Saç Rengi ve Saç Boyama iste bu!!!!!

aniasan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
8
0
86
41
İngiltere
klava:selam arkadaslar istedigim renk tam olarak bu ama bunu sanirim kutu boyalarla tuturamam bi bikri olan varsa cevap verebilirmi?

Son düzenleme:
kimsenin bi fikri yok anlasilan okadar tiklanmis ama cevap yazilmamis kufaor yolunu tutmak gerektii galibakafamçokkarıştı

canım cok kötü bir renk daha farklı bir kızıl bul bu herkese yakışmaz..ki fotodaki kızada yakışmamış..

Cok iddiali bir renk bu rengi yaptiracak olursan hergün makyajli gezmek zorunda kalirsin..
Dip boyanda cabucak belli olur..
Ben begenmedim acikcasi..

himm...... sanirim bakis acisi ile alakali ben okadar begendimki ikide bir acip bakiorum resmi dusunuorum nasil olabilir nedir bu renk ......... tesekkurler yorumlara

berbat bi renk insan dışı bi varlık olma çabasnda mısın be canm en azndan koyu kızıl yapsannnnn...laelaelaelaelae

[B]çok kötü hiç sevmiyorum ben bu rengi.
bu reng bana çok itici geliyor.
çık çık çık diyesim geliyor görünce.tabi bu benim fikrim.sen beğendiysen yaptır tabi.[/B]

canm eğer sen rahat kullanırm diosan yaptır..ewet dewmlı makyaj ister gerçekten çok iddalı bi renk.. dikkat çekici ama kuaföre yaptırman gerekir..ewde boyamayla çok zor canm

berbat bi renk insan dışı bi varlık olma çabasnda mısın be canm en azndan koyu kızıl yapsannnnn...laelaelaelaelae

selam arkadasim hic tanimadigin insanlarla konusma sekline bayildim dogrusu bir senden veya sizden renk hakkinda begenip begenmediginiz sorsaydim(aaaa kizlar bu renk nasil yaptirsam olurmu bide foto eklerdim ) ozaman yorumlarinizi anlaya bilirdim ....

ben sadece bu rengi kullanmis yada kendi cabasi ile yakalayan arkadas yorumlarini istemistim
daha oncede yazmistim arkadaslar bakis acisi ile alakali sen at gozlugu ile bakarsin baskasi o gozlugu cok tan cikarmis olur:delikafadulden

neyse coktandir uye idim buraya kirkyilda bir bisi sorayim dedim aldim cevabimi cokkkk tesekkurlerr

Ben bu rengi seviyorum ; çok tatlı..
Ama fotoğraftaki hatunumuzun yüz ; cilt tipi ve genel hatlarına pek gitmediği için bakan arkadaşlara itici geliyor olabilir..
Sıradışı ve iddialı bir renk..

aslında renk güzel olabilir yapına göre,kızada yakısmıs ama kız uçmuş olduğu için göze kötü geliyor.hanım hanımcık yapsaymıs gözlerine tenine süper olcakmıs.

canım garnıer bakır alevinin içine turuncu yogunlaştırıcı koy bu renk oluyor. toplam 12 ytl felan tutuyo ama aynen bu renk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…