Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajıişte benim 3 gün önce yaptırdığım ve herkesin çok beğendiği kaş kontürüm
kalıcı makyaj yaptırdınız heralde.iyi günlerde kullanın.2.resim güzel fakat sanki 1.resimdeki renk siyah gibi.ten ve saç renginize göre koyu gibi geldi.1.resim için söylüyorum.
kalıcı makyaj yaptırdınız heralde.iyi günlerde kullanın.2.resim güzel fakat sanki 1.resimdeki renk siyah gibi.ten ve saç renginize göre koyu gibi geldi.1.resim için söylüyorum.
:):) saolsun benim kocam lense kontüre kıyafetime falan karışmaz göğüslerimi yaptırmak istesem ona izin vermez ama şuan ihtiyacım yok allaha şükür:):) ahh bu kocalar diyesi geliyo insanın
Canım çok güzel olmuş şekli güle güle kullan makyajlı halim demişsin ama hem uzaktan çekmiş hem de karalamısın o resimde hiç belli olmuyor ben de daha kalın istiyorum hem benim kaşlarımda boşluklar var dökülmeler var yaklaşık 2 yıldır da geri dolmuyor, oralar da dolduruluyodur dimi?Boyama olduğu çok belli olur mu? hergün makyaj yapmasam bile kaş kalemiyle mutlaka dolduruyorum oraları yoksa yamuk yumuk delik deşik duruyor.
Canım yha nerde yaptırdın ben Resımlerı Goremıyorum Malesef Bende yaptırmak ıstıyorum benım kaslarım yogun fakat kavıs kısmını kuaforum kaptırdı ve küstü cıkmıyorlar oraya dolgu yaptırcam ve ben resımı nasıl gorurum acaba daha yenıyım burda :)