• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte benim gelinlik modellerim :)

elifilker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
280
35
73
kızlar 3 ay sonra dügünüm var hala karar veremedım dıktıreyımmı alayımmı bı fıkır verın $411770_350652588303629_192680460767510_877240_312805956_o.jpg $straples-gelinlik-9.jpg $zuhair-murad-wedding-dress-2012-pallas.jpg $zuhair-murad-wedding-dresses-2012-concordia.jpg $zuhair-murad-wedding-dresses-2012-fanndis.jpg Eki Görüntüle 429201 $421116_238301529584770_109218145826443_564457_618636602_n.jpg Eki Görüntüle 429203 $166647_495025782020_203634867020_6539634_5429553_n.jpg

bence hazır gelinliklere bakmak daha mantıklı, kafanızda henüz model belirlememişsiniz, iyi bir gelinlikçi bulmak, modelin aynısını dikip dikemeyeceğini bilememek, bunların hepsi risk bana göre... hazır modellerde böyle bir risk yok.

hiç bu kadar güzel gelinlikleri birarada görmemiştim :D 2,4 ve 7 çok güzel bence.

aaa benim gelinliğimde 4 sıradaki gibi olucak ama arkadaki o tüller olmayacak sadece dantel olacak 10 gün sonra dantel seçicem inş 1 ayda yetişir

Hepsi birbirinden güzel... Vücut hatların standartsa, yani hazır gelinlik giydiğinde üstünde çok büyük oynamalar yapılmayacaksa hazır al derim ben.:40: Diktirmenin stresi yeter adama. Ben bir günde beğendim, siparişimi verdim, pişman değilim modelden inşallah olmam da.:16:

Hepsi birbirinden güzel... Vücut hatların standartsa, yani hazır gelinlik giydiğinde üstünde çok büyük oynamalar yapılmayacaksa hazır al derim ben.:40: Diktirmenin stresi yeter adama. Ben bir günde beğendim, siparişimi verdim, pişman değilim modelden inşallah olmam da.:16:

canım boyum 174 kılom 50 52 fln hazır glınlıkde sorun su bazılarının gogus kısmı dar oluyo gogsu tm olanın belı bol oluyo

1. ve sonuncuyu ele bence.. diğerlerinin hepsi güzel.. ama en çok 2-4-7 yi begendim.. 2 zaten benim favori modellerimden :) hazır alman daha mantıklı bence...

canım boyum 174 kılom 50 52 fln hazır glınlıkde sorun su bazılarının gogus kısmı dar oluyo gogsu tm olanın belı bol oluyo

Gelinlikçi sana hazır gelinliğin üstündeki oynamalar hakkında olumlu bir tavırda davrandıysa, sende güven sağladıysa hazır al. Ama içine sinmeyecekse diktir. Benim kuzenim diktiriyor, haziranın sonunda düğünü var hala uğraşıyor. Ben de ondan fikir almıştım diktireyimmi hazır mı alayım diye, o bana hazır almamı söylemiştim. Ben de geldim sana söyledim.:52:

İçine hangisi sinerse onu yap canım, diktirmede istediğin modelin ortaya çıkmama ihtimali de olabilir .:26:

kızlar bu modelı yenı buldum ve cok bgndım suan favorım bu dıktırmayı su sabeptn dusunuyorm tnıdık bı glınlıkcım var onunla knustum sen bgn aynısını dıkerız bırebır olur dedı satında alabılırım ama bgndıgım modelı nası bulcam

$st.patrick relato 3.jpg $st.patrick relato.jpg $st.patrick relato 1.jpg $st.patrick relato 2.jpg

Son düzenleme:
canım senin zevkin, senin içine sinmesi önemli tabi ki ama bu tarz eteği toplanmış modeller demode oldu artık sanki.. benim fikrim tabi bu..yoksa gelinlik güzel.. :)

bence hazır gelinliklere bakmak daha mantıklı, kafanızda henüz model belirlememişsiniz, iyi bir gelinlikçi bulmak, modelin aynısını dikip dikemeyeceğini bilememek, bunların hepsi risk bana göre... hazır modellerde böyle bir risk yok.
Kesinlikle katılıyorum :) bende o şekilde yapıcam

canım senin zevkin, senin içine sinmesi önemli tabi ki ama bu tarz eteği toplanmış modeller demode oldu artık sanki.. benim fikrim tabi bu..yoksa gelinlik güzel.. :)

hklısın bnde demode oldugunu dusunurdum ama bu glınlıkte kndımı dusundum blkı ofak defek degısıklıkler yptırabılırım gercı sureklı fıkır degıstırıyorm

