• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu canlar İftaraaa gidiyoruzzzzz....

Deryacik

...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
7.731
10
156
37
İstanbul
slm kızlar yine ben ve yineee buluşmaaaa

Ramazan ayı girince malesef buluşmalara ara veriliyor
Bizde ramazan önce demiştik zaten bi iftarda buluşuruz diye
Güller topiğimizin güllerikahramanları buradan yazışırsak daha iyi olur diye düşündük aliciyle beraber
Ve konuyu açıyorum
Gelmek isteyen herkese soframız gönlümüz yüreğimiz açık olacak
Yeni kişilerle tanışmayı bizde çok istiyor ve seviyorum
Eşli veya eşsiz nasıl isterseniz bekliyoruz herkesi
Ben ve tanıdığım diğer arkadaşlarım eşleriyle gelecekler bildireyimm

Sanıyorum mekan sultanahmete yakın bir yerlerde olur
Tek ricam lütfen kesin bir bilgi verin bana rezarvasyonu ona göre yaptırayım

Bu arada benim tanıdığım bir mekan var
Orayı tavsiye ederim sırf rahat edebilmemiz için ve nazım geçeceği için
Fikri olan varsa benim burada paylaşsın ayrıntıları yine yazarım

Şimdi o güzel ben geliyorumlu parmakları saymak istiyorum:42::42::42::42::42:

Tarih: 27 ağustos cumartesi
satti konuşuruz artık

Son düzenleme:
Bende eşimle katılmak isterim. yalnız kimler eşleri ile gelecek tek başına da kalmasını istemem açıkçası :71:

konuya direk damladım valla eşsizim ama baskı var napim eşsiz şekildede olsa gelcem tabisi yoksa sonum ne olur:1::1::1:

slm kızlar pasaklım neden gelemiyorsun yaa hala ev hapsi sürüyor mu:14:
ceydaya ulaşmaya çalışıyormusun alici
bu arada benim ve inşallah pehlim ve eşi geliyorlar kızlar

canım tarih yazıyor ilk mesajımda

yer sultanahmete yakın gülhanede diyim ya da
ben size kroki çizer eklerim müsaitsen bekliyoruzzz:77:

yok canım,ev hapsi 2 gün sürdü sadece:1: şeyyy,benim nişanlımın yemin töreni olacak ayın 26sında yani cuma günü.2 günlük evci izni kullanıp pazar günü de geri dönecek.o sebeple cumartesi gününü onunla geçiririm:26: bayram öncesi olduğu için de bana bayramlık alacaklar,o yüzden buluşup alışveriş yapmamız falan gerekiyor.zaten hiç işimiz olmasa da akşam geç saate kadar onunla vakit geçirmek isterim,özledim de azıcık,yani aslında çok özledim işte:17: ama eğer izin daha uzun olursa cumartesi iftara gelip pazar veya pazartesi de nişanlımla buluşurum.gerçi yemin törenine de gideceğim için 3 gün peşpeşe geç saate kadar dışarıda olmama izin çıkar mı bilmiyorum:44:

yok canım,ev hapsi 2 gün sürdü sadece:1: şeyyy,benim nişanlımın yemin töreni olacak ayın 26sında yani cuma günü.2 günlük evci izni kullanıp pazar günü de geri dönecek.o sebeple cumartesi gününü onunla geçiririm:26: bayram öncesi olduğu için de bana bayramlık alacaklar,o yüzden buluşup alışveriş yapmamız falan gerekiyor.zaten hiç işimiz olmasa da akşam geç saate kadar onunla vakit geçirmek isterim,özledim de azıcık,yani aslında çok özledim işte:17: ama eğer izin daha uzun olursa cumartesi iftara gelip pazar veya pazartesi de nişanlımla buluşurum.gerçi yemin törenine de gideceğim için 3 gün peşpeşe geç saate kadar dışarıda olmama izin çıkar mı bilmiyorum:44:

anladım canım bu kez seni izinli yapalım hadi nişanlınla vakit geçir bol bol:71::71::71:

herkesler davetlimi kızlar
Tabiki canım bekleriz:42:
öm gönderdim ben ona ama internete giremiyor heralde,bende arayayım bir:40:
nezaman nerdesiniz????
bakayım ben müsaitmiyim o gün, bende gelmek istiyorum.

Bekleriz canım:42:

deryacık ve pehlinin eşleri geliyor diye biliyorum tatlım gel sende:71:

Tamam ozaman bende eşimle konuşurum kırmaz ama bi aksilik çıkmazsa gelmek isteriz detayları menüyü falan konuşursunuz..
Biz orada Çara diye bi cafeye gitmiştik. 35 TL Fix menü güzel ama sultanahmetin içinde kalıyor. :21::21:

Tamam ozaman sevindim gelmelerine.
ama şey diyecektim orada bence sonrasında bişey yapamayız yemekten sonra herkes dağılmak zorunda kalacak. :30:
çünkü inanılmaz kalabalık oluyor herkes bi yere dağılacak :59:

heeee ben gelemem 27 sinde.
Goncam gelicek inşallah Türkiye'ye o gün:4: aynıgün İzmir'e kaçııcaz inşallah:32:
size şimdiden iyi eğlenceler

len benım eşimi nıye saymıorsun ha de bakem bak bahcenın organık sebzesını toplayıp getırmem sana haaa şömineyi unutuum haa:d hahaha ınsalllah gelıcez :D bu hafta sonu olucak dıye cok korktum bu hafta sonu doluydum ıyıkı 27 sındeymıs:D sevındıık oldum :D

len benım eşimi nıye saymıorsun ha de bakem bak bahcenın organık sebzesını toplayıp getırmem sana haaa şömineyi unutuum haa:d hahaha ınsalllah gelıcez :D bu hafta sonu olucak dıye cok korktum bu hafta sonu doluydum ıyıkı 27 sındeymıs:D sevındıık oldum :D

offf offf biz yine gelemiyoruz yaa eşim gündüze gidiyor ama 8de çıkıyor işten eve gelmesi 15dk falan artı anadolu yakasındayız eşim işten çıkıp eve gelip biz karşıya geçene kadar siz evlerinize gidersinizzzz

Back