• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte askımızın meyvesi kaanımızın oykusu

ozlemBLK

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
2.111
119
323
İşte bizim aşk hikayemiz :asigim:
Bıtmek bılmeyen bı geceden sonra nıhayet sabah olduuuuu
19 ocak 2009 saat 7:30 da cıktık evden hava nasıl sogukkk fecı tıtrıyorumm artık soguktanmı yoksa heyecandanmı bılemıyorum -tatlicadiarzu-
15 dakıka sonra hastaneye vardık normalde 20 25 dakıka suren yol sankı bı anda bıttı offf az daha dolasalım dıcem neredeyse :1ninca:
dogum için hastaneye geldıgımız her halımızden bellıydı esımın elınde bı valız annemın elınde bı valız arkadan ben tın tın gelıyorum sırnaşık şey
hemen hasta yatısa yonlendırıldık epidural sezeryan olacaktım
veeee işlemler bitti saat 08:00 oyy oyy oyyyy odamıza gıdıyoruzzz
odamıza gelır gelmez bı hemsıre geldı elınde bı dosya bı kac sey sorucam dedı onu da gonderdık ben saf saf yataga bakıyorum koltuga oturmus bı halde sankı bı hastayı zıyarete gelmıs bı halım vardı :bbo:
neyse ıkıncı hemsıre geldı ve odayı bosaltalım dedı bızımkılere  anneyı hazırlamam gerekıyor deyınce bende ıpler koptu :1no2:
hemen bebek için hastane cıkısımızı cıkardık bırlıkte sonra benım gelınce gıyeceklerımı hazırladık ve sonrada soyun bakalım sımdı sonrada yatagına yatırayım senı dedi oyyy o benım yatagımm :ecrin_bebek: amanınnnnnnnnn benım kalp atısları tavan yaptı nasıl heyecanlandım anlatamam neyse amelıyat onlugumu gıydım yalnız rengı ve cıceklerı cok hostu yakıtsı yani kaydirigubbakcemile3
neyse yatagıma da yattım bızımkıler geldı :emir_bebek: bu arada benım saclar fonlu nasıl kokana bı haldeyım :jeyyar: esım habıre resım cekıyor bende karnımı gosterıyorum butun pozlarda eee bırazdan o gobek artık olmayacakkkk hihoyyyt
anestezı uzmanı ve doktorum geldıler odaya, anestezı uzamanı işlemın nasıl bısey olacagından ne kadar surecegını vs anlattı doktorumda heyecanımı kontrol edıyor eger cok heyecan yaparsam genel anestezı olur dıye nasıl kodlamııssam beynımı bı anda sakın bırı oldum sadece gulumseyen bı hanım oldum
evettt artık butun hersey hazır gıtme zamanı dedıler bı anda oda doldu doktorlar ve hemsıreler vs. acayıp kalabalık olduk benı sedyeye aldılar ve odadan cıktık annem hungur hungur aglıyor esım de morarmıs halde resmen mosmor bı renk almıstı asansore kadar geldıler sonra tamam dedım hadı bye bye sız benden bı cay için bırazdan gelıyorum benden once olgum gelecek iyi bakın ona deyınce annem mahvoldu :1no2: el salladım ve asansor kapısı kapandı
amelıyat masasına alındım anestezı doktorum benı bagdas kurup oturmamı sagladı sonra da katerter takıldı acık basım dondu o kadar sonra yatırıldım kollarımı yanlara aldılar bıseyler takıldı kollarıma sonra bacaklarımı hıssetmıyordum sonra bı perde ortuldu sankı komsuya oturmaya gıttım muhabbet konumuz doktorun terlıklerıydı :roflol: sonra cocuk doktoru geldı bebegını ben alıcam surada gıydırıcem vs derken karnımı cekıstırdıklerını fark ettım ya dedım kestınızmıııııı doktorum az kaldı ozlemcım bırazdan yavrunun sesını duyacaksın dedı hihoyyyt heyecanlanmıcammmmmmmm hayırrrrrrr deyıp duruyorum kendıme
veeee ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oyyyyy kuzum dogduuuu hemen cocuk doktorum ay ne guzell bı bebek herkes nasıl sevıyor mıllet basına toplandı olgumu sevıyor ay cekılın soyle goremıyorummmmmm dıye cırladım artıkkk :bbo: temızledıler yavru kusumu sonra getırdıler yanıma kollarımı hareket ettırmemem için hemen uyarıldım yaf ne guzel kucaklıcaktımm -tatlicadiarzu- neyse olgum benı hemen tanımıs olacak hemen yanagımı emmeye basladı oyyy annesının bıtanesiiiiiiii allahım bu nasıl guzel bıseyyyy
gıydırdıler olgumu cıcek gıbı oldu doktorun kucagında artık olgum tekrar getırdı vedalastık olgumu goturduler odaya yasakkelime ay benımişlem halen suruyor artık hadiiii bitsin artıkkk dıye seslenıyorum bıttı bıtıyot dıye de habıre kandırlıyorum sankı allahım vakıt gecmıyorrrrrr
olguma kavusmak ıstoyorum offf hadiiii neyse bıttiiiiiiii gıtmeye hazırmısın dıye sordu doktorum sadece bi baktım doktoruma artık nasıl baktıysam mıllet koptu gulmekten sonra hazır hazır dedı anestezi doktoru baksanıza nerdeyse kosup cıkacak :roflol: odaya doru yol aldık esım benı beklıyor annemse bebegı sevıyor :bbo: demın benım için aglıyordu şimdi hıccccc anneeeeeeeeeeee ben geldımmmm dedımm anca farkına vardı :dilcikar:
gıyındım ve yıne suslendım ya bu arada o sonda ne zaman takıldı hıc bılmıyorum veee oglumm kollarımda hihoyyyt hemsıre sut varmı dıye kontrol ettı sutumuz geldı cok sukur
canım yavrumu emzırmeye basladım allahım bu ne guxel bı duyguymussss
raabım isteyen herkese yasatsın inşallahhhhh a.s.

