evet kızlar kesinleştirelim artık kimler geliyorrr???
c.tesi saat 14.00-14.30 arası profilo da buluşuyoruz giriş katta hemen sağda starbuks falan var orada buluşabilirz siz ne dersiniz?[/QUOTE
Profiloda buluşma noktası sturbuck mı kızlar ayrı ayrı yerlerde beklemeyelim birbirimizi sonra oraya gidip sap durumuna düşmeyelim
Herhalde bu dünyada bi enayi benim salak gibi gittim buluşmaya tabi bi Allahın kulu yok buluşmayı organize eden arkadaş bile yoktu madem gelmiyceksiniz haber verin bari bu lafım haber veren arkadaşlara değil tabi ama hata bende bu buluşmanın olmayacağı en başta belliydi zaten ama ben gene salak kafam gidip bekledim orda çok iyi bir ders oldu bu bana.
canım bır enayı sen değilsin.. bende geldim bugun starbucksa.. ama saat 3 civarıydı.. etrafa ıbakındım ama anlaşmadığımız için malesef kimlerın olduğunu tahmın edemedım... orda bir kişi oturuyordu esmer biri yoksa o sen mıydın ???? bende eşimle geldim beyaz bir kazak vardı üzerimde.. belki hatırlarsın... keşke tam olarak anlaşsaydık((( geldık ama görüşemedık ((
Herhalde bu dünyada bi enayi benim salak gibi gittim buluşmaya tabi bi Allahın kulu yok buluşmayı organize eden arkadaş bile yoktu madem gelmiyceksiniz haber verin bari bu lafım haber veren arkadaşlara değil tabi ama hata bende bu buluşmanın olmayacağı en başta belliydi zaten ama ben gene salak kafam gidip bekledim orda çok iyi bir ders oldu bu bana.
cnm benim çok üzüldüm yaa keşke gelseydim ben hastaydım ama yinede gelseydimçok kızdım kendime.kendi adıma çok özür dilerim hayatım
cnm bn starbuksa baktım orda buluşcaktık yaa yanımda arkadaşımda vardı 2.30 gibi oralardaydık amazonun tarafında gelmedim mangoya falan girdik dolandık eve döndüm sonraözlemmmm,demek sende geldinn
ben tam 2 gibi en alttaki amazon kafeye baktım bir seni tanıyordum gözüm seni aradıı
hani seni görsemm direkk gelcemm.kalabalıktıda ortam
o kattaki mudoya girdim,melih hayvanlara baktı pet shopta derken yarım saat geçmiştir tekrar bakındım yine seni göremedim
döndük eve zaten.
senin telin vardı bende keşke arasaydık birbirimizi!!!
HERKESE MERHABA :) Ankarada otururken evlilik sebebiyle İstanbul'a yerleştim.. Ankara'da çok güzel bir arkadaş grubum varken burada yapayalnız kaldım.. İstanbul'da da görüşebileceğim ve de anlaşabileceğim arakadaşlar arıyorum :)))))) her yerde buluşabilir.. nerede oturulduğuda pek önemli değil :)))) burası da dest-i arkadaş gibi olmuş :))) bir buluşma ayaralayalım mııı?????? İstanbul'u sevmeme yardımcı olunn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?