- Konu Sahibi raindrop26
-
çok beendim ben çok zarif duruyor eğer rhatsa ayakkabın süper.[/QUOTE
beğenmenize çok sevindim, çok rahatlar...
zevk meselesi tabi ama ben pek beğenmedim kusura bakma
Ayakkabıların çok güzel. Eğer bu tarz ayakkabılarla rahat isen sorun yok ama ben daha kalın topuklu ayakkabıları tercih etmeni öneririm. Ben pişman olmuştum. Hiç rahat değildim.(
ayakkabılar güzel rahat edersin inşallah. ben birşey sormak istiyorum gelin ayakkabısı illa topuklu mu olmalı? ben erkek arkadaşımla aynı boydayım fotoğraflarda arada fark görünsün istemiyorum.
ayakkabılar güzel rahat edersin inşallah. ben birşey sormak istiyorum gelin ayakkabısı illa topuklu mu olmalı? ben erkek arkadaşımla aynı boydayım fotoğraflarda arada fark görünsün istemiyorum.[/QUOTE
beğenmenize sevindim, illa topuklu olmalı diye bir şey yok, çok tatlı babetler de var, benim boyum 1.67 eşim ise 1.84 topuklu bana şart...
ayakkabılar güzel rahat edersin inşallah. ben birşey sormak istiyorum gelin ayakkabısı illa topuklu mu olmalı? ben erkek arkadaşımla aynı boydayım fotoğraflarda arada fark görünsün istemiyorum.[/QUOTE
beğenmenize sevindim, illa topuklu olmalı diye bir şey yok, çok tatlı babetler de var, benim boyum 1.67 eşim ise 1.84 topuklu bana şart...
evet haklısın.. bende topuklu çok seviyorum ama şuan giyemiyorumgelin olunca da giyemicem. neyse gönüller bir oldu artık napalım :))
platformsuz ayakkabılar yarım saatten sonra eziyete dönüşüyo :S
çok beğendim bennn...nerden aldın banada söler misin:)
ayakkabı çok şık gerçekten çok begendim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?