• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste bu da kardes

Uzaylihamsi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
239
516
23
40
Biraz onceki kardes konusundan etkilendim zaten asiri doluyum paylasmak isterim.benden 5 yas kucuk kizkardesim var evli cocugu var baska sehirde. Karakter olarak baskin dedigim dedik gerektigi yerde susmayi bilmeyen,kendi dedigini kabul ettirene kadar konusan biri.iyi kotu birbirimizi idare ediyorduk zaten uzak sehirlerdeyiz. Babamla kardesim ayni sehirde yasiyor annemiz vefat etti. Pandemiden dolayi en son 6 ay once gormustum. Babamin evine gittik kizim ben esim. Ilk gun problemsiz gecti. Ikinci gun onun esi benim esim babam icki iciyorlardi. Biz de cocuklarla icerde oturuyorduk ama onlarin sohbetini duyuyoruz ben mudahil olmuyorum ama o her lafa dahil oldugu asiri kontrolcu oldugu icin sohbete giriyo tartisma cikiyor. Herkes kavganin icinde tabi. (Kavga konusu uyduruk bisey)neyse agiz dalasi hakaretler havada ucusuyor cocugu da alip gidiyorlar. Herkes asiri gergin ve uzgun tabi. Ama kotu seyler soylenmis daha dogrusu kardesim esime hakaret etmisti babamla da eniste bey atisiyor gidiyorlar sonra. Ama 6aydan beri gorusmemisiz ve ikinci gun boyle birsy olunca benim tum moralim alt ust oluyor. Imkani yok esimle kardesim bir daha konusmaz babam da onlara asiri sinirlenmisti ben eve dondum bu olaylardan dolayi normalde orda uzunca kalmayi planliyordum.dun konusurken babamla kardesimin baristigini goruyorum. Tabi ki koca adam kararina karisamam ama ben dondugumden beri 2 haftadir sinir stres sahibi oldum babam orda tek basima ne yapacak diye. Cunku sik gorusuyorlardi. Neyse ben kardesimle konusmadim bir daha konusmayi da dusunmuyorum cunku bu kavga cikarma insani rahatsiz huzursuz etme dedigim dedik halleri cok oldu ve ben kavgali bicimde kucuk cocugumla cok eve dondum biletimi yaktim, erkene aldim. 3 gunden fazla tahammul edemiyoruz birbirimize. Duymazliktan gelme fayda etmez cunku illa dediginin anlasildiginin teyidi ister(Ne anlatmisim anlat falan gibi)uzatir uzatir susmaz ama sirf uc kisiye esine bana babama yapar bunu zaten baskasi cekmez arkadaslari gelir gunlerce kalir evinde ,evin icine ederler ben ve cocugum diken ustundedir herseye karisir konusur susmasini beklesen susmaz ben de cabuk sinirlerim zaten. Her neyse bir tane kardesim var oyle uzuldum ki 6ay gorusmedikten sonra boyle yapmasina,hala da kendini hakli gormesine bir de mesaj atmis ben nasil esimi hakli gorurmusum?kisaca boyle en yakin olup gorusmeyenler ne yapiyorsunuz?ben bu icimdeki uzuntuyu nasil atayim?babam icin de uzulurken onun keyfi yerine gelmis bile. Gozlerim dolu dolu yaziyorum bunlari alemin keyfi yerinde yine masallah durumu iste ne yapmaliyim

Hiç bir şey tek taraflı değildir. Sizden dinlediğimiz kadarıyla kardeşiniz çöp, ondan dinlesek siz çöp olursunuz muhtemelen.

Anlamadığım nokta kardeşinizle kavga ettiğiniz için babanız da kardeşinizle küsmüşken niye döndünüz? Madem babanızın yalnız kalmasına üzülüyorsunuz kalaydınız, planları bozmayaydınız?

Babanızla kardeşinizin şu anki davranışları normal olan. Aile içinde küslük olmaz, olsa da uzun sürmez. Barışmaları doğru zaten. Asla barışmam diyen, kendinizi çeken sizsiniz... o zaman neden sitem ediyorsunuz? Adam evladına ne kadar küs kalabilir?

Hiç bir şey tek taraflı değildir. Sizden dinlediğimiz kadarıyla kardeşiniz çöp, ondan dinlesek siz çöp olursunuz muhtemelen.

Anlamadığım nokta kardeşinizle kavga ettiğiniz için babanız da kardeşinizle küsmüşken niye döndünüz? Madem babanızın yalnız kalmasına üzülüyorsunuz kalaydınız, planları bozmayaydınız?

Babanızla kardeşinizin şu anki davranışları normal olan. Aile içinde küslük olmaz, olsa da uzun sürmez. Barışmaları doğru zaten. Asla barışmam diyen, kendinizi çeken sizsiniz... o zaman neden sitem ediyorsunuz? Adam evladına ne kadar küs kalabilir?
Moralim bozuldu yakin oturuyorlar denk gelmek istemedim. Koca valizle gitmistim esim donecekti sonra gelip alacakti ucak vs de problemli oldugu icin o kadar uzun sure kalmak istemedim cunku tekrar karsilasirsak olaylar daha kotu hale gelir diye.
Evet ben cektim cunku bu ilk degil kalbim kirildi ben binbir zorlukla onu ve bebegini gormek icin gidiyorum biraz susayim da insanlar rahat etsin demiyor bencillik yapiyor tahammul etmemi bekliyor esime bir suru hakaret saydi. O sokla kes sesini bile diyemedim. Oncesinde cok uyardim uzatma tadimiz kacmasin diye ama yok

Sorun zaten eşinizle onun arasındaymış. Babanızın evini terk etmeniz bu sebeple bana normal gelmedi. Kardeşinizle mesafeli olur görüşmezdiniz adamın suçu ne anlamadım. Barıştılarsa da iyi olmuş yani küsler miydi onu da çözemedim de siz hayatınıza bakın. Hem babam tek kaldı diyorsunuz ama barıştılar diye ağlıyorsunuz. İki kardeş biraz daha mı olgun olsanız acaba? Bundan sonra çay kahve için uzatmayın görüşmeleri.

Back