• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Buda benim gelinligim (hint gelinligi) :)

kalbınde bırı varken cıdden zor olcaktır ...

allah mesut etsın degısık ama bence gelınlık havası yok

valla değisik bir gelinlik modeli ama bu kötü demek değil..
umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz..

:Saruboceq:rabbim tamamina erdirsin canim benim:Saruboceq:
opuyorumnanaktanben sahsen bayildimopuyorumnanaktan
zemuszemuscok seviyorum hintlilerin kiyafetlerini kinalarini takilarinizemuszemus
:umursamaz:ama hic nasip olmadi malesef:umursamaz:
:nazar:insallah gönlünce olur hersey hint takisida takarsan tamamen uyum icinde olursun:nazar:

:Saruboceq:rabbim tamamina erdirsin canim benim:Saruboceq:
opuyorumnanaktanben sahsen bayildimopuyorumnanaktan
zemuszemuscok seviyorum hintlilerin kiyafetlerini kinalarini takilarinizemuszemus
:umursamaz:ama hic nasip olmadi malesef:umursamaz:
:nazar:insallah gönlünce olur hersey hint takisida takarsan tamamen uyum icinde olursun:nazar:

canim iste takacagim taki bu,bugün siparis ettim :nazar:
1116_picture.jpg

Hoş bir seçim..
İçinize sine sine büyük bir mutluluk ve huzurla giyin o gelinliği inşallah..
ve o anki saadetiniz bir ömür boyu sürsün dilerim..
tadını çıkarın;)
farklılıkları her zaman severim

evet ben de düğün resimlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğim.
farklı bir gelinlik ben olsam giymezdim güzel olmadığından değil de ilerde pişman olurum düşüncesiyle. yine de allah gönlüne göre versin. beğendiysen sen gerisi boş

canım ben bir de öneri de bulunmak istiyorum madem hint gelinliği istiyorsun

Lız hurley inki gibi daha tüllü ,uçuşan bir kumaş tercih edebilirsin.
mesela liz hurley in gelinliğinin beyaz veya kırık beyaz modeli olabilir.
2r5xaic.jpg

ay ben çok meraklıyım galiba ama birşey daha soracağım senin bu gelinliğinin yanında eşin de smokin giymeyecek dimi ona da bir hint damatlığı seçmeniz gerekecek bence.

canım ben bir de öneri de bulunmak istiyorum madem hint gelinliği istiyorsun

Lİz hurley inki gibi daha tüllü ,uçuşan bir kumaş tercih edebilirsin.
mesela liz hurley in gelinliğinin beyaz veya kırık beyaz modeli olabilir.
2r5xaic.jpg

evet bu mesla daha güzel kina gecesi icin ideal

güzel değişik olacak demek senin gelinlik
güle güle giyin
mutluluklar dilerim :nazar:a.s.

Tamam güzel olmasına güzel ama açıkçası ben gelinliğe benzetemedim bu elbiseyi kına için daha uygun olur bence.

Hadi gelinliği geçtim senin zevkin sonuçta ama takı setin elbiseyle uyumlu fakat ne bileyim her yere hintli gibi giyinip gidecek değilsin ki sonuçta özel bir gün olsa kullanamazsın bu takıyı klasik boyutlarda bir elbise ile kullanırsan altı şişhane üstü tophane gibi olur valla...

Yarın öbür gün sıkıldım satayım desen de bir o kadar değer kaybedecek işlemesi çok fazla çünki.

gelinlik değil de kınada giysen hevesin gider kına kıyafetide güzel olur elinede hint kınası yakarsın
bir gün HİNTLİ . düğünde de PERİ gibi çıkarsın daha güzel olur

gelinlikten çok bi elbiseye benziyor bence. düğünde gelinin siz oldugu anlaşılır mı dersiniz :tomato:

Öncelikle sunu belirtmek isterim,"Ask Acisi Cekenler" bölümünde yasadigim bir talihsiz beraberlik icin diger üyelerden yardim istemistim.Fakat bazi arkdaslar hakkimda yalnis yorum yapmis,demislerki daha iki gün önce seviyorum dedin simdide baskasiyla evleniyorsun demisler.Söyle bir gercek var son beraber oldugum insan ile sadece bir kere görüsebildim,1 sene birlikteydik bir kere görüstük,3 saatlik yol farkina ragmen beni görmeye gelmiyordu.Simdi ben bunun arkasindan neden daha fazla yipranayim.Rabbim bi kismet vermis,hayirliki serrin arkasindan gelmis.Son beraberligim mantik ilskisiydi,evliligimde mantik ile olacak.Lütfen hakkimi yemeyin,birakinda mutlu olma cabalarim bosa cikmasin.
Son yasadigim beraberligi unutup,aylardir bana evlenme teklifi eden cocukluk askimin teklifini kabul ettim ve hemen dügünü yapmak isitiyoruz.Benim gelinligim su, yani sunu begendim,diktirmeye basladik,bugün ilk provam vardi,nakis kisimlari turkuaz mavisi olacak,resim'dekinden dahada güzel :)
Degisik bisey olsun istedim...öyle klasik bir gelinlik olsun istemedim :)
Internet'te arastirirsaniz göreceksiniz,hint gelinlikleri böyle oluyor.Yani etek kismi kabarik olmuyor,onlarin gelinlikleri hep renklidir.
Ben Almanya'da yasiyorum,bizim burda bi aralar hint modasi vardi.Herkes burda bi aralar bu tarz gelinlikler giyiyordu.Benim icimde kaldi.

Alt'ta da takacagim taki seti var, bu seti siparis ettirene kadar canim cikti :) Az biraz pahali'da,kaynana burun kivirdi biraz :lepi:

936d65d1c4.jpg

1116_picture.jpg

ahhh canim arkadasim ayni kaderi paylasiyoruz biz galiba... :)) ama bizim evlilige daha coooook var :))) ben cok begendim vallah ALLAH mesut etsin