İşte algı yönetimi habercilik budur!

1233-aocde-basbakanlik-katliami-2.jpg

Bu da Atatürk Orman Çiftliği'nin katledilişinin resmi.

Yapılacak olan ne olursa olsun (köşkmüş saraymış külliyeymiş) şu rezilliği aklayamaz. Bir ağaç için köşkün altına ray koyup kaydıran adamın emanetine ihanettir.

Eki Görüntüle 1565249

Bu da Atatürk Orman Çiftliği'nin katledilişinin resmi.

Yapılacak olan ne olursa olsun (köşkmüş saraymış külliyeymiş) şu rezilliği aklayamaz. Bir ağaç için köşkün altına ray koyup kaydıran adamın emanetine ihanettir.

Anlamayanlar utansın diyorum başkada bişey demiyorum..

acukda siyaset yapayım:KK53: bu sarayı düşürmediniz dilinizden kıskanıyormusunuz ayoll..bakın ne yapalımm tayyip gidicek eninde sonunda sonradan gelen cumhurbaşkanı orda oturmasınn

Cami insa ediliyor yakinda imarethane hastane okul kendi olunce de türbe konulur al sana Recep Tayyip Erdogan Külliyesi. :KK53:

Kulliye diyip duruyor biri de demiyor ki gardas ne Külliyesi?

Ziyaretinede gidilir nasılsa,el aç dua oku tamamdır gardaş :KK53:

acukda siyaset yapayım:KK53: bu sarayı düşürmediniz dilinizden kıskanıyormusunuz ayoll..bakın ne yapalımm tayyip gidicek eninde sonunda sonradan gelen cumhurbaşkanı orda oturmasınn

Niye düşsün ayol :KK53: sonraki c.başkanı kim olur bilinmez ama aklı olan orada yaşamaz..

Iyi yapmislar, ellerine saglik yapanlarin.
Bunda önce hep Beyaz Saray konusuldu, bundan sonra da Türkiye Cumhuriyet´inin Ak Saray´i konusulsun bakalim.

Bu sarayi yalnizca Cumhurbaskaninin mülkü olarak gören zihniyeti de ne anliyorum ne de anlamak istiyorum su saatten sonra.

Ben anlamiyorum bir tek biz de mi vicdan var bir tek bizim mi icimiz aciyor heslerle kuruyan derelere,nesli tukenen hayvanlara,peskes cekilip talan edilen ormanlara,sahillere? O vicdan bir tek biz de var sanirim.Her hafta sabuncubelinden gecerken icim aciyor yangin sonucu harap olan ormana.Ama bir tek biz de var sanirim o vicdan.

X