istatistik dersinden geçebilen var mı !!!!!

meryemnisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
207
2
48
arkadaşlar, 3 yıldır istatistik dersini veremiyorum,çalışmadığım için. çünkü çalışasım gelmiyor!!! eminim birçoğunuzun da arası yoktur.zaten bu sene değişen sistemden mağdur oldum, kayıt parasını bulmanın derdindeyken son günlere doğru yatırdım,sonra bi baktım sistem değişmiş. ne ders ekleyebiliyor ,ne de silebiliyorsun. ne saçma ki parayı yatırdım diye bu hakkımı kaybettim. şimdi yalnızca istatistik dersini vermenin peşindeyim. Aramızda bu dersi geçebilen varsa lütfen söylesin. nasıl çalıştı, nasıl geçebildi,

canım hangi bölümde okuyosun?ben işletme 3teyim.dün başladım ders çalışmaya bi de 9 ders aldım nasıl geçiceksem bende istatistik dersi yok.iki yıllık muhasebe okumuştum sonra acıktan 3ten başladım heralde ondan yok.bende maliyet muhasebesi yüzüne sıkıntıdayım ya

benimde istatistik yüzünden ilk okuduğum bölümde okulum uzamıştı nasıl geçtiğime gelirsek tüm kitapı yazarak çalıştım ve çıkmış soruları yuttum öle geçtim:)

gözünü seveyim maliyet muhasebesinin :))) bende işletme 3.sınıfım.istatistik 2. sınıftan takıntım. ne 2. sınıfta nede 3. de veremedim. Öyle itici bir ders ki , anlatılmaz yaşanır ancak :) tavsiyem akademik danışmanlık hizmetlerinde yüzyüze eğitim var,ben ilk defa yararlanmayı düşünüyorum bu ders yüzünden. aöf den mezun olabilen arkadaşlarım yüzyüze eğitimden faydalanmışlardı.

benimde istatistik yüzünden ilk okuduğum bölümde okulum uzamıştı nasıl geçtiğime gelirsek tüm kitapı yazarak çalıştım ve çıkmış soruları yuttum öle geçtim:)

çalışmak şart diyorsun yani. ah bi çalışasım gelse :))) şaka şaka . Anadolu üniv.'ni zengin ettim yıllardır. yazık günah o harç ücretlerine. Bu sene kararlıyım,inşallah geçeceğim. Tek umudum yüzyüze eğitim. seni de tebrik ederim ,bu dersi verebilmek her babayiğidin harcı değil..

tşk inş sende geçersin cnm allah yardımcın olsun bu dersten okadar çok korktuki gözüm artık dikey geçişle ikinci üniversite okumaya karar verdim baktim bölümlere uluslarası ilişkilerin hiçbir sınıfında istatistik yok ondan bu bölümü seçtim 3.sınıftan başlıyoruz okumaya derslerden kalınca alt sınıftan yada üst sınıftan ders ekliyorlar istatistiki eklerler diye korktum bu bölümü seçtim:)

keşke benim de bu dersten kaçabilme imkanım olsaydı.. bu sene sistem de değişti. adamların canı sıkılmış,eskisinden daha zor ve kafa karıştıran kredi sistemi çıkarmışlar. tek umudum yüzyüze eğitimdi. meğer başlayalı 1 ay olmuş!!! 17 kasımda dersler başlamış. ya bu ne hız. daha kitapları almadım,ocağın bilmem kaçına kadar alın diyorlar, ama 5-6 ocakta sınav varmış. bu ne saçmalıktır. sınav tarihlerini de değiştirmişler ya kahretsin. eskiden nisanın ilk haftasıydı,şimdi ise sınav kağıdı çıkmış bile..daha bandrolü yenilemeden,kitapları almadan. bu ne çelişki..sistemi anlamadan bir de sınav...Zamanında bitirmedik,şimdi süründürüyorlar işte böyle

İstatistikten dersanaeye gittim kendim çalıştım olmadı kaldım hep sonunda nette araştırma yaparken bi çocuğun murat dersanesi notlarını indirdim.birde öle deneyeyim dedim.o kadar pratik çözümler varki şaştım kaldım inanki.ve senelerdir hala o kişi kimse dualarımı alıyo :) link veriliyomu bilmiyorum ben yazim sana aofforum diye bi site orda istatistik bölümünde ayneko diye bi çocuk onun paylaşımlarının çıktısını al birde öle çalış.ben onun notlarına çalıştığım sene geçtim.İnşaAllah sende geçersin.Kalem oynatmadan bile cevabını bulacağın çözümler var o kadar yani :)

Allah razı olsun senden daha önceleri nerelerdeydin :))) hemen siteye girdim üyelik istiyor. üye oldum,aktivasyon mesajı bekliyorum ,bu pazarki sınavda kesin çaktım. senin tavsiyenle 2.sınavda veririm inşallah,ben de hem sana hem ona dua ederim :)))

maalesef o sitede bir sorun var, hala aktivasyon mesajı gelmedi,bende şans yok zaten...

arkadaşım geldimi sana aktivasyon kodu bende üye oldum bekliyorum bu gündür gelmedi, birde bu site kredili sisteme göre mi notları düzenlemişki yukarıdaki arkadaş yardımcı olsaydı bize

yok ne mümkün..ben de aramaya devam ettim ve bu siteye(Akretim | Af Paylam Platformu) üye oldum. aktivasyon maili hemen geldi. buradan ve e-kitaptan çalıştım.Şükürler olsun 85 bekliyorum...:))) çalışan mutlaka kazanıyor,ilk defa çalıştım ve kazandım ....darısı başına!

arkadaşm meşgl ediyorumö senide hep ama eger müsaytsen bana çalışma sistemini anlatırmısın . ben 2. sınıftayım bütün derslerimden geçer not aldım büyükl ihtimal geçicem hepsinden ama 1. sınıftan iktisat dersimi veremezsm 5.dönmden ders alamıyacm.sen nasıl geçtin iktisatı neler yaptın.birde mesela sylediğin siteden 2 farklı konu özeti indirdim şimdi ne yapmalıyım anlatır mısın bana.düz lise çıkışlı olduğum için anlamıyorum hiç yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…