• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte benim söz elbisem

deniz090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
55
2
98
$IMG_3193.jpg $IMG_3193.jpg
merhabalar onunmuzdeki gunlerde istemeye geliyorlar:))) isteme ve söz birlikte olacak. birkaç tane elbise denedim en sonunda bunda karar kıldım:) ben çok begendim.sizinle de paylaşmak istedim:) saçımı nasıl yapacagıma karar veremedim sizce nasıl bişey gider bu kıyafete:):3::3:

Eki Görüntüle 1030865 Eki Görüntüle 1030865
merhabalar onunmuzdeki gunlerde istemeye geliyorlar:))) isteme ve söz birlikte olacak. birkaç tane elbise denedim en sonunda bunda karar kıldım:) ben çok begendim.sizinle de paylaşmak istedim:) saçımı nasıl yapacagıma karar veremedim sizce nasıl bişey gider bu kıyafete:):3::3:

hayırlı olsun canım elbisende gayet şık :) bence o elbiseye güzel bi at kuyruğu yada alttan sade güzel bi topuz olabilir tabi bu benım fikrim:16:

Elbise çok hoş söz için uygun :) Saçınızı çok abartılı bir şey yaptırmayın bence zaten kuaför elbisenize ve size göre en iyi saçı yapacaktır :34:
Şimdiden Hayırlı olsun :nazar:

Elbise hoş ancak sakın resimdeki hatayı yaparak o ince siyah çorapları giymeyin. Ya kalın siyah çorap giyin yada hiç çorap giymeyin. Çorap seçimi çok yanlış. Mutluluklar diliyorum şimdiden, Allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:
Back