İşte benim huzurlu mekanımdan bikaç kare :)

kacakkiz8

EyMnLs
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
79
3
96
$6553_224870007659278_541005872_n.webp$67296_224870100992602_112072830_n.webp$480307_224870020992610_234950340_n.webp$560122_205374799608799_1571630137_n.webp$733858_224870090992603_1359491701_n.webp$733937_224870037659275_1308519053_n.webp

Kızlar evimden ufak birkaç kare yeni evliyim .. Çalıştığım için çekmeye fırsatım olmadı diğer odalarımızı .. Umarım devamınıda eklerim :)

Bu arada resimde salon halılarım çok değişik çıkmış not geçeyim dedim normalde gayet sade duruyorlar ve mor değil siyah aslında :) her türlü yoruma açığım kızlar :16:

İlk yorum sanırım benden :1: Koltukların gayet güzel ama kırlentler biraz dağınık bir hava vermiş gibi, perdelerin mobilyalarına göre biraz daha klasik tarzda geldi bana (zebralarda da boncuk olmasa daha iyi olur sanki), bir de halın sanırım 2 parça, yerinde olsam tek parça kullanırdım çünkü laminantların gayet güzel :34: stickerların ve aksesuarların çok hoş, yeni evli olduğun için daha çoook değişiklikler yaparsın :1: umarım kırılmazsın söylediklerim için, mutluluklar dilerim :31:

bana aşırı kalabalık geldi bakarken resmen gözlerim yoruldu tabi bu benim fikrim zevk meselesi güle güle otur.

iyigünler de oturun mutluluk sağlık huzurla inşallah..

Renk karmaşası var insanın gözü yoruluyor bakarken bile.

Seçimlerinizin hepsi hareketli olunca bu karmaşa ortaya cıkmıs.

Herşeyi vurgularsanız odada kötü görünür...

Hepsi ön plana çıkmış yanlış seçimler bana göre:31:

iyi günlerde huzurla kullan canım, yemek odamı henüz almadım ben evim müsait olmadığı için. senin yemek odanı beğendim, büfesini konsolunu filanda koysaydın keşke bi bakardım. Hangi marka bu arada?

Son düzenleme:
Koltuklar ve orta sehpan çok modern çok güzel. Perde renk seçimin dogru ama tarzı yanlış bence. Çok kalabalık göstermiş bir ton kumaş var o perdede bence onu tekrar degerlendırıp daha sade bır fon yaptırabılırsın:) Güle güle kullan huzurlu mutlu yaşa.

aslında net anlayamadım şimdi bu koltuklar salonda mı yoksa oturma odasında mı? yemek masası başka bi odada mı duruyor? halıları perdeleri farklı diye böyle düşündüm sanırım... aslında herşey oldukça güzel ama yanlış düzenleme var.. koltukların arkasındaki perdeleri yemek odasında kullansan daha hoş olabilir.. oraya sadece zebra da yetebilir ya da yanlarına sade fon perde...1,5 yıla yakındır evliyim daha ben bile sürekli değişiklik yapma derdindeyim zamanla oturur herhalde herşey =)) huzurla aşkla sağlıkla oturun her zaman inşallah:16:

Son düzenleme:
canım benim yeni evlisin öncelikle hayırlı olsun ,tüm parçalar ayrı ayrı çok güzel ama hepsini bir araya toplayınca olmamış biraz sadeleştirirsen harika olacaktır ,tek parça düz renk halı olsa ,kırlentler azaltılsa ,perde fonları çıkartılıp tek zebra perde kalsa sanki daha iyi olacak gibi ..ama koltuklarını çok beğendim ..güle güle huzurla otur canımm..

Son düzenleme:
Güle güle otur canım koltuklarını çok beğendim bende ark. Katılıyorum fon perdeni çıkarıp halınıda düz renk alıp odanı daha bir güzel hale getirebilirsin böylede güzel fakat biraz göz yoruyor canım :34:

bende çok karmaşık ve kalabalık buldum...
eşyaların zaten iddialı renkler, ve böyle iddialı renklere birde kalabalık girdimi iyice göze batan bi hava oluşuyor...
senin yerinde olsam ilk yapacağım iş o iki parça halının birini kaldırırım ve tek halıyı uzunlamasına ortaya sererdim...
kırlentlerin çok fazla..birazını kaldır bence...daha sade olsun koltukların, stickerlar güzel ama hepsi aynı alanda hiç olmamış..tercih yap birini kaldır bence...
köşedeki gitarı, ve diğer köşedeki sanırım aydınlatma yanılmıyorsam..onlarıda kaldır ki odanın havası açılsın ferah bi ortam oluşsun..
birde yemek masanın üzerindeki örtüyü kaldırmalısın sanki, çok kapatmış ve karmaşık hale getirenlerden biride o...
bunlar benim nacizane fikirlerimdi canım umarım kırılmadın..eşyaların modeli şekli çok güzel aslında ama dediğim gibi döşeme şekli kullanılan aksesuarlar eşyaların güzel görüntüsünü kapatıyor...

