Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hepinize teker teker teşekkür ediyorum .. Yorumlarınız için
Zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorum ben daha çok zıt renkleri seviyorum mesela orada evimin tamda yerleşmemiş haliydi yani dizip çıkmıştık bazı eşyalarım emanet duruyordu biliyorum .. Yemek odam sadece beyaz bembeyaz ve sade yemek masam altı sandalyem ve konsolum var okadar gümüşlük vs. vs. yok nedeni ise kiracıyım ileride evim olduğunda ona göre tamamlamayı planlıyorum .. Yatak odam çekemesemde sade beyaz ve az siyahlıklar var ... salonum iste resimlerde parlak çıksada (akşam çekimi ve flash yüzünden) koltuklarım krem tay tüyü çok sade halım parlamış ama beyaz gri az siyahı var .. perdemi bilerek uzun yaptırdım pilleri sık gibi dursada aslında perdem baya uzun kamufule etmeye çalıştım çünkü yaklaşık 1.5 sene sonra allahım izin verirse yeni ev alıcaz ve birazda ona yatırım olsn diye öyle seçtim .. eşimin teyzesi yaptırdı bütün perdelerimi konuyuda biliyodu ona göre yaptırdı bende bi kaç ay kullandım şuan sade bembeyaz bir tül altına storlarım var .. halı deseniz evet parke var amaaaaaa eşimde bende fena halde üşüyen insanlarız ki o yemek odamın halısı mecbur oraya koymak durumunda kaldık..
Rabbim bizede nasip ederse 1.5 sene sonra kocaman salonlu bi evim olacak oraya beyaz bi oturma grubu alcam gri kruvaze perdelerde oraya gidecek .. ki oturma odam aslında çok sade yastıklarıda kaldırsam bomboş kalacak :)
yeni halinide çeker atarım fırsat buldukça .. çalıştığım için fırsatımda olmuyor