işte bizim öyküm'üz!!!

sana laksatif ilac vermediler mi?aman dikkat et kabiz filan olma..

yok vermedi canım o ne ki?saglık ocagına yazdırayım iyi bişeyse:)banyo yaptım şimdi batikon sürdüm ama dikişlerim acıdı biraz..kabız oldum bile sanırım..hamileliğimde hiç yasamamıştım amaneyse geçecek inşallah.eşim humana aldı..gögüslerimi sıktım damlalar belirdi hafiften..ona bile mutlu oldum kızlar..umatım iyice gelir..mesajlarınıza teşekkürler..a.s.

hayırlısı olsun.allah analı babalı büyütsün inşallah.darısı bizim başımıza sağ salim kurtulalım bizde.

iyi olucaksın canım arkadasımm... sutunun pesını hıc bırakmaaa sureklı emzırmeye calıss.. bıkmadan yılmadan ..

kabiz olmamak icin ilac..yani yumusatici deyim..bana bitkisel bir damla verdiler bebegi ishal ve ya gazli yapmaz dediler cünkü ishal yapici herhangi bir ilac sütle bebege gecebilir..2 seferde magnezyum aldim..druna sor istersen hala yapmadiysan ve evde varsa en azindan magnezyum al..o bitkisel ilaca dikkat etmedim ne diye ..ama belki magnezyum bebege gecebilir druna sölemeden alma..benim alanima girmedigi icin bilemiyorum ama bana verdiler...bu ilaclar beni ishal yaptigi halde korka korka yaptim..

Allah analı babalı büyütsün cnm ...darısı bizlerin başına...tam olarak 39.haftan da mı doğum yaptın?

Ya cnm hayırlı olsun kurtulmussun ne güsel darısı tüm hamişlerin basına ins allah analı babalı
büyütsün cnm ama bi sorum olcak epidural takılırken nasıl bi acı cokmu acıo yani ?Son sorum :)
Peki doğum esnasında bisi hissediomusun ?

canım epidural öncesi birşey sürüyor acıyı azaltıyor.epidural iğnesi biraz acıyııyor teletiyor insanı ama kımıldamamak lazım dikkat et..valla harika bir dogum için deger..dogum anı ıkınma hariç hiçbişey hissetmiyosun.herkese yavsiye ederim):hayırlı dogumlar

bu ne güzel bir doğum hikayesi böyle...
ya gülşahcım sen hangi ara doğuma gittinde geldin ben anlamadım valla sanki sen hep burdaydın :)) sanırım takip edemez oldum ben sizleri... bebişine kavuşmana çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlar olur inş...Sütünde gelir inşallah sıkma canını sakın moralini yüksek tutmaya çalış Rabbim elbet rızkını verir bebeğinin...

canım çok tebrik ederim...çok guzel bir dogum hikayesi olmus...darısı bizlerin basına...sende meleğini sağlıkla, gule gule buyut inşallah...

çok güzel bir doğum olmuş canım Allah bize de nasip etsin yavrunla mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…