Ayyy hepsi de çok güzel tam benimde düşündüğüm gibiler. Ama bu sadelikte gelinlik bulmak gerçekten çok zor. Özellikle de benim yaşadığım şehirde.
Hepsi taşlı incik boncuklu şaşaalı. Ben gelinliğin sappsade abartısız olmasından yanayım. Ve bana kalırsa 3 ve 7. sıradakiler çok asil. Ama ayrım yapmak gerçekten zor yine de. Hiç biri diğerinden daha kötü diil.
Hangisini seçersen seç mutlulukla giy canım inşallah.

Merhaba,

Güzel gelinlikler seçiyorsunuz ancak bunların hepsi marka gelinlikler. Birkaçı Zuhair Murad ki sadece Vakko Couture katında bilmem kaç bin liralara satılıyor, diğer biri Rosa Clara 4-10bin TL fiyat aralığında Beymen'de satılıyor vs.

Böyle bir bütçeniz var da hazır alacaksanız bilemem, ancak durum bu değilse internetten model beğenmeden önce gelinlikçilerden seçmenizi öneririm. Çünkü gelinlikçilere bu tarz diktirmek için malzemeyi ve tekniği onlara uygulatmanız lazım, imkansız değil ancak bizim verdiğimiz paralara pek uğraşmıyorlar.

Dolayısıyla böyle fotoğraflardan gelinlik seçip sonra gelinlikçilerden beğenmeye çalışmak biraz hayalkırıklığı yaratabilir. Yok internetten bulduğunuz bir modelde çok kararlıysanız, o zaman 2500-3500 arası bir bütçe ayırıp doğru kumaşlar kullandırarak çok yakın bir görüntü yakalayabilirsiniz. Kararlı olmadığınız sürece uğraştığınıza değmez...

Merhaba,

Güzel gelinlikler seçiyorsunuz ancak bunların hepsi marka gelinlikler. Birkaçı Zuhair Murad ki sadece Vakko Couture katında bilmem kaç bin liralara satılıyor, diğer biri Rosa Clara 4-10bin TL fiyat aralığında Beymen'de satılıyor vs.

Böyle bir bütçeniz var da hazır alacaksanız bilemem, ancak durum bu değilse internetten model beğenmeden önce gelinlikçilerden seçmenizi öneririm. Çünkü gelinlikçilere bu tarz diktirmek için malzemeyi ve tekniği onlara uygulatmanız lazım, imkansız değil ancak bizim verdiğimiz paralara pek uğraşmıyorlar.

Dolayısıyla böyle fotoğraflardan gelinlik seçip sonra gelinlikçilerden beğenmeye çalışmak biraz hayalkırıklığı yaratabilir. Yok internetten bulduğunuz bir modelde çok kararlıysanız, o zaman 2500-3500 arası bir bütçe ayırıp doğru kumaşlar kullandırarak çok yakın bir görüntü yakalayabilirsiniz. Kararlı olmadığınız sürece uğraştığınıza değmez...

hklısın dugunume 3 ay vr sureklı almak ve dıktrmek arası karar degıstırıyorum tnıdık bı glınlıkcım vr nısanlımın arkadası bırebır aynısı olcagı knuusunda grantı verıyor tbı krsıma ne cıkar bılmıyorm en guzelı gorerek almak ama ıste aklımda bu modellrde klıyor bı kac yere bktım gosterdıklerı glınlıklerın hıcbırı tarzım degıl kımısı cok suslu kımısı cok sade ıste bu bgndım dıyorum bu seferde fıyat cıkıyo 3bıne 4 bıne bnm glınlık ıcın ayrdıgım butce 1000 1500 cıvarı:(tbı bundan nısanlımın hberıyok:) bıde soyle bı durum vr nısanlım fotografcı bazen onunla bırlıkte dugun fotograflarını ypıyoruz glınlıklerın ozellıkle etek kısmı tul olan yerler cekımde ısıktn dolayı grı gbı cıkıyor ve byzlatmak cok zor oluyo saatlerce ugrasmak grekıyor o yuzden bnce cok sade degılde bıraz desenlı tuller secılmelı

Back