mrh arkadaşlar biraz geç oldu ama sonunda bende doğum hikayemi yazabiliyorum.anlam veremediğim bir doğum oldu aslinda ben suyumun gelmesini beklerken bende ne su vardi ne bişey sadece lekelenmem oluyddu ve aralikli sancilanma bende su bekliyorum evde.neyse ben baştan anlatayim günlerde cuma ayin 16 si hafif bir lekelenmem oldu,tabi ben bir anlam veremedim,cumartesi,pazar ve pazartesi günleride aynen böyle devam etti,tabi bu arada 15 dk birde sancilarim oluyo ve çok kisa zamanda geri geçiyo böyle böyle tam 4 gün lekelenmem ve sancilarim oldu en sonunda ebe olan yengeme söyledim ve oda alttan bakmasi gerektiğini söyledi baktiğinda ise 2 cm açilmam olduğunu ve doğumu n başladiğini söyledi,neyse ben o geceyi sancilarla geçirdim,gece sancilarimda siklaşmişti ama sabaha kadar dayandim yengemle yanyana oturuyoruz bu arada hemen onu çağirdim sabah geldi ve yine alltan bakti açilmanin 6 cm olduğunu ve hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledi sabah doğum çantamizida aldik ve hastanenin yolunu tuttuk arabada dk geçmiyodu sanki eşim bendende heycanliydi kolunda çanta bir gidişi vardi görmenizi isterdim.neyse hastaneye gelene kadar açiklik 7 cm oldu,hemen bana suni sanci verdiler 20 dk içinde 10cm oldu ve doğum odasina alindim,10 dk sonra kizimin saçlari görünmüştü 2 kere ikindim ve kizimin başi geldi,çok kolay bir doğum oldu aslindailk gördüğüm ani unutamiyorum hemen sancilarim yok olmuştu hiç aci çekmiyodum,dikişlerim atildi ve yatağimiza ğeçtik kizimla.hemen emmeye başladi minik yavrum.bu arada kizim 2,800 gr ve 50cm doğdu.şimdi ise kizim 25 günlük onunla hergün yeniden doğuyorum sanki allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsin