Kız 2 gün boyunca yokken ailesi polisi aradımı acaba? Belki kızın ailesine haber verildi kaçıranlar tarafından.. Evlensin gitsin dendi belki.. İnşallah kız şikayetçi olur.. Yada olmuştur.
Haberin tümünü okumuştum, evet kızın babası polisi aramış, ama insan düşünmeden duramıyor yani acabalar oluşuyor işte..Bu ne ya... Korku filmi gibi. Şimdi bi iki tanesine 1-2 yıl verilir diğerleri salınır yine. Bu tiplerin bi iki yılla da bi anda aydinlanip insana donusmesini beklemiyorum ben. Bugün Zeyno yarın bi başkası. Zihniyeti pis yaratıklar.
Haberin tümünü okuyun.
Haberin tümünü okumuştum, evet kızın babası polisi aramış, yorum yazarken garip olmuş,ama insan düşünmeden duramıyor yani acabalar oluşuyor işte..
Arandigi yaziyor. Tabi simdi işin içine akraba girince insan tedirgin de oluyor. Ya oturup anlaşma yoluna girilicek ya da kan çıkacak. Bu olayın ortası yok bence. Umarım aile şikayeti geri almaz.Haberin tümünü okumuştum, evet kızın babası polisi aramış, ama insan düşünmeden duramıyor yani acabalar oluşuyor işte..
İnşallah çekmezler.. İnsan okurken tedirgin olup, bazı cümleleri seçemiyor.. Teşekkür ederim dikkatiniz için..Arandigi yaziyor. Tabi simdi işin içine akraba girince insan tedirgin de oluyor. Ya oturup anlaşma yoluna girilicek ya da kan çıkacak. Bu olayın ortası yok bence. Umarım aile şikayeti geri almaz.
ne kadar doğru yazmışsınDüşmanlarını uzakta arama hep yakındadır ,
artık hapishanedede akrabalar ziyarete gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?