Işte buda benim geç olan dogum hikayem:)))

seren_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
2.604
3
116
42
İstanbul
MERHABA GÜZEL ANNİŞLER ,
Sonunda bende minik meleğime kavustum şukurlerolsun:))):teytey:
saolsun aslım sızlere haber vermiş hepınıze ılgınızden ve destegınızden dolayı öncelikle çook çookk TEŞEKKÜR EDERİMMM CANLARIMMM:1hug:
biliyorsunuz ben hamileliğimin başından beri ısrarla normal dogum yapmak istediğimi yazdım ve hep soyledim. ama kısmet değilmişki sezeryanla dogum yaptımmm. olsun napalım bolesı daha hayırlıymıs zaten normal dıye hala dıretseydım bebeğimi kaybedebilecegimi soyledıler allahtan hemen karar verıp benı amelıyata almalarını istedim.
ama yınede sevınıyorum cunku sancım geldı ve nişanım gelmıstı en azından bunları gorebıldım ve yasadım onun için azda olsa mutluyum..
ogun gül'le(mommy) yazısırken kasıklarını gere gere yerlerı sıl merdıven ın cık dıye yazısıyorduk ve o aksam saat 8 sularında sancılarım gelmeye basladı once sankı ısal gıbı karnım agrımaya basladı vc ye gıdıyorum bişey yok ama ıcıme dogdu valla:))
o agrıyla eşimin gelmesını bekledım yemegı falan hazırladım neyse geldı falan saat 12 ye kadar karnım hep agrıdı sonra ben cantamı eşyalarımı kapının onune koydum hanı heran bısey olursa hazır bulunsunlar dıye sonra saat 2 gıbı şiddetlı bir belin agrısıyla uyandım ve eşimede dedım ya bugun ya yarın ben dogurucam dedım oda ınanmadı:)))
sonra bel agrım hiç durmadı ardından 10 dkkada bır sancım gelmeye basladı ama tatlı tatlı:)) ve ben gece 2 de kalktım dusumu aldım o sancılarla sacıma fon cektım:roflol:
eşimde uyandı napıyosun sen dıye ama bır yandanda agrıdan kıvranıyordum oda anladı sancımın geldıgını bıde ole sacıma fon cektıgımı gorunce delı oldugumu dusundu zavallım:lepi:
neyse bu bel agrısı ve sancı sabak 6 ya kadar 10dkkada bır şiddetlı gelmeye basladı,dualarla sabahı etmıstım sonra bı ara vcye gıttım bıde ne gorım nişanım gelmıs ve o an bı tuhaf oldum aradan yarım saat gectı sancılar 5dkkada bıre dustu hemen doktorumu aradık ,hastaneye gıt gelıyorum dedı ve ben nerdeyse o sancıyla gobek atacaktım cunku dogum baslamıstı:))))))))
hastaneye gıttık kontrol edıldım saat 8 de 1 cm acılma var denıldı basladık beklemeye ama sancılar şiddetle gelmeye basladı,sonra saat 12 ve ben hala sancı cekıyorum yuruyorum falan acılma 2 cm olmus saat 2 acılma 3 cm saat 4 acılma hala 3 cm saat 5 acılma hala 3 cm( ve 3 cm de kaldım acılma olmadı ondan sonra bana sunı sancı verdıler 1 saatte sunı sancı cektım allahım oluyorum sandım ama ısrarla dogurucam dıye sesımı bıle cıkartmadım ama acılma hala 3 cmdı bebegın kalbı yavaslıyo hemen sezeryana almamız lazım dedıler bebegım ıcın kabul ettım ama o an sınırlerım bosaldı ve tıtreyerek aglamaya basladım daha 3 gun oncesınden doktorum hersey cok guzel sen guzel dogum yaparsın demıstı sancım ve nişanımda gelmıstı nıye acılma 3 cmde kalmıstı hıc anlayamadım.okadar ezıyet nıye cektım madem sonunda sezeryan olacaksa toplam evdekı sancımı saymazsak 17 saat sancı cektım ve normal doguramadım herseyım duzgun oldugu halde hemen hazırladılar amelıyata aldılar esım elımden tutarak amelıyathanenın kapısına kadar geldı benımle ve hepımız aglıyorduk o anı asla unutamam, saat 6 da gırdım 10dkkada bebegımı almıslar benım ayılmam ertesı gunu oglenı buldu narkozu cok vermısler ve cok acım oldu , yuruyemedım oksursem canım yanıyordu cok agrım vardı ama cok sukur 15 gunde baya bır toparladım bugun 22. gunumuz ve cok sukur bebegımde bende coook iiyiz bebegımın bıraz gazı oluyor eh oda yenı hayata alıstıgı ıcın normal dıyorum cok sukur sutumde var herseye ragmen o kollarımda yaa baska ne ısteyebılırımkı:)veee ınanamadıgım sey 20 gunde 9 kılo vermısımkafamçokkarıştı eskı pantolonlarım olmaya basladı ayy cok sevındırım oldum valaa:))
işte böyle arkadaslar benımde dogum hıkayem boyle oldu allah herkese hayırlısını nasıp etsın. annelıgı ısteyen herkese kucaklarını bos bırakmasın . allah bızım evlarlarımızada saglık sıhat versın ınsallah.
hepınızı coook coookk opuyorummmm .
iyiki varsınız
ayy lavv yuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey:a.s.

