- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
Kızlar iyi akşamlar bir aylığına İstanbul’a geldim Avrupa yakasında önereceğiniz pazar varmı Beylikdüzü hariç oraya gittim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize tek tek tskler yarın Bakırköy’e gideceğim inş çok saolun
Ayyy canım çekti.Bakırköy pazarı favorim. 3 lira 5 lira derken 200 300 lira harcayıp çıkıyoruz :)
Sabah erken saatlerde gidin bence. Yarın da hava güzel öğleden sonra adım atılmaz orada.
Yaa nasıl gitmezsin Bihter Ziyagil bile bakırköy pazarından yapıyor alışverişiniAyyy canım çekti.
Ben hala gidemedim şu meşhur pazarlara.
Koskoca İstanbul'a gelmişim Mall Of tan başka yerden alışveriş yapamadım daha. Gittiğim yerler zaten Diyarbakır da da vardı.
Ya ne güzel bende kaç kere geldim ama hiç gitmedim pazarlara çok istiyorum ya inşlh kısmet olur gerçi biz Anadolu yakasında kalıyorduk var mıdır orda daYaa nasıl gitmezsin Bihter Ziyagil bile bakırköy pazarından yapıyor alışverişiniçık Mall Of tan, halkın arasına karış biraz.
Bir arkadaşımızın annesi urfadan kızını görmeye gelmişti. Yanında da tekne kazıntısı 2 yaşında bebe. Kadına ayıp olmasın diye hoşgeldine gittik. Yarım saat sonra siz çocuğa bakın ben bi pazara gidicem diyip gitmişti![]()
İstanbulda kaldığı her gün çocuğu bize kilitleyerek farklı bir pazar gezdi kadın. Azıcık örnek al diye anlattım![]()
Vardır mutlaka tavsiye veren çıkar. 10 liraya aldığım kotu 2 yıldır giyiyorum rengi bile atmadı valla. Bazen çok iyi mallar çıkıyor.Ya ne güzel bende kaç kere geldim ama hiç gitmedim pazarlara çok istiyorum ya inşlh kısmet olur gerçi biz Anadolu yakasında kalıyorduk var mıdır orda da
Yaw benim Johnny hep oyalıyor. "Bekle müsait zamanda seni götürcem,ben çocuklarla parka bi yere götürürüm. Sen rahat rahat gezersin diyor da" nerdeee?Yaa nasıl gitmezsin Bihter Ziyagil bile bakırköy pazarından yapıyor alışverişiniçık Mall Of tan, halkın arasına karış biraz.
Bir arkadaşımızın annesi urfadan kızını görmeye gelmişti. Yanında da tekne kazıntısı 2 yaşında bebe. Kadına ayıp olmasın diye hoşgeldine gittik. Yarım saat sonra siz çocuğa bakın ben bi pazara gidicem diyip gitmişti![]()
İstanbulda kaldığı her gün çocuğu bize kilitleyerek farklı bir pazar gezdi kadın. Azıcık örnek al diye anlattım![]()
O zaman sana güzel bir haberim var. Bakırköy pazarının tam üstünde küçük bir lunapark var :) götürsün bebeleri orada oynasınlar işte.Yaw benim Johnny hep oyalıyor. "Bekle müsait zamanda seni götürcem,ben çocuklarla parka bi yere götürürüm. Sen rahat rahat gezersin diyor da" nerdeee?
Kimsem yok benim çocuklara 2 saat göz kulak olman mı?
Kadayıf getirim bak memleketten gelirken. Hemi de fıstıklı![]()