• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Işte buyrun gelinliğim:))

canım bende çok beğendim ama acaba çiçieklerin arasına biraz minik taşlardan mı olsa yada fotoda böle görünüyo yani çok sade gibi geldi bana. ama çok yakışmış.. kuyruğu da çok güzel

canım bende çok beğendim ama acaba çiçieklerin arasına biraz minik taşlardan mı olsa yada fotoda böle görünüyo yani çok sade gibi geldi bana. ama çok yakışmış.. kuyruğu da çok güzel

evet tam tahmin ettiğin gibi resimde görünmüyor çiçeklerin aralrında taşlar pırıl pırıl.resimde çıkmamış ama bende farkettim

Canim yaa ben de cok begendim ama sanki Pronovias in modelinin aynisi ve bence bizzat kenisi :) cunku hergun onun modellerine bakiyorum ben ve bayiliyorum gorunce direk tanidim. Pronovias Dublin modelin adi. Bundan sonra gelinligimin modeli Pronovias de bence daha havali :p

yok canım pronovias değil:)))) ama okdar kaliteli görünüyorsa sevindim:).dremon un 2014 modeli canım son ktologunda var

Back