İstanbulun her yerine temizliğe-ütü -yemek yapma

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar ist oturuyorum......istanbulun her yerinde evlere temizliğe gidiyoruz kardeşimle
referans verebilirim.........
ister temizlik ister ütü ister yemek...................

ihtiyacı olan varsa haber verirse sevinirim............krizden dolayı zor durumdayım

herkese sevgiler

Fiyatta anlaşırız şekerim

arkadaşlar fiyat piyasa fiyatının altında bilginiz olsun

ihtiyacı olan varsa fiyatta anlaşırız

arkadaşlar her evinize gelen arkadaşın güvenilir olması önemli değil mi sizce .......ona göre evinize temizlik için aldığınız bayanlara dikkat edin........

fiyat nedir acaba piyasa fiyatı bayağı pahalı da CADIARZU gerçi ben şimdiye kadar hiç almadım bayan ama güvendiğim birini almak istiyorum evim çok büyük 150 metrekare ve çalışıyorum güvenilir birini almak istiyorum ama fiyatta anlaşırsak bilgi verirseniz sevinirim. evim istanbul kartalda...

maltepeye haftada 3 yarım gün 300e gelirmisin

ben piyasa fiyatlarını bilmiyorum da
haftada 3 yarım gün 300. yarım günü 100 yapmıyo mu bunun ben mi yanlış anladım yoksa.
yarım güne de 100 çok diil mi ya

fiyat öğrenebilirmiyim...bahar temizliği yapılacak evim 130 m2

arkadaşlar erken haber verirseniz hem sizin hem bizim için rahat olur

Bayanlar ciddi değilseniz meşgul etmeyin lütfen

cnmm o haftada 3 yarım gün diyen arkadaşla konuşsana 300 tl çok iyi ücret benden söylemesi..ben doguda yaşıyorum burada tam günü en fazla 50 tl..

konuştum tatlım
bulmuş kendisi bilir

bende 23 yasındayım eşim çalışmıyo kardeşimle beraber evlere temizliğe gelebilirim.eşim işşiz çok ihtiyacım var yardımcı olun neolun fiyatta anlaşırız.

cnmm o haftada 3 yarım gün diyen arkadaşla konuşsana 300 tl çok iyi ücret benden söylemesi..ben doguda yaşıyorum burada tam günü en fazla 50 tl..

uuf yaa süpermişş valla keşke burada da öyle olsa
bende çalışıyorum ctesi bile
aslında ihtiyacım var birinin gelip ütüyü falan yapmasına evi toparlamasına çünkü yetişemiyorum ama fiyatlar o kadar yüksek ki beylikdüzünde haftada bir güne bile bütçe ayıramıyorum

bence cok fazla 3 yarım gun ıcın 300 tl sanırım arkadas cocuk bakıcısı aradıgı ıcın bu fıyatı vermıs.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…