bende arada yemek yerken bakıyordum geçen baktım yoklar bence renk katıyorlardı zaten bir ikizleri seviyordumEmelle ikizler gitmiş nasıl şaşırdım yaa
bende arada yemek yerken bakıyordum geçen baktım yoklar bence renk katıyorlardı zaten bir ikizleri seviyordum
Zap yapsanda magazinden biryerden hortluyor hatunnıvana neden bir türlü gitmiyor o da gitsin
kök saldı kaldı kadın hiç izlemiyorum artıkta zap yaptıkça denk geliyor
bencede benim aksam yemeği saatime geliyor çoğu zaman emel bu sezon gerçekten iyiydi yakaladığım kadarıyla ikizler her zmanki gibi zaten bu elemeleri izlemiyorum bende merak ediyorum neden elendiler yani bir sürü kötü giyinen var aslında bugünde denk geldim 10 dk falan çok sıkıcı olmuş iyice kavga gürültüEn güzel giyinen onlardı seviyordum onları. Emelde iyiydi. O kadar saçma sapan giyinenler var ki o niye gitti acep
bencede benim aksam yemeği saatime geliyor çoğu zaman emel bu sezon gerçekten iyiydi yakaladığım kadarıyla ikizler her zmanki gibi zaten bu elemeleri izlemiyorum bende merak ediyorum neden elendiler yani bir sürü kötü giyinen var aslında bugünde denk geldim 10 dk falan çok sıkıcı olmuş iyice kavga gürültü
evet ya ondan olabilir hiç kavga etmiyor bunlar deyip yollayıp yerine simayı almışlar ya kavgacıİkizlerde emelde kavga etmiyorlar e reyting getirmiyorlar yoksa niye elesinler
İlk senesinde Emelin konuşması falan baya popülerdi bu sene artık onu bastırdılar boşuna tutmayalim dediler
evet ya ondan olabilir hiç kavga etmiyor bunlar deyip yollayıp yerine simayı almışlar ya kavgacı