Istanbull duy sesimi... Istanbul ve istanbul' lular....

kızlar kusura bakmayın ben rahatsızım biraz gelemicem halbuki çok istemiştim yaa
inş. ertelenirde haftaya falan o zaman gelebilirim
size iyi eğlenceler diliyorum ve çok öpüyorum

kimseden ses çıkmadı konuyu açan arkadaşa özel msj attım topiğe bile uğramadı alici-bjk geçmi,ş olsun cnm bence zaten buluşma haftaya ertelendi eğer haftaya katılım olucaksa tabi

Herhalde bu dünyada bi enayi benim salak gibi gittim buluşmaya tabi bi Allahın kulu yok buluşmayı organize eden arkadaş bile yoktu madem gelmiyceksiniz haber verin bari bu lafım haber veren arkadaşlara değil tabi ama hata bende bu buluşmanın olmayacağı en başta belliydi zaten ama ben gene salak kafam gidip bekledim orda çok iyi bir ders oldu bu bana.

canım bır enayı sen değilsin.. bende geldim bugun starbucksa.. ama saat 3 civarıydı.. etrafa ıbakındım ama anlaşmadığımız için malesef kimlerın olduğunu tahmın edemedım... orda bir kişi oturuyordu esmer biri yoksa o sen mıydın ???? bende eşimle geldim beyaz bir kazak vardı üzerimde.. belki hatırlarsın... keşke tam olarak anlaşsaydık ((( geldık ama görüşemedık ((

Ben tam 14:08 de ordaydım hatta acaba geç mi kaldım diye düşündüm bide ama 14:00 14:30 arası denmişti bende üçe kadar bekledim sonrada gerisin geriye eve döndüm

cnm benim çok üzüldüm yaa keşke gelseydim ben hastaydım ama yinede gelseydim çok kızdım kendime.kendi adıma çok özür dilerim hayatım

cnm benim çok üzüldüm yaa keşke gelseydim ben hastaydım ama yinede gelseydim çok kızdım kendime.kendi adıma çok özür dilerim hayatım

Geçmiş olsun canım hastalık bu keyfinden gelmemiş değilsin ya sağlık herşeyden daha önemli sonuçta.:

bnde buluşmanın olmayacağını biliodum ama evim çok yakın olduğundan profiloya geldim öle bir turladım ama ne telefon numarası aldık ne bişey kimseyle haberleşemedik ben kimse gelmez sanmıştım şimdi üzüldüm keşke telefon numaralarımızı alsaydık

kızlar telefon almadan görüşmeye gidilir mi ya neyse bence kesin gelicek olanlar kendini ayarlasın yapalım haftaya bir buluşma

özlemmmm,demek sende geldinn
ben tam 2 gibi en alttaki amazon kafeye baktım bir seni tanıyordum gözüm seni aradıı
hani seni görsemm direkk gelcemm.kalabalıktıda ortam
o kattaki mudoya girdim,melih hayvanlara baktı pet shopta derken yarım saat geçmiştir tekrar bakındım yine seni göremedim
döndük eve zaten.
senin telin vardı bende keşke arasaydık birbirimizi!!!

kızlar gelemediğim için çok özür dilerim.
Çok yakın bir arkadaşım o gün doğum yaptı ve doğumu 17 saat sürdü.
sancılar içinde bir gece geçti ve ertesi gün onu yalnız bırakmak istemedim.
hepinizden tek tek özür dilerim

cnm bn starbuksa baktım orda buluşcaktık yaa yanımda arkadaşımda vardı 2.30 gibi oralardaydık amazonun tarafında gelmedim mangoya falan girdik dolandık eve döndüm sonra
evet telefon vardı aklıma gelmedi valla keşke sen arasaydın

özlemm ben geçen hafta çarşambadan sonra giremedim nete.
en son baktıgımlaa geldimmm ben,amazon cafe diye konuşulmuştu ya o aklımda kaldı.
starbucks ı ya okumadım yada hiç aklıma gelmedi.
amazona şartlanmışım
saglık olsun napalım kısmet olmadı kimseye.
yinede 3-5 kişide olsa katılım olacaktı gelenler olmuş baksana.

Bnde hiç amazonun oralara bakmadım yani starbuks die neyse artık napalım bi daha bi buluşma olursa telefonları alırız

konuyu açan arkadaşım acaba nerelerdesin???
bir buluşma düzenleyecek misinnnnnnn??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…