İşte Benim Stilim All Star

Arkadaslar yeni yaptigim kisa bir arastirmada Ümit Akbulut un adeta bu yarismanin sponsor u oldugu. Bugun Gala da cikacak Twins grubunuda onun getirdigini ogrendik.
Nazli Sultan in tum bu gucu sevgilisi Umit Akbulut dayaniyormus. Bu adam yabanci futbolcular ve sanatcilardan tutun cok genis cevresi olan biri Nur Yerlitas ile arasida var.
Nazli nin Ocak ayina kadar bol bol reklam yapilacak halk in gozunde yukselmesi lazim yoksa Ikizler Emel Ezgiler Aysenur u yakalayamz smsde. Juri de alet olacak buna.
Acun kendi kanalında boyle birinin nasil yarismayi kontrol etmesine izin veriyor oda merak konusu.
Diger kizlar da bunu biliyor ama konusamazlar. Instagram da yazicagim bunlari. Bu hafta yarısmayı izleyincide emin oldum iceriden gelen iligiler dogru cıkdı. Nazlı kollanıyor.

Ya şu saçmalığı izlemeyeyim diyorum, bir yerden denk geliyor. Nazlı'nın insyagramında tartışma olmuş, sevgilisi birinci belli, ikinci kim falan yazmış. Hayır banane kim kazanırsa kazansın ama eskiden bu torpil işleri gizli saklı olurdu da halk göz göre göre aptal yerine konmazdı. Adam nur Yerlitasla foto koyuyor, kadın altına adam markaaaaa yazıyor, sonra da biz adiliz. Hahayt. Sırf sinir bozukluğu daha da izlemem.

2. Gala daki puan lardaki Nur Yerlistas in cifte standardi dikkat cekdi.

Nazli K. : Nur 10 - Ivana 10 - Kemal 9 - Ugurkan 10
Gulsah : Nur 8 - Ivana 9 - Kemal 9 - Ugurkan 10
Ezgi B. : Nur 8 - Ivana 8 - Kemal 7 - Ugurkan 9
Aysegul : Nur 6 - Ivana 8 - Kemal 7 - Ugurkan 9

Gecenin en iyisi Gulsah di bunda cogunluk hemfikir. Sonra Nazli, Ezgi ve Aysegul geliyordu. Ancak Nur un verdigi puanlardaki tutarsizlik sosyal medyada tepkiye yol acdi. Dünki yayında Gulsah ve Ezgi, Yerlitas a konuyu actılar ve tartıstılar. Ilk defa Nur a karsı cıkanlar onlar oldu ama haklılardı. Zaten Nur Yerlıtas Ezgi ye gecen senede hic ısınammıstı, Nur herkezı yalayıp yutarken overken Ezgı ye hep hanımsın şıksın dedi surekli hic elektrik olmadı aralarında. Ezgi yi begenen kisi Ivanaydı. Ezgi de artık farkında Nur un ondan pek hoslanmadıgına yuzune karsı soyledı.

nur yerlitasa sinir oluyorum. cok haksızlık yapıyor. söyleyince de once duygu somurusu yapıp sonra azarlıyor.
gecen sezon emeli birinci yaptı, bu sezon nazli sultani yapacak.

dun nazlinin elbisesi hataliydi, başkasına gösterdiği tepkiyi ona gostermedi. ivana nazliya yakkabin yanlış diyo, nur ordan atliyor 'olabilir'diye. olabilirse herkese olabilir o zaman.

Bu yarışmadan hala adalet bekliyormusunuz arkadaşlar. Ben öylesine bir program gibi izliyorum artık .sadece Nur Yerlitaşın biz adiliz biz böyleyiz. bıdıbıdı konuşmalarına katlanamıyorum.Söyleyin kızlar ben şöyle yapmadımmı ,,konuşun. ben sana evet demedim mii söyle.. Başka zamanda sus konuşma sen nasıl konuşursun züriye karşı...
Ne olursa olsun Nazlı Sultan kaliteli bir yarışmacı.Kendi yarıştığı sezonda favorimdi.Saçma biçimde bir hafta birdenbire kötü giyinip elenmesinide yadırgamıştım. Emel, Ezginin bu sezonki durumları ortada Hele Emell..Nur yerlitaşa kırıta kırıta kazandı sezonunda yarışmayı..
Hafta sonundaki elemede Gülşahın performansı iyiydi. başka zaman yanlızca kıyafet değil performansta önemli derlerdi. Şimdide yok abiye giyseydin falan filan..Nazlının kıyafeti iyiydi ama Retromuydu bilemedim..Gülşahinkide retrodan ziyade Wintage gibiydi..

