Istanbullu Arkadaşlar Bi önerim Var!!1

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
arkadaşlar hepimizin bir çok ve birbirinden güzel el emekleri var. bunları bi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. eğer sizler de benim gibi düşünüyorsanız bi fikrim var. birçok defa internetten satış yapmayı düşünmüş arkadaşlar olmuştu bizler de tabi. ama netten alışveriş yapmak çoğu insana cazip gelmiyor. özellikle de türk insanı bir şey alacağı zaman ellemek, denemek falan istiyor.

benim aklıma gelen şu. dükkan kiraları falan malum çok yüksek. ama mesela benim evimin yakınlarında 1200 ytl ye kiralık bi dükkan var. evet kira yüksek ama dükkan 2 katlı ve çok büyük bir dükkan. kendi el emeklerimizi stand tarzında bu dükkanı bölerek satarsak ve dükkan sahibiyle bu şekilde bi anlaşma yapabilirsek en az 10 tezgahın sığabileceği bir dükkan. bu bir örnek.özellikle semtleri birbirilerine yakın olan arkadaşlar böyle bir işe girişebilirler diye düşünüyorum. ben 4.levent- çeliktepede oturuyorum. bu düşünceme ortak olmak isteyen arkadaşlar olursa bir nevi kapalı el işleri pazarı yani daha ciddi bir şekilde daha uygun fiyata dükkan aramaya başlarım. el ilanlarıyla da reklamımızı yaparsak bu şekilde bir kazanç yoluna gidilebileceğini düşünüyorum. ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum. :enbuyukkk:

harka bir fikir canım çok güzel düşünmüşsün bende aynı şeyi düşünüyorum aslinda ama ben anadolu yakasında oturuyorum o yüzde sıkıntı olur benim için ama avrupa yakasında oturan hanımlar için büyük fırsat olabilir.şimdiden kolay gelsin

bencede süper ama cnm bende anadoluyakasındayım fırsat olbilir bizde anadolu yakası olarak düşünebiliz aslında

arkadaşlar benim için farketmez anadolu yakasında da gerçekleştirebiliriz

arkadaşlar bu önerimizi satıyorum alıyorum bölümündeki arkadaşlara da duyuralım birilerine ulaşalım ki hep beraber kararlaştıralım ama lütfen kulak arkası etmeyelim çok başarılı olabiliriz

Anadolu yakasında olursa çok güzel olur. Bunu yapacak etrafımda çok kişi var. Kurs şeklinde öğrenmek isteyenlerede yardımcı olabiliriz. Örn; Ahşap boyama, Kurdele Nakışı, Örgü, ığne oyası.... böyle uzayıp gidebilir.

süper bir fikir ben avrupa yakasında oturuyorum bende katılırım ama herkez tehgahının başında kendimi duracak bende kişiye özel otomatik nakış makınasında nakışlar yapıyorum

liste oluşturalım arkadaşlar herkes yaptığı işi -satacağı ürünü ve oturduğu semti yazsın toparlayalım bi bakalım neler çıkacak elimize

dükkanın adını da kadınlar kulubü koyarsınız artık:) öneri çok hoş, alakam olmasa da tebrik ederim.

arkadaşım önerin çok harika sana hayalimdeki iş desem abartmış olmam istanbul fatih semtinde oturuyorum tığişi örgüler ve bebek odası süsleriyle ilgileniyorum hepimiz için hayırlı olur inşallah

canım ben satıyorum -arıyorum bölümündeki istanbullu hanımlara senin iş önerin hakkında bilgi vermeye çalışıyorum

arkadaşlar son durun nedir açıyomuyuz el işi pazarımızı?ben havlu süslemesi yapıyorum anadolu yakasında ortak nokta buluruz

arkadaşlar kimseden ses çıkmıyor ki buv kadar az kişiyle olmazzz hepiniz arkadaşlara duyurun

bayanlar kimseden ses çıkmıyor şöyle yapalım. bu işi yapmayı gerçekten isteyen arkadaşlar varsa bi gün buluşup ayrıntılarını iyice konuşalım ve artık adım atalım

canım bende varım guclubacismile bence süper bişe bi kararlaştırın olur bende istanbul gültepede oturuyorum

harika düşünmüşsünüz bn kocaelideyim burası için benim de aklıma gelmişti.
size yardımım dokunamıyor ama sırf tebrik etmek için dayanamadım yazdım. umarım gönlünüzden geçenin daha daha iyisini yaparsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…