istanbul'la ilgili bi sorum var yardim

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
kizlar, benim yarin 09:50' de sabiha gokcen' de uçağim var, Taksim'den havataş'a binip gitcem. sizce yol ne kadar surer. trafik o saatlerde nasi olur. yarim saatte bi servis var 07:30' a binsem yetisir miyim. istanbul'da yasamiyorum. yardim edin.

İmkansıza yakın trafiğin en yoğun olduğu saatte çıkıyorsun, en geç 6.30 Havataş'ına bin. Nerede kalıyorsun şu an ?

kizlar, benim yarin 09:50' de sabiha gokcen' de uçağim var, Taksim'den havataş'a binip gitcem. sizce yol ne kadar surer. trafik o saatlerde nasi olur. yarim saatte bi servis var 07:30' a binsem yetisir miyim. istanbul'da yasamiyorum. yardim edin.

Sabah ezanını müteakiben yollara düş. Sonuçta meridyen değiştireceksin :KK66:

Biraz vahim, ben olsam hiiiç riske atmam kendimi 6 Havataş'ına binerim. en geç 8.50'de orada olmanız lazım. Erken gidip orada beklemek yolda strese girmekten daha iyidir. Yarın hem pazartesi trafiği de olacak. Siz de bence hiç kendinizi zora sokmayın, 6 Havataş'ına binin, trafiğe bulaşmadan varırsınız. 7.30'a filan binerseniz unutun uçağı :stop:

Biraz vahim, ben olsam hiiiç riske atmam kendimi 6 Havataş'ına binerim. en geç 8.50'de orada olmanız lazım. Erken gidip orada beklemek yolda strese girmekten daha iyidir. Yarın hem pazartesi trafiği de olacak. Siz de bence hiç kendinizi zora sokmayın, 6 Havataş'ına binin, trafiğe bulaşmadan varırsınız. 7.30'a filan binerseniz unutun uçağı :stop:
Teşekkürler

Offf sakin kendinizi riske falan atmayin sakin. Tam trafik saati. En iyisi 5 6 gibi havatasa binmek..

cnm ben avrupa yakasından anadoluya gecıyorum saat 5.45da yola cıkıyorum metrobusle ve otobusle anca okuluma 7de varıyorum. metrobusle gecmeme ragmen dusun.. sende erken cık yola

Sakın 7:30 da bineyim deme. :KK43:
Ben sabahları 15 dakikalık yolu bile yarım saatte gidiyorum.
Bir saat önce orada olman gerekiyor zaten.
Riske girme 6:00 da bin havataşa

Teşekkürler kizlar ya metroyla taksime gitcem. Metro 6 da mi basliyor. 7 ye binden cok mu geç olur

Teşekkürler kizlar ya metroyla taksime gitcem. Metro 6 da mi basliyor. 7 ye binden cok mu geç olur

Hem de cok gec olur. Benim evim taksime otobusle 15 dakika uzaklikta ama trafik saatine denk geldigim zaman offf 2 saat sürüyor. Taksim trafiği o derece pis yani. Aman diyeyim. 5te falan ciksaniz bence çok daha iyi olur..

Kızlar teşekkürler. 6 da metro başlıyormus. 7 taksime anca varirsam. 7 havataşa binden cok mu geç olur.

Saat 6.30 da kalkacak Havataş'a bin 6 da binersen çok erken gidersin, 7 de binersen geç kalırsın.

Valla sıkıntı . 6 da başlar metro da. Geç olabilir gibi. 5 buçuk havatasina binmeni tavsiye ederim. Trafik bir sikissa, 2 saate anca varırsınız. Hem işlemler felan derken. Anca yani, erken gitmek karlidir, sıkma canını. Ben ankara da yetisemedim uçağa kaza olmuştu yolda. Olabilir her türlü şey, sonra olduğun sinir, ödediğin para cabasi. Keşke daha erken ciksaydim dersin kendi kendine. Erken varirsan da sabiha gökçen ucuz zaten diğer havalimanlarina kıyasla. Tabi iç yani 2.kontrolden geçince vardığın mekanlar. :KK53:Kahve felan 5 liraydı dergi de alırsın yanına.

Bayrampasadan 6da metroya binsen yarim saat yirmi dakikada taksimde olursun bir saat surmez yani ama taksimden sonrasini bilemiyorum

X