Gelinlik Ayakkabısı işte benim gelin ayakkabılarım:)

çok beendim ben çok zarif duruyor eğer rhatsa ayakkabın süper.

Ayakkabıların çok güzel. Eğer bu tarz ayakkabılarla rahat isen sorun yok ama ben daha kalın topuklu ayakkabıları tercih etmeni öneririm. Ben pişman olmuştum. Hiç rahat değildim. (

Ayakkabıların çok güzel. Eğer bu tarz ayakkabılarla rahat isen sorun yok ama ben daha kalın topuklu ayakkabıları tercih etmeni öneririm. Ben pişman olmuştum. Hiç rahat değildim. (

tşk ederim, haklısın evin içinde giyince rahat da saatlerce ayakta kalınca rahatsız edebilir, en iyisi yanıma yedek ayakkabı almak sanırım.

ayakkabılar güzel rahat edersin inşallah. ben birşey sormak istiyorum gelin ayakkabısı illa topuklu mu olmalı? ben erkek arkadaşımla aynı boydayım fotoğraflarda arada fark görünsün istemiyorum.

ayakkabılar güzel rahat edersin inşallah. ben birşey sormak istiyorum gelin ayakkabısı illa topuklu mu olmalı? ben erkek arkadaşımla aynı boydayım fotoğraflarda arada fark görünsün istemiyorum.

olmak zorunda değil istersen çok şık taşlı beyaz babetler var hem çok rahat hareket edersin hemde boy farkı yaratmamış olursun

Son düzenleme:

platformsuz ayakkabılar yarım saatten sonra eziyete dönüşüyo :S

muhteşemler dantel detayına bayıldım dantel hastası biri olarak=)
ama topukları dantellerle aynı renk olsaymış daha güzel olurmuş.yine de çok hoşlar..
ben maalesef babet giymek zorunda kalacağım düğünde aynı boyda olduğumuz için=(

canım çok zarifmiş umarım bi terslik yaşanmaz rahatsız etme gibi ama gerçekten çok beğendim sen yine de yedek al o heyecanla unutma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…