Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy yaaa canım kaç gündür kısır çekiyordu yapsam mı yalnızda yenmez şimdi
Bu arada bi sedayı arasam ben iyi olacak
ayva didinnnnnn portakal var hala yaw ama mandalina ve ayva iyi fikir deriz tatlı yapıcaz birde tarif veririm ben
ne oldukı sedayı ne yapıcan kız he buarada seda kımdı ben bıraz balık hafızalıyımda bulsumadakı hatunların bıel adlarını unutum hahaha bı sen bı arzu aklımda bıde pelındı galıba
derız aa bak ayvanın ıcını oyucan ıcıne badee koyucan manyak olur hahaha ama bade ıscıl mı ne o hatunu koyucan dıcen hahahaha bıde yaslı teyze ve amca bulrusak tam olur yadrım ederız hahahaaahha
seda
Cadikazani elbiseli olan arkadaşşşş
Onunla spor salonuna gidecektik ama biz üyeliği iptal ettirdik malesef
Ayıp olmasın kız plan yapacaktır belki izinde çünkü
face çıkmıyorsuuunnn
ne güzel olurdu yakın olsak zaten sen anlattınya evini taşınsam mı acaba o taraflara deniz kıyısına doğru
ekledimmm
tasın ballaha kaynanmın yanında bı ev vardı satılık almıslar 50 bıntl adam sımdık ıcınede 20 bın harcıcak ev bıraz buyuk e drulmayıncada bıde zevkıne gor eyapıcak buranın bı kotu yanıvar evlerın tapusu yok 2b yasasını beklıyor herkez cıksın dıye ama cok gzueldır cıvıl cıvıl tek katlı dınce herkez gece kondu snaıyor ama aynı tatıl koyu gıbı
sen gel ben senı guldırım kuzum pazraa gıdelım
gidelim
Gidelimde dayak yemiyek sonraa
nereye gidiyorsunuz bakiiim
pazaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abı kıslık kaban arıyorum varmı hahahahahahah