

Ben kuaförümden satılın almıştım spreyimi ismine bakmam lazım canım .Taft 1-2 numarasını tam sana göre ama sertlilği diğerlerine göre daha az olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Canım sadece diplere krepe uygulandığı için karışmıyor .Eğer senin saçların karışıyorsa, saçlarını bozmadan hafif tarayabilirsin .Bir de krepe fırçaları satılıyor ne yazık ki ben İzmirde bulamadım .Eğer bulunduğun şehirde krepe fırçası varsa almanı tavsiye derim .Onunla krepe yapmak daha kolay oluyor .opuyorumnanaktan

Ben kuaförümden satılın almıştım spreyimi ismine bakmam lazım canım .Taft 1-2 numarasını tam sana göre ama sertlilği diğerlerine göre daha az olumunekankayizsmile

Teşekkürler Liv.Krepe tarağım var da kullanmasını pek beceremiyorumm deneye deneye öğrenirim :)hihoyyyt

Bende deermişim :p
Bence saçlar dönem dönem değişir döküldüğü dönem olur kalınlaştıgı dönem olur falan
Vanessa'nınki de öyle bir döneme denk gelmiştir belki ilk fotolarda çok hoşş.

Teşekkürler Liv.Krepe tarağım var da kullanmasını pek beceremiyorumm deneye deneye öğrenirim :)hihoyyyt

Bende de tarak var benim dediğim fırçası canım bak böyle :
29829204_tn9_0.jpg

Deneye deneye öğrenirsin canım youtube videolarada göz at yapmadan olumunekankayizsmile

Bende de tarak var benim dediğim fırçası canım bak böyle :
29829204_tn9_0.jpg

Deneye deneye öğrenirsin canım youtube videolarada göz at yapmadan olumunekankayizsmile

Sağol Liv.Bendeki de tarak,fırçası değil.
youtubeda bildiğin bir video varmı bununla ilgili. :)

X