Her ay ayrı bir heyecanla beklediğim kızıma kavuştum sonunda...28 ekim salı günü saat 12.15 te merhaba demiş dünyaya.ben o zaman acılar içindeydim,kendime gelmeye başladığımda getirdiler kızımı.Özkök bebek geliyor dedi hemşire.sesleri duyuyordum,konuşabiliyordum ama gözümü açamıyordum.bir ses duydum koridorları yırta yırta geliyordu kızım.bir kerecik görim dedim zorla gözlerimi açmaya çalıştım,yanımda yatıyordu.hep içinde hayal ettiğim ve çok severek aldığım hastane takımının açinde mışıl mışıl uyuyordu.Allahım bu melek benim mi,sana şükürler olsun dedim,yoğun bir duygu trafiği,tüm hamilelik boyunca yaşadıklarım,beklentilerim...hepsi saniyelik olarak geçti zihnimden.dayanamadım,çok mutluydum ve başladım ağlamaya.oda kalabalıktı,eşim annem,eltim,yengelerim...onlarda ağladılar.sonra kızımda ağlamaya başladı,ona sarıldım ve herkese dua ettim.bu mutluluğu herkes yaşasın,isteyen herkese tatsın diye.
özetle böyle...
allah evlatlarımızı bize bağışlasın ve onları en iyi şekilde yetiştirmemiz için bize yardım etsin.sağlıklı ve hayırlı eylesin amin.
işte ilk fotolarımız (çekebildiğim kadarıyla ayrı günlerden bir tane var.şimdi kızım 1 haftalık)
Allah analı babalı büyütsün canım. Benim oğluşumda 27 ekimde doğdu, 1 gün büyüğüz yaniyerimseniben. Çok güzel bir duygu. Benim 2. bebişim muhtemelende son. Tadını çıkarıyorum. Çok mutluyum. Allah herkese, isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.
Seni ve eşini tebrik ediyorum. Bir ömür boyu birarada mutlu ve huzurlu günleriniz olsun.