• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Işte buyrun gelinliğim:))

selselzeynep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
191
121
103
Bu da benim gelinliğim kızlar yorumlarınızı beklıyorum. $2e.jpg $2j.jpg $2m.jpg

Çok çok çok hoş..
Kabarık gelinlik görmekten yorgun düşmek üzereyken, çok iyi geldi bu. :)
Allah utandırmasın.. :nazar:

çok çok çok hoş..
Kabarık gelinlik görmekten yorgun düşmek üzereyken, çok iyi geldi bu. :)
allah utandırmasın.. :nazar:

allah razı olsun canım bende cok tedırgındım cok kabarık degıl insanlar nasıl görur acaba dıye.ben bu tür gelinlikleri sevıyorum ama dışarıdan nasıl göründüğümde cok önemli tabi.?? Dedıgın gibi allah kimseyi utandırmasın benide:)))

:52::52: waaaaaavvvvv... maşallah kız çok güzelmiş... allah mutluluk versin gülüm... inşallah sağlıklı huzurlu mutlu bebişli evliliğin olur..... aayyy ne kadar güzelmiş... insana gelinlik nasip olması çok çok güzel bişi allah isteyen her kese nasip etsin... amiiinnn...

:52::52: waaaaaavvvvv... maşallah kız çok güzelmiş... allah mutluluk versin gülüm... inşallah sağlıklı huzurlu mutlu bebişli evliliğin olur..... aayyy ne kadar güzelmiş... insana gelinlik nasip olması çok çok güzel bişi allah isteyen her kese nasip etsin... amiiinnn...

amin her genç kıza nasip etsin inşallah.teşekkürler..

Merhaba,

Modeli beğendim, genelin dışında bir seçim olmuş, çok şükür :) Çiçekli dantel modaya uygun, organze gelinlik görmeyeli de çok olmuştu. Keşke dedim, organze biraz daha mat olsaymış. kabarıklığı dert etmeyin, ne yani büyük bir tarlatan mı gelinliği özel bir güne yaraşır kılıyor? Önemli olan işçilik ve kumaştır. Mutluluklar dilerim...

Ben straplez gelinlik sevmedigimden dantel kol ekletsen nasıl görünür diye düşünmedim değil, önemli olan içine sinmesi canım mutluluklar :nazar:

Ben straplez gelinlik sevmedigimden dantel kol ekletsen nasıl görünür diye düşünmedim değil, önemli olan içine sinmesi canım mutluluklar :nazar:

bende başlarda straplez düşünmuyorum ama bu modeli görünce fikrim değişti.ama yine portatif askı yaptırtıyorum durma göre takacagım veya cıkaracım bakalım artık.

Back