İstanbullu Bayanlar Buluşma Yolcusu Kalmasın

biz başakşehirden gelicez deryayla bizim için airport daha önce oluyo yola göre :)
ben biliyorumyani orayı şu çoban çeşmedeki değilmi?

yenibosnada işte metroport bahcelievlerde airport yenibosnada bence orası daha uygun airport olsun yaw saat flnda söyleyiverinde haberimiz olsnsempatiksalakcinni

evet evet airport olsun :)

saat 12:30 demiş derya

ben hala yusufu ayarlamdım sempatiksalakcinni
nereye bırakıcam-tatlicadiarzu-

ben air portu bilmiyorum...metro sanırım çok uzakmış ona bu durumda katılamayacağım kızlar...metroport olacak sanmıştım herkese de öyle söylemiştim..sizlere iyi buluşmalar..

metroportla arasını yazmıstım sadece 2 durak oda yol uzerinde metroport cok kucuk ve sıkıcı benimde evime 5 dk yurume mesafesi ama neresi olursa oraya gelirim ben saati görmemişim kızlar kusura bakmayın :icecream:

ben air portu bilmiyorum...metro sanırım çok uzakmış ona bu durumda katılamayacağım kızlar...metroport olacak sanmıştım herkese de öyle söylemiştim..sizlere iyi buluşmalar..

canım ikisinin arası çok yakın zaten 2 durak
ve inan ortam olarak çok daha iyi
kimlere söylemiştin bilmiyorum ama ilk sayfaya yazdık yeri tekrar
Erken sayılacak saatte buluşuyoruz ki akşama işi olanlar gecikmesin ama yinede sen bilirsin

hayır canımuzak değil
yenibosna metro durağında indiğinde kime sorsan gösterir çok kolay bir yerdea.s

gelicek lanlar deryanın cep numarasını alsada
ortak biryerde buluşabilsek

gelicek lanlar deryanın cep numarasını alsada
ortak biryerde buluşabilsek

cep numarası bilmiyorumkismile
Ben airportta bir yer belirlerim orada toplaşırız
Sonra hep beraber uygun bir yere geçeriz daha iyi olur
Mesela girişde buzpistinin yanında MADO var orada çay yudumlayıp bekleşelim derim:kahve::lepi:kaydirigubbakcemile4
Geleni kucaklarızolumunekankayizsmile

cep numarası bilmiyorumkismile
Ben airportta bir yer belirlerim orada toplaşırız
Sonra hep beraber uygun bir yere geçeriz daha iyi olur
Mesela girişde buzpistinin yanında MADO var orada çay yudumlayıp bekleşelim derim:kahve::lepi:kaydirigubbakcemile4
Geleni kucaklarızolumunekankayizsmile

:sm_confused: a.s

Back