Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Iste buda benim Nisan Elbisem :)

sugarfree

1,2,3 TIP Fakültesi ;)
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
94
0
86
Almanya
Öncelikle sunu belirtmek isterim,"Ask Acisi Cekenler" bölümünde yasadigim bir talihsiz beraberlik icin diger üyelerden yardim istemistim.Fakat bazi arkdaslar hakkimda yalnis yorum yapmis,demislerki daha iki gün önce seviyorum dedin simdide baskasiyla evleniyorsun demisler.Söyle bir gercek var son beraber oldugum insan ile sadece bir kere görüsebildim,1 sene birlikteydik bir kere görüstük,3 saatlik yol farkina ragmen beni görmeye gelmiyordu.Simdi ben bunun arkasindan neden daha fazla yipranayim.Rabbim bi kismet vermis,hayirliki serrin arkasindan gelmis.Son beraberligim mantik ilskisiydi,evliligimde mantik ile olacak.Lütfen hakkimi yemeyin,birakinda mutlu olma cabalarim bosa cikmasin.
Üst kismi cok acik oldugu icin ayni renkte dantelden yelek giymeyi düsünüyorum yada bolero bilemiyorum,terziyle görüstükten sonra karar verilecektir :)
Dikilecek aynisi insallah :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım Allah tamamnına erdirsin yalnız üstü işlemeli elbisenin dantelli yelekte iyice göz yorucu olabilir aslında giyebilecekolsan bu hali çok hoş

hayırlı olsun canım Allah tamamnına erdirsin yalnız üstü işlemeli elbisenin dantelli yelekte iyice göz yorucu olabilir aslında giyebilecekolsan bu hali çok hoş

Ani bi kararla evlenmeyi kabul ettigim icin aklima baska bisey gelmedi,üst kismi cok acik giyemem,kapatmak icin baska ne önerirsin.Aceleye geldi hersey,en kisa zamanda tamamlanmali....kafamçokkarıştı

elbise bu haliyle çok güzel ama mutlaka kapatmak gerekiyorsa üstündeki işlemeli kumaştan güzel bir modelle elbise ile bütün omuz düzenlenebilir. bolerodan da daha şık olur.yine kolsuz olur ama işlemeli kumaştan güzel bir omuz ve yaka düzenlemesi yapılır. umarım anlatabilmişimdir. terziniz yardımcı olur sanırım.
ayrıca ben de geçen yıl bu zamanlar çocukluk arkadaşımla hiç aklımda yokken birgün içinde görüşüp nişanlanmıştım. şimdi evliyiz ve bebek bekliyoruz. ben hiç pişman olmadım inşallah sen de çok mutlu olursun. dünyaya 10 kere daha gelsem 10 kere de yine eşimle evlenirdim.

ben de bolero ile hoş görünmeyeceğini düşünüyorum... straplez model yerine askılı bir modele çevirmen daha hoş olacaktır...

ani bir kararla evlenmeye karar vermişsin ; pek aceleye gelmez böyle işler ama senin için hayırlısı olsun inşallah...

canım merhaba. benim albümümde nişanlığım var istersen bir bak ona, ben de açıklığı dantel ile kapatmıştım....
benimki gibi de olabilir, ya da benimkini askılı şekilde de yapabilirsin canım...
Mutluluklar

canım ben seni tektaş yüzük bölümünden hatırlıyorum hayırlısı olsun kıyafetinde güzelmiş bolero olabilir üzerinde yada tül şah vs.. gibi bi aksesuarda .....

canım cok güzel ama bolero değilde küçük düşük omuz kol taktırsan dantel olan bölümden cok daha sık olur bence
diğer konuya gelince demekki o kişi için yeterince önem tasımıyormussun boşver o kaybettiğine yansın
nişanla gönül bağı kurabildiysen gönlün ısındıysa tamamdır ama kendini zorluyorsan o cok kötü basta olmadımı kıvılcımlar sonradan hiç olmaz
sadece severek evlelenenlermi mutlu sanki senin için rahatsa sen kimseye bakma doya doya tadını cıkar nişanının a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…