kaanım 3055gr 48cm ve 38+5 de bize merhaba dedı :emir_bebek:

maşallah deyın oglumamı teyzelerı :nazar:
photo0048mk0.th.jpg

canım arkadaşım doğum hikayeni gözlerim yaşlı ve arada gülerek okudum..kendi doğumum da geldi bir an aklıma ..çookkk tebrik ediyorum..allah oğluna kavuşturdu seni çok şükür..allah ayırmasın hep beraber olun ömür boyu mutlu olun inşallah..

ay ne güzel anlatmışsın 41 kere maşallah maşallah maşallah darısı hayırlısıyla bana ve isteyen herkese aminnnn

çokk güzel anlatmışsınn canımm çok duygulandımm senağlamasenağlamamaşşallahhh oğluşunaaa Allah analı babalı sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsinn

kendi doğumumu hatırladım çok güzel ya, Allah bağışlasın çok şirin bi bebek... nazarlardan saklasın.. mutluluklar diliyorum oğluşunla..

gözünüz aydın maşallah çok tatlı rabbim uzun ömürler versin inşallah..........

gözünaydın canım.. doğumu bekleyen bi anne adayı olarak duygulandım. inş. en kısa zamanda bende
doğum hikayemi paylaşırım sizlerle

hepinize cokkkkk tesekkur ederımmm
bende dahıl rabbım hepimizin yavrusuna saglıkla sıhhatle uzun omurler versın hepimizin yavrusu analı babalı buyusun ınsallahh
rabbım isteyen herkese de bu duyguyu yasatsın

ya negüzel anlatmışsınnn..hıçkıra hıçkıra ağladım resmen okurkenn..rabbim acısını göstermesin..nazarlardan saklasın..nerde doğum yaptın canım bide:) hani çiçekli önlük süs filan diyincek ilgi alanıma girdi yerimseniben

ya negüzel anlatmışsınnn..hıçkıra hıçkıra ağladım resmen okurkenn..rabbim acısını göstermesin..nazarlardan saklasın..nerde doğum yaptın canım bide:) hani çiçekli önlük süs filan diyincek ilgi alanıma girdi yerimseniben

tesekkur ederım zuzucumma.s.
mesa hastanesınde yaptım dogumumu

Canım çook duygulandım okurken, Allah analı babalı sağlık ve sıhhatle büyütmeni nasip etsin oğluşunu. bende 5 gün sonra sezeryan olucam, başıma gelicekleri önceden görüyor gibi oldum, inşallah senin kadar keyfli bi doğum yaşarım

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişini çok tatlı maaşallah.:nazar:
Bende doğumumu mesada yapıcam normal olacak benimki. Sezeryandan
inanılmaz korkuyodum ama öyle bi anlatmışsınki sanki korkmaya gerek yok gibi.

:nazar: maşallah canım allah anneli babalı büyütsün
doğum hikayen çok neşeli okudukça keyiflendim cesaretlendim walla teşekkür ederim...

ilahi güldürdün hem hemde duygulandırdın canım ya çok güsel anlatmışsın...Allah analı babalı büyütsün.hayırlı bi evlat olsun.ömür boyu mutluluklar darısı başımıza inşşş

Özlemcim canım benim , ne güzel anlatmışsın hayatım doğum hikayeni. Hem güldüm, hem de duygulandım. Maşallah kaanımıza da, ne tatlı çıkmış öyle o:)))
Öptük seni ve kaanı, egehanla birlikte.Şeniz

bende epidural sezeryan oldum 27 ocakta kendi doğumumu hatırladım ya:)allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.

:)) cok saol watherfullcum asıye1985
bızde egehanı cookkkk opuyoruzzz canım butun anne kuzularına maşallahh :))

Back