• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu canlar İftaraaa gidiyoruzzzzz....

Ya kızlar öyle tarihler buluyorsunuz ki:19:

Bi önceki buluşmada tatildeydim,27'sinde de Ankara'ya gidiyorum Bayram için

sanırım bu sebepten dolayı gelemiyorum..
:5:

offf offf biz yine gelemiyoruz yaa eşim gündüze gidiyor ama 8de çıkıyor işten eve gelmesi 15dk falan artı anadolu yakasındayız eşim işten çıkıp eve gelip biz karşıya geçene kadar siz evlerinize gidersinizzzz

canım yaaçok uzaksınız siz seninle inşallah bayram sonrası buluşmasındaa tanışırızz

len benım eşimi nıye saymıorsun ha de bakem bak bahcenın organık sebzesını toplayıp getırmem sana haaa şömineyi unutuum haa:d hahaha ınsalllah gelıcez :D bu hafta sonu olucak dıye cok korktum bu hafta sonu doluydum ıyıkı 27 sındeymıs:D sevındıık oldum :D

siz gelmeden hiç olabilirrrrrr?
sizi gönülden saydım ben yawruuu azrayı da getircen mi

kizlar nasilsiniz:3: maalesef bende gelemiyorum :5::5: umarim guzel bir aksam gecirirsiniz... diger bulusmada gorusuruz fazla arayi acmayalim ama:118:

Haftasonu eyüpteydim bakın orası da olabilir en azından sultanahmet gibi değil. :37::37:
kalabalık ama bayanlar için gidip görülecek çok yer var :46:

bu hafta sonu bayram haftası tatiline geldiği için sanırım katılım olmayacak kızlar
Üzücü keşke geçen hafta düzenleseydik kısmet
bakalım katılım olmazsa iptal edelim fikrindeyim çünkü kimselerde yazmıyor

Bu arada eyüpde olabilir ama ben hiç bilmiyorum birisinin oraganize etmesi lazım ben bildiğim yer sultanahmet diye teklifi orası yaptımmmmmmmmm
biliyorsanız eypde bir yer ve rahat ederiz diyorsanız neden olmasııııınnnnnnnnnnnn

Şimdi Deryayla konuştum buluşma iptal kızlar.Topik kapanabilir.
Bayramdan sonra görüşeceğiz inşallah.

Son düzenleme:
Back