İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Haberler>Kelebek Magazin>Paparazzi Haberleri>İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu
İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu
Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği jüri koltuğunda ise Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun yer aldığı programda ünlüler kadrosu belli oldu.
22 Aralık 2015 - 1635

http://www.hurriyet.com.tr/iste-ben...iste-benim-stilim-unluler-kadrosu-belli-oldu_
Porgramda yarışacak isimler şöyle:

Survivor 2014 ve Survivor All Star'da yarışmacısı Serenay Aktaş
Survivor All Star finalisti Merve Aydın
Ütopya'dan yarışmacısı Kurretülayn Matur
Survivor ve Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Hatipoğlu
Nil Karataş
Mehtap Yılmaz
Asena
Simge Tertemiz

Mehtap yılmaz mı ins popstar mehtaptır ahahaha
Kardesim mardesim ddeme lan bana

yani bu yozlaşmış programı izlemiyorum zaten de
içlerinden bi asenayı tanıyorumya ben oda yeni çıkmış olsa onuda tanımazdım ya neyse

http://www.radikal.com.tr/hayat/iste-benim-stilimin-yeni-jurisinden-ilk-poz-1495048#

RADİKAL- Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun jüriden ayrılmasından sonra yeni isimlerin kim olacağı merak ediliyordu. Geride bıraktığımız günlerde fotoğraf çekimleri için stüdyoya giren yeni jüri üyeleri oldukça heyecanlıydı.

Hakan Akkaya, İvana Sert ve Neslihan Yargıcı isimlerinin olduğu İşte Benim Stilim’de jüri üyeleri kadar yarışacak isimler de son derece dikkat çekici.

İşte Öykü Serter’in sunuculuğunu yapacağı yarışmanın ünlü katılımcıları: Berna Öztürk, Neslihan Önder, Esra Sönmezer, Nil Karataş, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Simge Tertemiz, Hatice, İnci Pars, Gizem Özdilli, Ece Gürsel, Aslızen, Sevil Uyar, Yeşim Erçetin, Pelin Suade…

Acun boşu boşuna bu programa yatırım yaptı. Uff sıktı artık. Ayrıca Nur Yerlitas jüride yok.

3-4 tanesi dışında diğerlerini çıkartamadım

serenayla merve yine karşı karşıya gelecek anlaşılan

acunun bir yarışmasına kapağı atan yaşıyor ömür boyu kadrolu elaman

Acun, Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar......... Bunlar devlet dairesi gibi. Bi aralarına at kendini, garantili iş, ne güzel.

Tv 8 de Acunmedya disinda bir sey gorebilecekmiyiz acaba..
Her programin kadrosunu bunlar belirliyor..
Dun bir de reklamlara baktim, abartisiz tam 15dk reklam mi olur, reklamdan once ne izledigini unutur insan...
Yetek sizsinizin jurisi mesela bu sene cok kotu..
Donup donup dolastirip ayni yuzleri sunuyor sadece projeler farkli, baymaya basladi..
Iste benim stilim unluler olacagini duyunca da acunun masalarindan baskalari aklima gelmedi zaten, yanilmadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…