Parça parça bakınca hepsi güzel şeyler ama bir araya gelince acacip karışık ve göz yoruyor. Özellikle kırmızı kırlentler bana yorucu geldi.

Güle güle oturun.

Ben de çoğu kişi gibi,halıların fazla olduğunu söyleyebilirim :)
2 halıdan sadece 1 tanesini kullansan daha güzel olacak gibi.
Kırlentleri azaltmak da odayı ferahlatacaktır.

Fon perdeleri çıkarmak veya kruvaze modelden vazgeçip,düz fona çevirmek iyi bir fikir olabilir.
Böyle modern bir takıma,keşke dantelli ve boncuklu perde seçmeseymişsin.
Yemek odasındaki fonlar,daha uygun görünüyor.

Ben en çok gazete deseni kullanmanı,yerdeki kırmızı mumlukları ve eyfel sticker detayını sevdim.

Bir de acaba ortadaki sehpa yerine,beyaz bir sehpa alsan daha mı güzel olur diye düşündüm.

salonun bana çok karmaşık ve göz yorucu geldi, keşke perdelerin daha açık bi renk olsaydı sanırım gri öyle görüyorum ben, ama koltuklarını çok beğendim üzerindeki kırlentler renk katmış gerçekten, ama dediğim gibi ben sadelikten yana olduğum için bana hitap etmiyor:12:
huzurlu yuvam demişsin , sen bu evde huzurluysan gerisi boş canım, güle güle oturman ve huzurunun mutluluğunun bi ömür sürmesi dileğimle:16::16::16
:

ben bu odada yaşasam boğulurdum herhalde ..lütfen halının birini kaldır 2 parçaya ne gerek var ki zaten ev parkeli..kadife koltuklar toz yuvası perdeler de aynı şekilde toz toplayıcı gibi cıkarıp silkelesen güneşte şok olursun sık sık havalandırman lazım bu odayı ..koltukların modeli güzel yemek masan hoş ama bilmiyorum nedense kalabalıklık var acaba gündüzaydınlıkta çeksen böyle mi çıkardı ..perdeler perdecinin oyunu oluyor cok kumaş harcasın satsın diye yapıyor bu kadar sık yoksa bu tülden 2 odaya daha perde cıkar..bence perden güzel ama yoğun pilesini azalttır kalan tülünü sakla ilerde baska odana diktirirsin basıma geldiğinden biliyorum..

güle güle otur huzurla..

renkler cok abartılı geldı en azından perdeler beyaz olabılırdı ve kravuze olmayabılırdı cunku anladıgım kadarıyla bı tarafında duvar fazlalgıı var perde obeklenmıs orada bırde bu tarz perde yapıp storu cekecek olduktan sonra bence hıc y apılmamlı kırmızılarda yormus gıbı geldı ama sız begendıysenız yapıcak bısey yok güle güle kullanın ınsallah

renkler cok abartılı geldı en azından perdeler beyaz olabılırdı ve kravuze olmayabılırdı cunku anladıgım kadarıyla bı tarafında duvar fazlalgıı var perde obeklenmıs orada bırde bu tarz perde yapıp storu cekecek olduktan sonra bence hıc y apılmamlı kırmızılarda yormus gıbı geldı ama sız begendıysenız yapıcak bısey yok güle güle kullanın ınsallah

paçalar kendi halinde güzel ama ben sadeliği çok severim . bana biraz karışık geldi canım açıkcası ,göz yoruyor yine senin zevkin yaşamın güle güle huzurla otur evinde inş. :1::1::kkk:

Herşey çok ama çok karışık evinin resmini ilk gördüğümde çok şaşırdım perdelerin çok abartı koltukların modeli hoş ama o yastıklar çok alakasız halıya gelince bende aynısını mutfağımda kullanıyorum tek kullansan daha şık duracak küçük bir tavsiye evini sadeleştir

Back
X