• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte bu dediğiniz parfüm?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
Merhabalar,
işte bu, dediğiniz hiç sıkılmadan kullandığınız parfümler hangileri arkadaşlar:)

merhaba :3::3::3:

benim için o koku : chanel change. :16::16::16::16:

orjinali bitti.hangi markanın dolumu birebir yakın bilmiyorum suan kokum yok bu yüzden :5::5::5:sen biliyr musun? ve senin kokun nedir

merhaba :3::3::3:

benim için o koku : chanel change. :16::16::16::16:

orjinali bitti.hangi markanın dolumu birebir yakın bilmiyorum suan kokum yok bu yüzden :5::5::5:sen biliyr musun? ve senin kokun nedir

merhabalar,:3::3::3:

canım ,chanel chageyı bede çok beğenırım severim:):16:
açık parfümerideki hiçbir kokuyu ben orjınalıne benzetemıyorum onu için bır şey dıyemeyeceğim.Benim vazgeçilmezim bır tanecik bulgarım blv:16: beğendiğim chanel matbazelde var ama dönüp dolaşıp bulgarıye gelıyorum çoook sevıyorum düğüümdede bunu kullanırım muhtemelen.:38:

canım sen hangisini kullacaksın düğününde?

Son düzenleme:
merhabalar,:3::3::3:

canım ,chanel chageyı bede çok beğenırım severim:):16:
açık parfümerideki hiçbir kokuyu ben orjınalıne benzetemıyorum onu için bır şey dıyemeyeceğim.Benim vazgeçilmezim bır tanecik bulgarım blv:16: beğendiğim chanel matbazelde var ama dönüp dolaşıp bulgarıye gelıyorum çoook sevıyorum düğüümdede bunu kullanırım muhtemelen.:38:

canım sen hangisini kullacaksın düğününde?

:16::16: blv de mis gibi :16::16:

ben düğünümde chance kullanacagım :1: vazgecemem :38:

burberry body mukemmel bir koku.
bir onceki parfumum chanel chance ti. severek kullanmistim onu da..

Givenchy Dahlia Noir... tresor mdnıght rosee...

Back