S Slania ♪♫ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2010 5.765 282 6 Şubat 2012 Konu Sahibi karelibattaniyem #21 Bak cildinin fotografini cekeceksen eger böyle cekeceksin. Gözenegiyle, ciliyle, kiliyla, tüyüyle herseyiyle görünecek sekilde.. Bunun icin öyle pahali profesyonel makinelere de ihtiyac yok, biraz gün isigi, biraz da dikkat yeter. Ha bir de dürüstlük tabi...
Bak cildinin fotografini cekeceksen eger böyle cekeceksin. Gözenegiyle, ciliyle, kiliyla, tüyüyle herseyiyle görünecek sekilde.. Bunun icin öyle pahali profesyonel makinelere de ihtiyac yok, biraz gün isigi, biraz da dikkat yeter. Ha bir de dürüstlük tabi...
Y yaseminim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2007 128 0 21 Şubat 2012 Konu Sahibi karelibattaniyem #22 kıza cvp verdirmemişsiniz hatunlar bende bal tüyleri besler diye düşünüyorum ayrıca
pinkwhite0 Guru Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 2.606 117 21 Şubat 2012 Konu Sahibi karelibattaniyem #23 bnm önceden kullandığım sivilce yoketme shopunun acemi versionu google yazıp aratabilirsiniz. insanları kandırmayın
bnm önceden kullandığım sivilce yoketme shopunun acemi versionu google yazıp aratabilirsiniz. insanları kandırmayın
AkhyLs Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 2.443 63 21 Şubat 2012 Konu Sahibi karelibattaniyem #24 fotoshop terk bu örnek
rose_of_vova Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 723 2 21 Şubat 2012 Konu Sahibi karelibattaniyem #25 Slania .!.: Bak cildinin fotografini cekeceksen eger böyle cekeceksin. Gözenegiyle, ciliyle, kiliyla, tüyüyle herseyiyle görünecek sekilde.. Bunun icin öyle pahali profesyonel makinelere de ihtiyac yok, biraz gün isigi, biraz da dikkat yeter. Ha bir de dürüstlük tabi... Genişletmek için tıkla... güzel cilt sırrı ne arkadaşım benimki berbat:S
Slania .!.: Bak cildinin fotografini cekeceksen eger böyle cekeceksin. Gözenegiyle, ciliyle, kiliyla, tüyüyle herseyiyle görünecek sekilde.. Bunun icin öyle pahali profesyonel makinelere de ihtiyac yok, biraz gün isigi, biraz da dikkat yeter. Ha bir de dürüstlük tabi... Genişletmek için tıkla... güzel cilt sırrı ne arkadaşım benimki berbat:S
denizkizi82 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2012 130 2 21 Şubat 2012 Konu Sahibi karelibattaniyem #26 ay çok güldüm ya hakketten bende yukarıdakı resım zannettım ılk konu sahıbını meger shoplu resımdekıymıs ilahi ya...
ay çok güldüm ya hakketten bende yukarıdakı resım zannettım ılk konu sahıbını meger shoplu resımdekıymıs ilahi ya...