• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Benim Diyetim

aburcuburcuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
70
3
36
Ankara
öncelikle sabahları 1 tane rafadan yumurta ve yanında bolca maydanoz dereotu ve yeşil soğan 2 tatlı kaşığı lor peyniri ve 2 dilim küçük kemek ekmeği büyükse 1 tane.
yanında süzme poşet değil demleme yeşil çay içiyorum yeşil çayında içine hergün farklı baharatlar atıp farklı tatlar yakalamaya çalışıyorum (çubuk tarçın, karanfil, portakal kabuğu kurusu gibi)

kahvaltıdan sonra 3 saat kesinle bişey yemiyorum su ve şekersiz yeşil çay serbest (günde 3 fincanı geçmemek lazım ama)

şekerli her türlü gıdadan uzak duruyorum meyve de dahil vucuda belli bir süre şeker almayınca bünye alışıyo ve tatlı krizleri gelmiyor.

öğlen 1 -2 dilim kepek ekmeği
sebze yada baklagil yemekleri
1 kase yoğurt (içinde 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi

öğlen yemeğinden 3 4 saat sonra akşam yemeğimi yiyorum saat 18.30 gibi akşamları da öğlen yediklerimi yiyorum bazen balık, bazen tavuk yada sebze baklagil yemekleri. bu gün içinde yediğim en son menü sonrasında sabaha kadar hiç birşey yemek yok :D

prinçten, beyaz unlu gıdalardan, kırmızı etten kısacası insülin değerini arrtıran gılardan uzak duruyorum çünki insülin değeri açıkmayla doğru orantılı o yüzden acıkmamak için uzak durmak gerek. 2 günde bir yarım şişe maden suyu içiyorum kalanıyla da cildimi temizliyorum :)))

bu diyeti uygularken vitaminsiz kaldığımı düşünerek bi amerikan firmasının kadınlar için olan multivitaminini, omega 3 tableti ve koenzim q10 vitamin takviyelerini kullanıyorum...

aç değilim, halsiz değilim kendimi mutsuz hissetmiyorum ve her geçen gün midemin küçüldüğünü hissediyorum. mutlu bir şekilde ilk hafta 2,5 kilo verdim 2. hafta 1,5 kilo vermişim fena değil bence 3 ay devam edicem bakalım ne olacak :D

basarilar arkadasim bende 1 bucuk aydir diyetteyim en son 2 hafta once tartilmisdim toplamda 3 kilo 700 grm vermisdim ve artik alistim diyebilirim arada kaciriyorum ama ertesi gun telafi ediyorum zor ama kilo verdigni gorunce insana daha bir heves veriyor normlade en faz 3 gun dayanabiliyorudum ama simdi kesin kararliyim Allahin izniyle hedefime ulasmak istiyorum. bu zorlu yolda Allah hepimizin yardimcisi olsun kilolar gitsin :-)

girdiğiniz bu yolda başarılar diliyorum umarım istediğinizi elde edersiniz :)kullandığınız vitamin takviyesini öğrenebilir miyim? birde iştahınızı açıyor mu ?

girdiğiniz bu yolda başarılar diliyorum umarım istediğinizi elde edersiniz :)kullandığınız vitamin takviyesini öğrenebilir miyim? birde iştahınızı açıyor mu ?

saat 19.30 gibi komşu aşure yapmış getirmiş koca bir kase ama tuttum kendimi yemedim :)))) onun yerine koca bir bardak su içtim hahaha yenilmedim sana aşureeeeeeee

malesef inatla özel mesaj attırmıyorlar bana,

one a day women kullanıyorum içinde 60 tablet var sabahları 1 tane alıyorum fiyatı da çok uygun 40 lira fiş almayınca 35 e falan veriyorlar. ayrıca GNC nin ultra mega women diye bir vitamini var ben kullanmadım, fiyatı yüksek. one a day iştahımı açmıyor eskiden Subradin diye bir vitamin yazdırırdım doktora bedava diye hep onu kullandık inanılmaz iştah açardı :)
one a day 'in weight smart diye bir vitamini daha varmış diyet yapanlar için geliştirilmiş ona da bakabilirsiniz ben denemedim.

Son düzenleme:
malesef inatla özel mesaj attırmıyorlar bana,

one a day women kullanıyorum içinde 60 tablet var sabahları 1 tane alıyorum fiyatı da çok uygun 40 lira fiş almayınca 35 e falan veriyorlar. ayrıca GNC nin ultra mega women diye bir vitamini var ben kullanmadım, fiyatı yüksek. one a day iştahımı açmıyor eskiden Subradin diye bir vitamin yazdırırdım doktora bedava diye hep onu kullandık inanılmaz iştah açardı :)
one a day 'in weight smart diye bir vitamini daha varmış diyet yapanlar için geliştirilmiş ona da bakabilirsiniz ben denemedim.

çok teşekkür ederim bakacağım dediklerinize

bir şey daha soracağım size o vitamini takviyesini aldıktan sonra kendinizde ne gibi farklılıklar hissettiniz ?acaba tecrübenizi bizimle paylaşırsanız sevinirim :)

bir şey daha soracağım size o vitamini takviyesini aldıktan sonra kendinizde ne gibi farklılıklar hissettiniz ?acaba tecrübenizi bizimle paylaşırsanız sevinirim :)

öncelikle vitamin kullanmaya başladığımdan beri saç dökülmesi azaldı, ayrıca sinir sistemim de çok iyi çok fazla sinirlenmiyorum genelde aç olunca sinirli olurum, psikolojik olarak ihtiyacım olan vitaminleri de aldığımı düşünerek yemek yeme gereği de duymuyorum bir nevi psikolojik destek yani, yalnız az kahvaltı yaptığım zamanlar da oneday mide bulantısı yapabiliyor buda 4-5 dakika sürüp geçiyor.

Back
X