maşşallah cnm allah analı bebelı büyütüsn. bebeğinle sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirirsin inş.

Serencim tebrikler sağlıkla ege ye kavuştun ya normal olmuş sezeryan olmuş mühim değil..
o sancıları da bebişin için çektin, normali denedin ama olmadı kısmet böyleymiş canım..
Allah bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu upuzun ömür nasip etsin..
bol sütlü , huzurlu günler :))
sevgiler..

cok saoll canım arkadasım dedıgın dogru normal sezeryan hıc farketmez saglık olsun yeterkı..
aynı dıleklerın bendende sana cnm allah sanada bebegınle saglıklı uzun bır omur nasıp etsın ınsallah, cok guzel bır duygu allah her isteyene versın ınsallah cnmmmm
a.s.

Allah analı babalı büyütsün canım.Kokla oğluşunu bizim içina.s.

serencimmm şekerimm Allah analı babalı büyütsün güzelimm. minnikannişimizinde dedigi gibi yeterki saglık olsun güzelim gerisi boş.
minik Egemize ve kendine çok iyi bak tatlım.

serencimmm şekerimm Allah analı babalı büyütsün güzelimm. minnikannişimizinde dedigi gibi yeterki saglık olsun güzelim gerisi boş.
minik Egemize ve kendine çok iyi bak tatlım.

gözün aydın güzelim.allah analı babalı büyütsün

Serenciiim geçmiş olsun canım beniim kız bak hadi kalk çatını ayır yerleri sil demeseydim demekki daha doğuramicaktın:roflol:,aferin bak ablanı dinledin çatır çatır doğurdun..:lepi:
canım beniiim bebişin hayırlı olsun,allah şansını bahtını açık eylesin.Öp kokla benim yerimede...a.s.

Seren cim canim... çok sevindim kurtulduğuna rabbim anali babali büyütsün... Allah sizi ayirmasin cnim....

cok saolun kızlar cok sukur bende sonunda aldım paşamı kucagıma
allahıma bınlerce kez sukurler olsun bu guzellıgı banada tattırdıgı için
allahıma bınlerce kez sukurler olsun onun gıbı bır evlada sahıp ettıgı ıcın
rabbım her ısteyene versın ınsallah allahım hıc bır anne adayının kollarını boş bırakmasın,cok guzel bısey yaaa canımdan can cıkıyo ıkı kişinin aşkından bir can oluyor aşk oluyor off tarıfı edılemez bır duyguymus yaa sukurler olsun rabbıme....
hepinizede ılgınızden ve destegınızden dolayı cooookk tesekkur ederım
rabbim bızlerı ve meleklerımızı nazarlardan korusun ınsallah amiiinnn

:enbuyukkk:a.s.

:roflol::roflol: valla kıs cocugumun ebesı sen oldun resmen:roflol:
senı dınledım sancım geldı bak hemende dogurdum:roflol:
ayy allah razı olsun senden bacııııııımmmmm:sm_cool::sm_cool::1hug:

Sereniim Allah senden de canım hepinizden razı olsun,çook şeyler öğreniyoruz paylaşıyoruz burda
hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın rabbim,analı babalı büyütürüz inşallah.

Serenciğim,

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlıkla,analı babalı büyütsün inşaallah. Ben de normal doğum çok istemiştim;ama sezaryen oldum. Benim de senin gibi nişanım geldi ve hastaneye gidince de hafif hafif sancılar başladı. Yine de bunları olsun yaşadık ve bebeklerimiz Allah'a çok şükür ki sağlıklı...Hep böyle devam eder inşaallah. Benim oğlum da çok gazlı;ama inşallah o da geçecek... Allah başka dert vermesin..Sağlıkla kal...

Allah bagıslasn canım benım Allah analı babalı buyutsun guzel omur versın bahtı acık olsun ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…