İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

selamlar herkese
nasılsınız hanımlar keyifler nasıl herkeste bakem?
yeni bir buluşma varmı?plan-program varmıı

ben 2 hafta gibi agır bir grip atlattım,faranjit dedi dr.
sonra öksürük vs.
sonrasında temizlik yaptım halıları yıkamaya göndermişken
veee derkenn melihimi kreşe başlattım
alıştırma dönemi vs
5gün oyun grubuna gidiyor,bende kendime kalan vakit için spor düşünüyorum bakim

bizde haberler keyifler bu yönde
görüşmek üzere hoşcakalın

nasılsınız bakalım bugun haftasonu herkes nerelerde .. biz evdeyiz bugunn.. eşimi evde bulmuşken hazır buzdolabını çektirdim arkasını temizledim mutfak fayanslarını baştan aşağı komple cifledim sildimm ohh içim rahatladı valla :)) ama daha çok iş var yavaş yavaş yapıyom acelesi yok...

günaydın kısçeler:KK71:
sağol canım teşekkür ederim :KK70: bademciklerim iltihaplanmış canım, gece ateşlendim sabaha karşı 5'te hastaneye gittik serum falan verdiler. şimdi daha iyiyim Allah'a şükür..
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.banada olmuştu aynısı 10tane iğne yemiştim:KK59:
nasılsınız bakalım bugun haftasonu herkes nerelerde .. biz evdeyiz bugunn.. eşimi evde bulmuşken hazır buzdolabını çektirdim arkasını temizledim mutfak fayanslarını baştan aşağı komple cifledim sildimm ohh içim rahatladı valla :)) ama daha çok iş var yavaş yavaş yapıyom acelesi yok...

bahar temizliği var sanırım bizdeki bitti allaha şükür:KK66: sana kolay gelsin

günaydın kısçeler:KK71:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.banada olmuştu aynısı 10tane iğne yemiştim:KK59:

bahar temizliği var sanırım bizdeki bitti allaha şükür:KK66: sana kolay gelsin
evet canım ohh siz erken bitirmişsizniz valla ne güzel baharın tadını çıkartın şimdi ne güzell sağol ...
Günyadın kızlarrr kimse yok mu??
günaydın cnm fazla kimse uğramıyo artıkk :KK43:
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN HANIMLAR :KK71::KK71::KK71:
günaydın cnm bnmmm

kesin burayada çilek eklmiştir dedim . doğru tahminn:KK9:

tünaydıııın canlarımm .. gece beşik sallayan şahıs benim :KK70: valla 1.5 senedir uykuda neymiş artık unuttum diyorum ve hayalim oldu artık şöyle sabaha kadar aralıksız uyuyabilmek :)) Ama Allah öyle bir sevgi vermişki Anne ye herşeyy unutuuyor, kızamıyorsun yine seviyosun .. Karşılıksız beklentisiz sevgi bu keşke herkesi böyle sevebilsem bana ne yaparlarsa yapsınlar yine sevebilsem ...

hayırdır inş. kuzum bi derdin, sıkıntın mı var :KK59:
yok canım iyiyim allaha şükür:KK34:
tünaydıııın canlarımm .. gece beşik sallayan şahıs benim :KK70: valla 1.5 senedir uykuda neymiş artık unuttum diyorum ve hayalim oldu artık şöyle sabaha kadar aralıksız uyuyabilmek :)) Ama Allah öyle bir sevgi vermişki Anne ye herşeyy unutuuyor, kızamıyorsun yine seviyosun .. Karşılıksız beklentisiz sevgi bu keşke herkesi böyle sevebilsem bana ne yaparlarsa yapsınlar yine sevebilsem ...

çalışsaydın böyle demezdin ama 7buçukta kalkıyom ben hergün:KK59:

kıyamam sana ben cnm bilirim sabah kalkmak zordur ama üzülme emek veriyosun karşılığını alırsın mutlaka ...

X