- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
avrupadan en çok IŞİD e katılım isveçtenmiş
çok rahatta batıyo demekki
avrupadan en çok IŞİD e katılım isveçtenmiş
çok rahatta batıyo demekki
Bir insan Justin'in ülkesinde nasıl mutsuz olur zaten lan, mutsuz deseler inanmam
Alıyorlarsa hiç durmamak lazım :)
Onlar gittikten sonra kalanların mutluluğudur bu:)
evet ben çok mutluyum valla çok şükür
Ah keşke mümkün olsa neden olmasınay sen nerdesin, bizi de aldırsana yanına :))
Ah keşke mümkün olsa neden olmasın5 numarada yaşıyom ben.
Evet bu insanlar mutlular çünkü, cennet gibi yerde yaşıyorlar. Ama kendi cennetlerini kendiler yaratmışlar. Ne ağır şavaşlardan çıkmışlar, ne yoksuluklar çekmişler ama ayağa kalkmayı başarmışlar. Beyaz zambaklar ülkesinde kitabını mutlaka okuyun.(Atatürk özellikle istemiş tüm okullarda okutulsun diye)
Bi kere din bu insanlar için çok geri planda. Eğitim, sağlık, sosyallik, güven, huzur vs... gibi işlerle ugraşıyorlar. Yolsuzluk az denilecek kadar az ve herşey herkese eşit seviyede. Öncelik çocuklar, kadınlar, köpekler(hayvanlar) ve en sonda erkeklereTek sorunları güneş Kışın kasım, aralık çok karanlık yazın haziran temmuzda çok aydınlık olduğu için bu zamanlarda azcık kafayı sıyırıyorlar ama genel olarak mutlular
Biz ise kendi cennet ülkemizi, cehenneme cevirmek için elimizden gelen her kötülüğü yapıyoz
İşte bu yüzden hayııııır hayır hayııııır(iyi bağladım ama dimi)
o zaman sana mutluluklar imkanlarımız dahilinde değil, hollanda desen evine yerleşirdim vallabiz havadan kovulup karadan giren bir neslin evlatlarız felan aman neyse hatlar karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?