İstanbulda oturan İstanbulu iyi bilen bayanlar yardım edermisiniz ? :44: Ben İzmirde oturuyorum önümüzdeki günlerde İstanbula gelicem bir arkadaşıma sürpriz için ama yolları çok iyi bilmiyorum hatta tek başıma ilk gelişim olacak Ben atatürk havalimanından 1 levente gitmek istiyorum hangi yolu kullanabilirim nasıl gidebilirim bana yardımcı olabilirmisiniz ??
Hayatım levent tarafına nasıl gidilir bilmiorum yani hiç gitmedim levente ama sen google earth dan yardım alabilirsin sokak sokak gösteriyor... Ama sanırsam metroyla yenibosnaya gelmen gerekiyor oradan gitmen gerekiyor ama yanlış yönlendirmiyim tam bilmiyorum internetten bir araştır istersen şekerim.. (Metro, Atatürk havaalanı TAV'ın altında canım)
Canım senin için İETT sitesinden nasıl giderim sayfası var İETT - Oraya Nasıl Giderim ? burdan soldaki neren nereye kısmına yazarsın atatürk hava limanı ve 1. levent diye zaten ilk birkaç harfi yazınca hemen seçenek olarak çıkıyorlar,bende merak edip yaptım aramayı ,ama link olarak yollayınca sıfırlanıyor sayfa,5 tane alternatif çıktı ama hepsindede havaalanından yenikapı ordanda levent otobüslerini öneriyor,tabi bunlar değişik numaralarda otobüsler,umarım yardımcı olabilmişimdir,sana iyi yolculuklar canım :97:
canıım çok teşekkür ederim havaalanından otobüsle taksime ordanda metroyla levente gidicem artık kesinleştirdim. Metroya ve otobüse ne basılıyor nereden temin edebilirim onları ??