IBS AS K3.webp

Benim icin ilk sezon baskaydi. Belki de ilk yarisma olmasindan dolayi daha samimi gelmisti. Basindan sonuna kadar izlemeye calistim ve bana gore hakeden kazandi . Nurcan-Aycan her zaman favorimdi.

Sonraki sezonlar bambaskaydi. Izlemedim. All star in da ilk bolumlerini izledim. Maria elendigi zaman biraktim. Maria'yi cok tarz buldugumdan ya da begendigimden degil. Zaten All Star da olmamasi gereken bir yarismaciydi.

Iste Boyle Kucuk Oyunlar yuzunden All STAR in tuttugunu dusunmuyorum. En azindan benim icin. :KK51:

Nazlı Kayaaslanın bir ayrıcalığı veya korunması olduğunu zannetmiyorum bu benim şahsi fikrm tabi. Öyle bir durum olsa zaten Ümit Akbulut ile ilişkisini alenen yaşamaz yani bariz instagrama felan rahat bir şekilde ilişkilerini gösteren fotoğraflar koyuyor ikisi de.
Şöyle bir durum olabilir ancak bu fotoğraflardan tabiri caizse delinin birisi bir kuyuya taş atmış herkes o taşın peşine düşmüş misali böyle bir safsata,kurgu ortaya atılıp bazılarının inanması söz konusu olabilir.
Bana göre Nazlı gayet tarz ve bu yarışmayı hakkediyor yani.

Duzenli izleyenler farkina vardi cokdan 3. hafta ve halen Nazli dan puan kiramiyorlar. Bugun cok siradan kombi ile gelmis 7 7 7 aldi. Ezgi daha iyi ama 7 7 6 mesela. Aysenur ikinsindende iyi 7 7 7. Diger bazi gunlerde boyle.
Izlemeye de gerek yok aslinda , resmi instagram hesabindan kiyafet ilan ediliyor hepsinin ve puanlarida yazan baska hesaplar var birkac dakika icinde. Alltaki yuzlerce yorumda cogunluk Nazli ya gecilen imtiyazdan sikayetci.

kizlar nazli kayaaslan 5. haftada programdan ayrilmis diyorlar bilgisi olan var mi?

Emel ve dansı diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Tecrübeli dansçılara taş çıkartır nerdeyse. Çok da güzel olmuştu ayrıca dans için seçtikleri.

Tuğçe'nin de şu silikonlu dudakları acayip itici ve rahatsız edici geliyordu gözüme iyi ki elendi :63:

Emel ve dansı diyorum başka da bir şey diyemiyorum. Tecrübeli dansçılara taş çıkartır nerdeyse. Çok da güzel olmuştu ayrıca dans için seçtikleri.
Emele dans etmek cok yakisiyo yaa dansci olsaymis olay olurmus. O yetenek keske bende de olsa ayol bildigin odunum halay bile yakismiyo :KK61:

Emele dans etmek cok yakisiyo yaa dansci olsaymis olay olurmus. O yetenek keske bende de olsa ayol bildigin odunum halay bile yakismiyo :KK61:
Aynen yetenek meselesi ama bu konuda cidden Emel bir numara :)

kizlar nazli kayaaslan 5. haftada programdan ayrilmis diyorlar bilgisi olan var mi?

3 gundur Nazlı Sultan problemi var programda. Iceride sorun yasamış dıger kızlarla söylediklerine gore üstünlük taslamiş ve tartişmis. Persembe Cuma cekımlerine gitmedi. Diskalifiye edilmis dendi sonra Umit Gala ya zıyarete gelıyor bugun ama yarısmıyor gerilim oluyor. Nazlı ayrılıyor yarısmadan buyuk ihtımal anlasmalı.
Ümit Akbulut sayfamıza grip reklam gibi yorum yazmıs. "Diskalifiye yok supriz var bekleyin görün" seklinde. Supriz dediği evlilik kararı buyuk ihtimal.

Bazı kızlar cuma gecesi gece klubunde kutlama yapmıs olayı kutlamak icin. Sonuc olarak Nazlı ayrıldı yarısmadan Gala da olmayacak, baskaları elemeye kalacak.

ay emel nasıl cilveli nasıl tatlı ya...bence o kız cilvesinden birinci olmuş pekde güzel kıvırttı.kemalde ayrı bir bonkördü dünkü galada.:21:

Back
X