- 21 Eylül 2016
- 234
- 208
- 53
- 28
- Konu Sahibi yasmingncc
-
Selam kızlar, Belki eski konuma cevap yazanlar bilir artık başlamayı düşünüyorum ama hala iyi bir yer bulamadım.
İstanbulda ününü duyan, giden memnun kalan önermek istediği yer olan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum..
Ne kadardır yaptırıyorsunuz acaba çünkü bir süre sonra geri tüylenme oluyormuş sanırım. Yüzünüzü de yaptırdınız mı? eğer iz kalmıyor diyorsanız ben yüzden başlamak istiyorum..
Güven veriyor gerçekten facebook profillerini ziyaret ettim 20 yıldır uzman olarak yapıyorlarmış değerlendirmelerde iyi bakalım, şuan 2 şık arasındayım biri an estetik diğeride süsen güzellik. Konunu göremedim etiket atma şansın varmı?
Güven veriyor gerçekten facebook profillerini ziyaret ettim 20 yıldır uzman olarak yapıyorlarmış değerlendirmelerde iyi bakalım, şuan 2 şık arasındayım biri an estetik diğeride süsen güzellik. Konunu göremedim etiket atma şansın varmı?
İğneli epilasyon da bittiğinde bir daha çıkmıyor,kuzenim 20sene önce yaptırdı bitti ve çıkmıyor, ben onun yerine lazer yaptırdım şimdi hala kalanlar bitsin diye uğraşıyorum igneliye başladım bağdat caddesi Caddebostan da arkadaşımın tavsiyesiyle gittim temiz güler yüzlü biri canan hn, ckm karşısında salonun adı eleiaNe kadardır yaptırıyorsunuz acaba çünkü bir süre sonra geri tüylenme oluyormuş sanırım. Yüzünüzü de yaptırdınız mı? eğer iz kalmıyor diyorsanız ben yüzden başlamak istiyorum..
Selam kızlar, Belki eski konuma cevap yazanlar bilir artık başlamayı düşünüyorum ama hala iyi bir yer bulamadım.
İstanbulda ününü duyan, giden memnun kalan önermek istediği yer olan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum..
fiyatı ne kadar?Süsen guzellik merkezine gittik igneli lazer islemini ilk kez yaptirdik cok ama coook memnun kaldik sonunda guvenilir bir yer bulduk kesinlikle tavsiye ederim.
Dakika fiyatini dilerseniz onlar versin burdan reklam gibi olmasin. Ama baya uygun diyebilirim :))fiyatı ne kadar?
peki teşekkürler :)Dakika fiyatini dilerseniz onlar versin burdan reklam gibi olmasin. Ama baya uygun diyebilirim :))
Süsen güzellik merkezine devam ettiniz mi acaba sonucu nasıl oldu anlatabilirseniz çok sevimirimSüsen guzellik merkezine gittik igneli lazer islemini ilk kez yaptirdik cok ama coook memnun kaldik sonunda guvenilir bir yer bulduk kesinlikle tavsiye ederim.
Evet devam ediyoruz ama artik 2 ayda 1 falan gidiyoruz baya azaldi cunku.Süsen güzellik merkezine devam ettiniz mi acaba sonucu nasıl oldu anlatabilirseniz çok sevimirim
Nisanda başladik ilk iki tur cok calistik cunku ben jilet ve tüy dökücüler kullanmistim kıl köklerini beslemişim farkinda olmadan her kökten ikişer üçer kıl çıkıyordu şimdi salı günü son tura başlayacagız. igneli epilasyonda tekrar kıl çıkmaz çünkü kökleri kapanıyor ben yüzümü de yaptirdim biyik kismi hafif cenede vardi o da cimbizdan dolayi oldu cimbiz vurunca sertleştiler şuan da bir sikintim yok cok sukur açikcasi iş sabir isteyen bir iş vazgecmezseniz biter bir yerinizi kalemle cizin ve o bölgeye iki tur yaptirin denemek icin farki görün baktiniz sonuc var devam ederseniz
İzmirde ilayda guzellige gittim ben. Ajda hanim yapti islemlerimi. Hem eli cok hizli hemde fiyatlari guzel. 3 aydan fazladir gitmiyorum şuan da bitti tuylerim. Cok sukurİzmir'de nereye yaptırdığınızı öğrenebilir miyim bende izmirdeyim iz leke kalmasından çok korkuyorum yüz bölgesi olduğu için cevap verirsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?