İşte Benim Stilim'de şoke eden ayrılık

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
İşte Benim Stilim'de şoke eden ayrılık Moda programı "İşte benim Stilim" adlı yarışmada şaşırtan ayrılıklar yaşandı.
Yarışmanın jürilerinden Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ani bir kararla istifa etti.
Yarışmanın yapımcılığını yürüten Production House tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "1,5 yıldır İşte Benim Stilim programında jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş’la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız.
Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur
. İşte Benim Stilim All Star’ın 25 Aralık Cuma büyük finali ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz.
Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır.
Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir.
Aynı şekilde yine programıza büyük katkı ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz.
Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz.

> http://www.ozgurdusunce.net/magazin/iste-benim-stilim-de-soke-eden-ayrilik-h3476.html

ÖZGÜR DÜŞÜNCE

Sıkmıştı zaten artık el kol hareketlerıyle ..
Sanırım Emel'in gitmesine dayanamadı :)

Ayy bence darısı sunucunun başına diyorum. Orada Ivana Sert ve Uğurkan Erez var sevdiğim diğerlerini çok sevimsiz ve yapmacık buluyorum.

Ya bu programlarinkim izliyor Allah askina acun nasil.kanalina aldi bu programi cok sasirdim tarzi degil cunku

En güzel giyinen onlardı seviyordum onları. Emelde iyiydi. O kadar saçma sapan giyinenler var ki o niye gitti acep
bencede benim aksam yemeği saatime geliyor çoğu zaman emel bu sezon gerçekten iyiydi yakaladığım kadarıyla ikizler her zmanki gibi zaten bu elemeleri izlemiyorum bende merak ediyorum neden elendiler yani bir sürü kötü giyinen var aslında bugünde denk geldim 10 dk falan çok sıkıcı olmuş iyice kavga gürültü

İkizlerde emelde kavga etmiyorlar e reyting getirmiyorlar yoksa niye elesinler
İlk senesinde Emelin konuşması falan baya popülerdi bu sene artık onu bastırdılar boşuna tutmayalim dediler

Ayyy ne gıcık o. Geçen sezon boyum 172 dedi durdu. Nur dedi ki o kadar yoksun bu 172 yım dedi. Sonra yanına 2 kız aldılar onların yanında minicik kaldı
Ölçtüler 165 çıktı ahahhahaha
evet ya ondan olabilir hiç kavga etmiyor bunlar deyip yollayıp yerine simayı almışlar ya kavgacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…